poza tym ta soczysta brzoskwinka jest swieza slodka i przepiekna co do gry aktorkiej tez nie jest zle trudno mi tu pisac jakies wielkie slowa kiedy sie patrzy na ta buzke po prostu nie wiesz co powiedziec ahhhh
Znasz bajkę o herbacie?....-"gdzie żeś się chamie ulung?".
Papużko, jak czytam twoje mądrości, wychodzące ze środka twojej kapuścianej głowy (czytaj głąba), to jestem za aborcją i eutanazją.
Naprawdę Cię nie rozumiem, nie możesz przyjąć że aktorka mi nie pasuje. Uszanuj moje zdanie, a ja uszanuje twoje.
Nie do ciebie kierowałem ten wcześniejszy post "złamasie kutany", już wypowiedziałeś się w tej sprawie nie raz, po co więc wcinasz się między wódkę a zakąskę.... pajacu. Twoje zdanie gówno mnie obchodzi, daruj sobie swoje mądrości i spadaj tam gdzie cię toletują. Niech cię twoje ulubione dziewice głaskają pod włos, być może będziesz miał erekcję...przydupasie jeden.
A to wypowiedź Kakihary na jego blogu w temacie Jessica Alba.
-"Alba i jej fani wkurzają mnie od dawna. To modelka nie aktorka, raz zatańczyła i już tłumy szaleją. A nikt nie patrzy na coś takiego jak talent i zdolności aktorski".
Można zrozumieć że Jessica go wkurza, ale facet nie jest estetą i nie zna się na aktorstwie. Ale przesadził z fanami, czy ktoś go tu zaprasza, nie. Mam nadzieje że inni fani Jessicy obejdą się z tobą odpowiednio. Zastanawiam się czy nie zacząć bruździć ci na twoim blogu.
Imo Alba jest strasznie sztuczna.
A Ziomal przestań obrażać innych poprzez pisanie prymitywnych/elo-młodzieżowych tekstów.To przez takich kretynów jak Ty , widząc grupkę "ziomali" żałuję , że nie mam pod ręką granatu , "kfiecie" polskiej młodzieży.
Nie jest sztuczna, ma śliczną twarz i jest zgrabna. Ale tak, nie obrażajmy się na wzajem bo to prymitywne.
Sztucznym to ciebie zrobili i to jeszcze przy zimnych kaloryferach, szare komórki nie działają, bo są zamarznięte. Prosty chłopie nie widzisz kto zaczął. Czy każdemu idiocie trzeba tłumaczyć, że ten prostak kakihara jest prowokatorem. A granat to sam sobie wsadź w dupę, może będzie z tego pozytywny efekt. Dmuchaj baranowi w dupę, może rogi mu się wyprostują, na tyle cię chyba stać.
Pozdrawiam przybłędo, obojniaku, który broni pedałow, nie znających się na kobiecym ciele, ale co robić jeśli twoja wiedza ogranicza się do tego, że kobieta ma ten narząd tylko po to aby sikać. To ty oszołomie jesteś kfieciem polskiej młodzieży. Myślisz że zabłyszczałeś, jesteś w błędzie kmiotku, okazałeś się następnym durnym małolatem, któremu wydaje się że zjadł 7 rozumy. Spadaj na grzędę kurczaczku drobiowy.
Wiesz co ziomku, jedynym prowokatorem na tym pożałowania godnym forum jesteś ty, możesz mnie zjechać mnie to nic nie obchodzi bo ja jestem dorosła w przeciwieństwie do ciebie.
Heh wystarczy wejśc na profil ziomala żeby się przekonać , że coś jest nie tak.Podonbo alkohol zabija szare komórki a Ty mój robaczku jesteś tego najlepszym przykładem.Lepiej odstaw narkotyki misiu drogi.Zresztą , nie chce mi się już z Tobą bawić w insynuacje bo każdy widzi jaki jesteś.Czekamy na Twoje kolejne błyskotliwe , wcale nie wymyślone , wysublimowane jak walenie młotkiem w głowę kontrargumenty i niszczycielskie riposty ;) .
jedynymi prowokatorami to są osoby, które na forum fanów Jessici Alby bezmyślnie ją krytykują i obrażają
Ale to nie powód żeby ludzi obrażać, i tutaj chyba większość się ze mną zgodzi. Zresztą na mnie bluzgi nie działają, rozpadają się o mór wielkiej obojętności.
nie pamiętam żebym ja osobiście w jakiś sposób cię obraził, ani razu żadne niecenzuralne słowa napisane przeze mnie nie uderzyły w twoją osobę, moim zdaniem ty też jesteś prowokatorką, jakbyś nie szukała zaczepki to byś tu nie pisała
"Zresztą na mnie bluzgi nie działają, rozpadają się o mór wielkiej obojętności." - jak już to o mur o wielkiej powierzchni
nie o to mi chodziło, nie zabraniam ci tu pisać, jak masz coś do powiedzenia dotyczącego Jessici Alby to właśnie jest odpowiednie miejsce, chodziło mi tylko o to żebyś nie krytykowała bezmyślnie Jessice
Ależ nie mam już zamiaru nic na jej temat pisać (dlatego zmywam się), moja tyrada skierowana była do kolegi ziomka.pl i jego ostrych postów.
Ciao!
No tak, nikt nie zauważa tego co zrobiła ta niemota kakihara. Przeczytajcie uważnie posty, a być może dojdziecie do wniosku, że to kakihara jest prowokatorem a nie ja.-"A później się znudziła LOL, wciąż nie wielbie pani Alby, ale co kto lubi to lubi"-, czy to jego słowa?. Podpisał się pod moim postem, który nie był skierowany do niego. Jesteście tacy ślepi, czy udajecie wariatów. Następnie zjawia się jakiś zafajdany 'dzikuwhiskey', który urwał się z przed pługa (to nie jest błąd, nie czytać z 'za pługa')i pieprzy o wyższości świąt wielkiej nocy nad świętami bożego narodzenia. Straszy mnie granatem twierdząc przy tym iż jestem gówniarzem. Cóż za dalekowzroczność i jaki tęgi umysł. W gruncie rzeczy jest pustakiem mającym o sobie wysokie mniemanie, chłopie słoma z butów ci wychodzi i śmierdzisz na odległość. Moją wadą jest to że mówię dosadnie, nie owijam w bawełnę prawdy którą trzeba wyrazić w jasny sposób. -"Zresztą , nie chce mi się już z Tobą bawić w insynuacje bo każdy widzi jaki jesteś". Co szczawiku, zabrakło argumentów, pustka w głowie?. To jakie spustoszenie w mojej głowie robi alkohol, to tylko i wyłącznie moja sprawa. Ale jeszcze starcza mi tych szarych komórek, by poradzić sobie z takim tępakiem jak ty.
Do mojej sympatii...Anulki.
Dlaczego nam grozisz, iż więcej tu nie wpadniesz, nikt z fanów Alby Cię nie obraził, matwab i Rapacini próbowali Cię nawet adorować. Jak Cię zabraknie na tym forum to chyba się zapiję na śmierć.
Ja tam nigdzie żadnych prowokacji nie widzę olać to i tyle. Ciekawa za jestem ile Jessi pokaże nam w nowym Sin City i Fantastycznej Czwórce. Powinna do tego zagrać wreszcie jakąś pożądna pierszoplanówkę.
Ziomal.pl ma rację
w tym temacie to własnie kakihara jest tym słynnym prowokatorem, na ch...j się wcina tam gdzie nie potrzeba, w posty które nie są do niej kierowane. Może faktycznie Ziomal.pl troszkę ostro skomentował, ale ja tak samo bym (przynajmniej podobnie)zareagował na post kakihary, który nie pierwszy juz raz szuka zaczepki
PS. Aniu wróć, tylko ty stanowiłaś dla fanów Alby prawdziwą, godną i rozsądną opozycję
Dwie osoby mi to mówią ale nie wrócę, bo mi się specjalnie nie che. Czepiacie się Kaki`ego, a on dawno już pewnie o całym tym forum zapomniał. Zresztą mamy podobne gusta.
To tak po cichu, mnie tu nie było, skupcie się na dorobku waszej pani Jessi.
Ciao
mozesz mi wierzyć ten "Kaki" to już od dłuższego czasu regularnie się wcina tam gdzie nie potrzeba, skoro nie chcesz wrocić to czesc, dość miło prowadziło się z tobą dyskusję, mimo tego, że reprezentowaliśmy przeciwne poglądy
Wrócisz, wrócisz kochanie i to szybciej niż Ci się wydaje. Mimo wszystko lubisz tu wchodzić i zabierać głos. Mimo Twojej krytycznej oceny Jessicy nie jesteś nadętą paniusią typu.......daruję sobie wpisywanie nazw użytkowników, których mam na myśli.
Ziomek...użyłaś tej nazwy, czy my się znamy?. Faktycznie tak na mnie mówią, aż się boję że rozszyfrujesz moje imię. Wiesz jak miał na imię pierwszy książe w Polsce?.
nie jesteś nadętą paniusią typu....... ..lollia :DDDDDDD
jakis romansik z Anią K. tutaj nam się szykuje czy cuś ..:DDDD
umre chyba z zadrości jak zobaczę jej fotke obok swojej w twoich ulubionych :-(((((((((((
O Zeusie...moja ulubienica "Babcia Lollia". Anulka umywa się przy Tobie, lubię doświadczone wiekiem i przemądrzałe kobiety, a Ty te wymogi spełniasz najlepiej. Przecież widać to gołym okiem iż jestem w Tobie zakochany po uszy. Ale z historii należy postawić Ci niedostateczny. Skojarz z Rzepichą.
P.s. Lollia, pierwszy raz nie jestem na Ciebie wkurzony, pierwszy raz uśmiechnąłem się po przeczytaniu twoich postów. I tak trzymać!.
Imo Kaki nic niczego nie sprowokował/a ale cóż ziomal Ty nie piszesz dosadnie tylko jesteś poprostu dno , metr mułu i jeszcze łopatą kopiesz namiętnie.Chcesz , to pisz więcej , mi się już nie chce dyskutować z człowiekiem , który "idiota , debil" uważa za argumenty.
Posłuchaj Ty tępy dzikusie, jeśli masz choć za 1 złotówkę honoru to więcej byś się nie odzywał. A tak to można znów Ci w mordę napluć, a ty powiesz że deszcz pada. Kakihara niczego nie sprowokował. Co Ty powiesz?. Jesteś głupi albo ślepy...ale wydaje mi się że jedno i drugie. Jeśli tobie brakuje wyobraźn i nie potrafisz kojarzyć faktów, to epitety w stylu :idiota, tępak, debil itp., są i tak mało dosadne. Widać że dalej nic nie rozumiesz. Spływaj do szamba i weź z sobą Kakiharę, tam wasze miejsce.
eeeeeeeeeeej ziomal mam dylemat, chcę sobie dziś zrobić tradycyjnom Polskompopijawe i nie wiem jakiego alkoholu wybrać... wódka, piwo, może tanie wino?
Co do tematu, no to się nie włączam bo jestem w sytuacji, gdy na jedną zaczepkę wybuchnę epitetami... To Cze.
Ziomal.pl to twój guru czy co? Jeśli chcesz sie czegos napic to pij i nie zwracaj sie z takimi pytaniami na forum, to nie miejsce na to.
PS. do Ziomala.pl - nie mialem zamiaru w zaden sposób obrazic cie w pierwszym zdaniu (mam nadzieję ze tego tak nie odebrałes) i wcale nie kwestionuje twojej wiedzy dotyczącej alkoholu ale wydaje mi sie ze Shaman_King lekko przesadza
Aniu Komarek, o co Ci właściwie chodzi?? Ja nie ukrywam, że Ci, co tutaj z tobą dyskutują, mnie rozśmieszają, ale twoje podejście tez nie jest najlepsze. A to, dlatego, że narzekasz i narzekasz na tą Jessice, bo, albo masz kompleksy, albo usiłujesz uchodzić za znawcę i pokrytykować ją trochę, ale wiedz, że to nic Ci nie da, bo raz, że ameryki nie odkryjesz jak powiesz, że to nie jest najwybitniejszą aktorką a dwa to sama oceniasz aktorskie miernoty jak Vin Diesel na "10". Także skup się na dorobku twojego Vina a nie na mięśniach(przecież to identyczny zarzut w strone Diesela jaki ty zrzucasz w stronę Alby ? i dlatego to takie), albo wytłumacz mi tą jego "10" w sensowny sposób(o ile to możliwe) dlaczego zasługuje na maksymalny sopień.
Z przykrością jednak musze powiedzieć, że wydaje mi się iż chodzi o brak tego czegoś co ma Jessica :(
Mattwab masz rację to nie miejsce na takie tematy. Shaman_King nie jest moim guru, ale uważam że dobrze jest Go mieć po swojej stronie.
Do Kinga :
Najpierw wypowiedz się w temacie (to forum Jessicy Alby), a potem małą czcionką i króciutko opisz swój problem.
To co masz wypić to zależy od tego z kim będziesz delektował się alkoholem, jak mocną masz głowę i ile forsy w kieszeni.
Czy Wszyscy na tym forum myślą, iż jestem alkoholikiem. Fakt nie wylewam za kołnierz, ale tak naprawdę to mam takie 3 terminy kiedy spożywam alkohol.
1. urodziny.
2. imieniny.
3. i wszelkie inne okazje.
P.s. wpadnę na twój blog to pogadamy.
zle mnie troszke zrozumiales, to ty dla Shaman_King`a miales byc guru, a nie on dla ciebie
PS. ja nie uważam cie za alkohalika, moze tylko za znawce alkoholu - tak samo pewnie uwaza Shaman_King i dlatego sie pytał ciebie o zdanie
oj na święta wielkanocne, tzn na 2 dzień świąt, jak przystało na Polaka, na stole powinien się znaleźć trunek, a ja nie mam zbytnio dużo szmalu, ale coś ze sredniej półki da się kupić (u mnie - w Suwalskim spożywczaku), no i się radzę co, może jakąś wódke, albo coś w stylu Martini... No i nie uważam cię Ziomal.pl za alkoholika, tak jak większość społeczeństwa poprostu lubisz czasem się napić :D No i czy ja mówiłem że Ziomal jest moim guru?
Co do tematu, no to do Fanstatycznej Czwórki to ja tego nie oglądam, bo to dla dzieciaków, Ale Sin City, owszem xD
Pozdrawiam cię mattwab.
xD No nie mogę.. Czy Was, drodzy forumowicze, nie śmieszy ta cała bezsensowna dyskusja? Mnie tak, a już w szczególności posty Ziomka xD Po prostu jak to czytam to się zastanawiam, czy ludzi takich jak on to na polach uprawiają.. Bezczelność pomnożona przez kompletny brak jakiejkolwiek kultury (nie wliczając żywych kultur bakterii) daje właśnie coś takiego jak użytkownik Ziomek.
Daj sobie, mój drogi, spokój i pozwól się innym wypowiadać. Myślisz, że Kakiharę, czy kogoś innego, Twoje posty zabolą? Raczej nie.. Pewnie rozśmieszą i dadzą satysfakcję, że dajesz się łatwo wyprowadzić z równowagi (jeśli oczywiście jakąś posiadasz). Prawda jest taka, że jesteś narwańcem, który nie toleruje innego zdania niż Ty.
Dajmy na to, że lubisz lody czekoladowe, jeśli ktoś inny woli waniliowe to dajesz od razu "po ryju"? Radzę wizytę u psychologa.
--------------
Powtórzę po raz kolejny, że aktorstwo Alby nie powinno podlegać ocenie. Za mały staż jak dotąd, rólki zwykle małe, a jeśli nie to niezbyt satysfakcjonujące. Aktorką jest młodą, jeszcze się rozwija, może z czasem potencjału przybędzie.. Jak narazie nie widzę w niej nic niezwykłego. A uroda, jak dla mnie, ładna ale przeciętna. Ale faktem jest, że bez makijażu nie wygląda jak maszkaron, czego przykładem jest np. Britney Spears itp. Podobno kobieta szlachetnieje z wiekiem, więc może i uroda, tak jak aktorstwo, rozkwitnie za parę lat :) Takie jest moje zdanie, choć pewnie zaraz zostanę obsypana okropnymi przymiotnikami przez Ziomka, za to, że wolę wanilię od czekolady ;)
A ty myślisz że Ziomka zaboli twój koment? Oj nie wiem. Mój 10 letni brat powiedział, że Britnej Spirs jest brzydal, no i przeczytałem, że ta "niby" spicetka, jest uzależnona od coca - coli, ja wolę Pepsi ;) a do Alby nic nie mAM chociaż mi przypomina koleżankę z lat szkolnych :)
-----------
Ja ciebie nie obsypię przymiotnikami złoto ty moje :D
Oj myślę, że zaboli. Bardzo zaboli. Już go raz zabolało kilka moich słów, ale cóż... Ludzie nie lubią słuchać/czytać prawdy na swój temat :) Mam nadzieję, że się trochę Ziomek uspokoi, i że jest jedynym tego typu gościem na tym forum, w czym również mogę zaznaczyć, że mam nadzieję na to, że kolega któremu odpisuję jest milszy od niego :)
jeszcze jedno - małe sprostowanie, mała prośba o zmianę zdjecia na wcześniejszą, tam była taka bardziej naturalna.
Grasz na dwóch frontach, możesz się przejechać jak Adolf Hitler. Za dużo sobie pozwalasz, nigdy z Tobą wcześniej nie miałem zatargu. Więc dla Twojego świętego spokoju daruj sobie te mądrości i odwal się w delikatny sposób. Za często używasz nazwy Ziomek...co to hasło robotnicze, naklejka na denaturacie?. To wy oponęci J.A. zachowujecie się jak gówniarze, skaczecie z jednego forum na drugie i za każdym razem pieprzycie to samo. Ileż można powtarzać w kólko jedno i to samo?. Po tych waszych wypocinach nawet kompletnie pijany wytrzeźwieje. Ja osiągnąłem swój cel, zamiast Albą zajmujecie się mną, choć wcale tego nie rozumiem. Jak można poświęcać tyle uwagi takiemu zakręconemu palantowi jak ja. Powiem wam....wasze dialogi, które prowadzicie między sobą, są tak denne i puste, że niejednego z was kompletnie nudzą. Gdy czytam wasze posty na innych forach, to zastanawiam się czy : uprawiają was na polach czy lęgniecie się pod kamieniami, a kulturę nabyliście w Rosji będąc na 2-dniowej wycieczce. Musisz wiedzieć że Rosjanie obchodzą Dni Kultury tak samo jak Czesi... Dni Morza (to nie żart, można to sprawdzić).
Żegnam oschle i ozięble.
za bardzo się poniżasz. Po drugie Hitler... no cóż... jego znak nosi moja subkultura. Po drugie propo "Ziomek" to nie jest "Ziomal.pl" qrva!!!!!!!!!!! Nie żyjemy w komunie, każdy może robić co chce, byleby tylko nie łamał prawa i w pysk nie dostanie. Ja też oschle i oziemble... eee... żegnam. Mam wrażenie, że jesteście przewrażliwieni.
Shaman King
Przecież ten post nie był do Ciebie, tylko do Electry, przyjżyj się jak jest usytuowany. Następnym razem zwracaj na to uwagę, bo do Ciebie nic nie mam.
ihaaaaaa, dawać, kłócić się, Ania Komarek ;> Powiem, że jestem taki jak Ziomal.pl posypią się obelgi xD Włąśnie wróciłem :) JUż nie powiem z kąd ;>
Jan Sebastian........bach
Shaman_King nie wydaje mi sie zeby Ziomal.pl miał 13 lat, nawet jeśliby miał te 13 lat to nic to nie zmienia, jest fanem Alby, który broni jej w bardzo dosadny sposob
Dzięki Matt, nie zależy mi na tym za kogo inni mnie uważają. Internet ma to do siebie, że większość z nas jest anonimowa. Jeśli im to odpowiada to mogę dla pozostałych być 13-letnim alkoholikiem. Najważniejsza jest Jessica Alba...piękna i wspaniała kobieta, cud natury, marzenie każdego mężczyzny, który ma choć odrobinę poczucie piękna.
King-u, nie bierz ze mnie przykładu bo to nienajlepszy pomysł, ja piję bo muszę, ale ty?. Nie jesteś zwolennikiem Alby, więc bluzganie na Anulę jest bez sensu. Poza tym ta dziewczyna jest w porządku.
No to w górę szkło........100 lat.