Jessica AlbaI

Jessica Marie Alba

7,4
18 594 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jessica Alba

a)długie ciemne (jak w Dark Angel)
b)krótkie ciemne (jak w Paranoid)]
c)długie blond (jak w Fantastycznej Czwórce)
d)długie blond z grzywką (jak w Sin City)
e)długie krecone ciemny brąz ( jak w Honey)
f)do ramion rude (jak w reklamie Loreal)
Według mnie w :
Dark Angel, Fantastycznej Czwórce, Sin City i Honey.

kameleonik1

Mi pasuje fryzura z Fantastycznej Czwórki :)

kameleonik1

Na pewno:
długie blond (jak w Fantastycznej Czwórce)
długie blond z grzywką (jak w Sin City)

kameleonik1

Dark Angel, Fantastycznej Czwórce, Sin City , Honey

matt273

moze powiem, w której najgorzej najgorzej...Miałam okazję obejrzec jedynie Cin City i reszty filmów z jej udziałem raczej nie dane mi będzie zobaczyc. Wydaje mi sie, ze sa infantylne, nudne, a tytuł Dark Angel podsuwa mi jakies południowo amerykańskie tasiemce tudzież kiczowate gotyckie seriale.
W krótkiej ciężkiej grzywie bardzo niedobrze. Wygląda jak opóźniona wielbicielka piątkowych dyskotek. W jakiejś galerii jednego z usersów filmwebu pojawiła sie w ciemnych włosach i od razu wzrosło jej IQ

użytkownik usunięty
lollii

Jesteś jak BETON, jeśli nie wiesz jaka jest struktura betonu to weź do ręki przecinak i młotek i zacznij go kruszyć.
Niech niebiosa spuszczą na ziemię nogę i kopną kogoś porządnie w ....
Mam nadzieje że zostanę wysłuchany i będzie należycie bolało.

Sorry,ale beznadziejny temat.po co to komu na filmwebie? Tu się nie ocenia fryzur...
Jak chcesz sobie popisać o takich rzeczach to na forum.jessica-alba.pl

ładnemu we wszystkim ładnie...:)

użytkownik usunięty

Co do włosów...lepiej jest jej w ciemnych długich jak w "Dark Angel", chociaż widziałem fotki w których miała rude włosy i też bardzo mi się podobała. Dla mnie mogła by być nawet łysa (ale to tak na przekór Lollie z bardzo wysokim ilorazem inteligencji).
Kiczowate gotyckie seriale południowo-amerykańskie...dobre, bardzo mi się podoba. Produkuj się więcej zobaczymy co jeszcze wymyślisz?.

kameleonik1

Dla mnie:
a,c,d,e. Ale ładnie jej było też w b