Jestem dziewczyną i nie zamierzam oceniać jej urody... ale filmweb to portal filmowy a jej aktorstwo porównuję do "cudnej" Edytki Herbuś. Proszę bardzo, pojedzcie mnie za to, ale oglądałam większość filmów z jej udziałem i w krórej roli ukazała swój talent? gdzie zabłysnęła umiejętnościami? ta kobieta gra role niewymagające żadnych umiejętności, tylko pouśmiechania się i powywijania ciałem. Może robi to dobrze, może nie, ale żadna z niej aktorka. I każdy reżyser o tym wie, bo nie dostaje ambitnych ról. Do póki sie nie zestarzeje bedzie grała w komediach romantycznych i filmach kasowach (mam na myśli Sin City), gdzie będzie jedynie ładną ozdobą i pare razy się powywija... moja ocena 1/10
A które z następnych filmów zasługują na większą uwagę. Wymieniłem te które najbardziej ośmieszają Twoją dojrzałość w ocenie ambitnych filmów. Czemu nie zaprzeczyłaś moim słowom, tak samo jest z określeniem i poglądem Twoim na urodę innych kobiet. To jest brak dojrzałości. Gratuluje porównania Jessicy Alby z N. Portman, trafiłaś w dziesiatkę to hit tego forum. Chciałbym być grzeczny i miły ale nie potrafię, dla mnie jesteś sierotą godną politowania, inni stwierdzą że jesteś warta jedynie pogardy. Twój ostatni post.......wyszłaś na idiotkę, warto było zaczynać z fanem J. Alby. Nie , a dlaczego?. Nadając swój pierwszy post, napisałaś
że obejrzałaś większość jej filmów, potem okazało się że musisz nadrobić zaległości w zakresie filmografi Jess. Potem obejrzałaś 2 części F4 i stałaś się udoskonaloną wersją Kałużyńskiego, założę się że Kałużyński jest Ci nieznany. Chciałaś zabłysnąć, bez efektu nikt z nas fanów Jess nie jest tak naiwny by nie dostrzec sprzeczności w Twoich wypowiedziach. Masz nas za idiotów?, błąd. Kompletnie nie znasz Jessicy Alby, nie obejrzałaś żadnego z nią filmu, to po prostu kaprys małoletniej dziewczynki która chce być dorosła dzięki anonimowości internetu.......dorośnij dziewczyno.
Ale jestem zatroskany, że Twoje życie dzięki mnie uległo zmianie....ciekawe czy na gorsze czy na lepsze, a tak szczerze to gówno mnie to obchodzi.
-"Bede tesknic", nie Ty pierwsza i nieostatnia. Napisz coś mądrego a potraktuje Cię odpowiednio, ale na romans.......jesteś bez szans.
Do Ziomala
Odpiszę Ci tutaj,bo na Twojej stronie nie można pisać wiadomości. Pewnie na to forum często wchodzisz więc liczę na to, że przeczytasz moją wiadomość.
Jestem mile zaskoczona :) i nie gniewam się, bo każdy ma inny gust i może bronić kogo tylko chce. Forum jest po to, żeby każdy mógł wygłaszać swoje zdanie niezależnie od tego co na ten temat sądzą inni.
Pozdrawiam i również przepraszam jeśli jakoś Cie uraziłam.
jeszcze dodam że "Cień anioła" to jej najbardziej "ambitna" rola... za to obie części "Fantastycznej Czwórki" mnie rozbroiły... tragedia... Spojrzcie na Natalie Portman i porównajcie ją z Jessicą.