Jessica AlbaI

Jessica Marie Alba

7,4
18 474 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jessica Alba

Przecież ma przeciętny typ urody niczym sie nie wyróżnia no chyba że włosami bo blond-wiadome jak każda blondynka,a tak to nic nie "mówie",że jest brzydka nie!ale możecie napisać co wy w niej widzicie że taka bosska jest?nawet nie ma szczupłej buzi!

użytkownik usunięty
m3804

Jestem obszczymurem spod monopolowego, gdzie w towarzystwie innych majlochów i dziwek spędzam całe dnie. I dlatego ten tandetny typ urody Jessicy bardzo mi się podoba bo na lepszy mnie nie stać. Wogóle to ona jakaś taka pokraka...skośne azjatyckie oczy, uszy typu Jerzy Urban, nos ma jak diabł chu.. do mieszania smoły, małe obwisłe cycki, tyłek jak szafa trzy drzwiowa, a nogi to ma tak krzywe, że pies z budą by przeleciał. I jeszcze ta jej widoczna nadwaga...ale mimo to ją kocham i mam nadzieje że kiedyś opuści teren dworca i przyjdzie do mnie pod monopolowy z torebką pełną niedopałków.(ale będzie balanga).
Co My w niej widzimy?...to czego Ty nigdy nie dojrzysz przeglądając się w lustrze, i fundując sobie nawet 100 operacji plastycznych.

m3804

Bo jest prostą dziewczyną. Nie robi z siebie paniusi, jest zabawna i urocza :) I NIE JEST PUSTA ANI SILIKONOWA!!!!Przeciętny typ urody? Z pewnością nie w Polsce rzadko spotyka się dziewczyny o takiej urodzie. Ma szczupłą ładną twarz... Ja nie rozumiem dlaczego wy jej tak nie lubicie... Ludzie zmyślają paskudne rzeczy, chyba,żeby poczuć się lepiej :/ Nawet jej nie znacie, nie wiecie jaka jest,większość osób tylko jest zazdrosna,bo jest popularna i znana jako super laska. No co podoba się facetom i tyle. Każdy ma inny gust. Więc tobie się nie podoba a innym tak... Czy to tak trudno zrozumieć...
Wszyscy potrafią wytykać tylko innym wady a sami nie spojrzą na siebie... :/
Łatwo jest oceniać innych,gorzej z sobą...

W SUMIE TO TAK DO OGÓŁU....

P.S nie ma blond włosów i to od dawna...Miała tylko do F4 część 1 ;)

użytkownik usunięty
Sky_Angel

Najgorsze w tych ludziach jest to że tak naprawdę jej nie znają. Jessica Alba jest blądynką...najlepszy dowód na to że Martapurple nie wie o kim mówi. Dziewczyno nim zabierzesz głos w jakiejś sprawie, sprawdź czy twoje wiadomości są wystarczające, aby zabierać głos w gronie jej fanów. Krótko mówiąc ośmieszyłaś się, ale pocieszę Cię, nie Ty pierwsza i jak mniemam nie ostatnia.

A ja mam jedno pytanie do Sky Angel... Ciagle mówisz ze wszyscy oceniaja Albe mimo tego ze jej nie znaja a ona jest taka wspaniala i mila osoba. Ty znasz ją osobiscie zeby tak ja oceniac?
Jesli ja kiedys poznalas i prowadzilas z nia rozmowe ktora trwala dluzej niz 2 minuty to zwracam honor, ale jesli nie to coz...

flexia

Nie znam osobiście,ale interesuje się jej życiem i jej osobą już od bardzo bardzo dawna, znam jej poglądy i wiem,że taka jest... Gdyby tak nie było to nikt by nie miał idola. Ty z pewnością lubisz jakąś osobę sławną i cenisz ją...
Na tyle da się człowieka ocenić,ale jeśli się go nie zna kompletnie to łatwiej jest powiedzieć złe zdanie niż dobre...
I większość osób nie wie kompletnie nic o niej a zmyślają różne rzeczy tylko dlatego,że nie podoba im się gra aktorska Jessici...
To są dwie różne rzeczy gra a osobowość...
Jeśli ktoś zna ją i jeśli jej nie lubi to OK. Nie wszyscy muszą zgadzać się z jej fanami.

Sky_Angel

Ja jednak uwazam, ze nie da sie w taki sposob oceniac ludzi. Nigdy nie ocenialam Alby jako osoby, bo jej nie znam. Jedyne co moge oceniac to jej gre aktorska i wyglad.
Jednak sadze, ze fani tez powinni sie powstrzymac od oceny jej osoby. Nie znacie jej, a potraficie jedynie slodzic. Nie mowie, ze ona nie jest taka jak myslicie i twierdzice ze "wlasnie taka jest" bo ja tego nie wiem. Ale to jest ocenianie ludzi po pozorach... Ktore bardzo czesto mylą.

flexia

Wiesz gdyby nie dało się człowieka ocenić to wyglądało by na to,że wszystko jest tylko przesłodzone i sztuczne. Ja osobiście nie zachwalam ją pod niebiosa i mimo tego,że bardzo ją lubię nie uważam,że jest idealną osobą,ale podoba mi się to jakie zdanie ma na pewne tematy i w tej kwesti mogę ocenić ją. Tak samo jak gra aktorska nie uważam,żeby była niewiadomo jaka dobra, najlepsza itp.
To czy się powinno oceniać swojego idola to temat rzeka się tyczy wszystkich fanów i ich idolów. Nie ma fana który by nie bronił własnego idola to oczywiste...

Sky_Angel

Niby masz racje, niby wszystko jest pięknie itd. Ale moim zdaniem jednak nie da się ocenić osoby na podstawie zdań wyglaszanych przez tą osobe.
Dobra, zakonczmy ten temat bo chyba do niczego nie prowadzi. Poprostu chodzilo mi o to, ze mowisz ze inni ja oceniaja nie znajac jej, mimo tego ze sama rowniez jej nie znasz ;)

flexia

Ty masz inne zdanie i ja też. Luzz,racja do niczego i tak to nie prowadzi po prostu mamy inne poglądy ;)

użytkownik usunięty
Sky_Angel

Zauważ że Flexia wymaga od Ciebie osobistej znajomości z Jessicą. Sama natomiast negując ją pod każdym względem, nie spełnia tych wymogów. Komu wolno, a komu nie wolno wypowiadać się na czyjś temat. Flexia opanuj się.

m3804

a ja chcialbym miec dziewczyne o tak przecietnym typie urody

mattwab

Panie Ziomalu (jak to brzmi...) czy ja chociaż w jednym poście oceniłam Albę jako osobę? Nie, ponieważ jej nie znam. Oceniam tylko jej grę aktorską i urodę. Więc nie wmawiaj mi czegoś czego nigdy nie zrobiłam. Pfff...

użytkownik usunięty
flexia

"Nie mam zamiaru bluzgać na Albę, co bardzo chętnie bym zrobiła, bo jej bardzo nie lubię. Nie będę tego jednak robić, nie widzę żadnego sensu. Swoją opinię o niej już chyba kiedyś wyraziłam.
I nawet jeśli ktoś byłby nawet nie wiem jak wielkim fanem Alby, powiedzenie że gra lepiej od Kilmera jest zwykłym kłamstwem, bo gra nie jest kwestia gustu...".

P.s. Mówienie do mnie alkoholika /pan/ to wyglądało by śmiesznie. Jeśli ja jestem panem, to jak wyglądają /dziady/, a poza tym dziadek mój po lepszych panach na konia wchodził.

No i gdzie jest tu ocenienie Alby jako osoby? Jest ocenienie jej gry aktorskiej... Pfff....

użytkownik usunięty
flexia

Jakbyś się znała na grze aktorskiej. Ale nie mam zamiaru się dochodzić, dajmy sobie spokój tym utarczką...nie ma się o co szarpać. Proponuję Ci i innym abyś zajrzała na bardzo zabawną stronę, ja się uśmiałem po pachy.

http://www.filmweb.pl/topic/592708/Najlepsze+cytaty+użytkowników+FilmWeb..html?p age=1

P.s Jeśli jeszcze kiedyś będziesz chciała mi przyłożyć i na odwrót to zajrzyjmy wcześniej na tę stronę.

A ty sie znasz? Pfff... Nie trzeba być wielkim znawcą żeby dostrzec, że Kilmer jest lepszym aktorem od Alby...

użytkownik usunięty
flexia

Znam Pfff. Ukończyłem szkołę aktorską z wyróżnieniem Pfff. Lecz ze względu na brak zębów (otwierałem butelki z piwem zębami) nie mogę dostać żadnej roli, na protezę mnie nie stać. To Twoje Pfff bardzo dobrze mi wychodzi, chyba z powodu braku uzębienia. Skoro Ty tak często tego zwrotu używasz.......... niedomówienie. Flexia...wszystko bierzesz zbyt poważnie, wiecej luzu, jeśli myślisz że jestem tym za kogo się podaję...trudno. Ja się lubię pośmiać nawet z samego siebie.

m3804

Jak chcesz sie dowiedzieć co w niej takiego jest to oglądnij film "Honey"
Na pewno zmienisz zdanie !!!!

m3804

"boże co wy w niej widzicie?!
Przecież ma przeciętny typ urody niczym sie nie wyróżnia no chyba że włosami bo blond-wiadome jak każda blondynka,a tak to nic nie "mówie",że jest brzydka nie!ale możecie napisać co wy w niej widzicie że taka bosska jest?nawet nie ma szczupłej buzi!"

wydaje mi się, że takie pytanie to nie na miejscu, na tym forum powinnaś raczej zadać pytanie dotyczące jej gry aktorskiej a nie na nią od razu naskakiwać, pytasz się co my w niej widzimy, jest dobrą aktorką o NIEPRZECIETNEJ urodzie