Jessica AlbaI

Jessica Marie Alba

7,4
18 704 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jessica Alba

że aż mnie mdli od nadmiaru słodyczy. no, ale faceci najwyraźniej lubią takie

Sowa_14

a przepraszam, nie wszyscy faceci lubią takie, dla przykładu, ja nie lubię :P

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Keodred

ona jest po prostu ZAJEBISTA !!

x

Mr__V

Jak se tam chcesz... ja tam trwam przy swoim

Keodred

chłopaku?
.....................................

mattwab

aye?

Keodred

nie rozumiem co to znaczy "aye?"
z gory pisze ze nie chcialem cie obrazic

zabaczylem twoja rozmowe z innym uzytkownikiem i fajnie ona wygladala, a w twoim poscie brakowalo tak jakby jednego slowa, ja je dopisalem

pozdro

mattwab

też tego wyrazu nie rozumiem "aye?".

Wiesz "oni" maja swój slang :)

hahahahahahaha

Mr__V

yo men wat de fak aye?

Zrodlo

yo man what the fuck ... (i dalej nie rozumie tego aye)
aye to moze are, ale to nie pasuje do zdania, powinno byc is goinng on

Zrodlo

postu powyzej prosze nie czytac, bo nie zwrocilem uwagi ze pisala go inna osoba i teraz nie ma po prostu sensu

mattwab

nie zwrocilem uwagi ze odpowiadam na post innej osoby

mattwab

nigdy nie slyszales tego w filmach?Swietnie brzmi to "aj" w ustach jakiegos niggy :P

Sowa_14

Śliczna...
Taka "Bestia" z nią to na przykład totalna szmira, a obejżałem trzy razy. Gupek żem ;)

qba_3

bo się chciałeś pogapić :)

użytkownik usunięty
Sowa_14

Całe życie mi wmawiali, że Sowa to symbol mądrości, ale byłem naiwny.
Jak Cię mdli to się po prostu wyrzygaj, cmoknij psa w dupę może Ci to pomoże. Nie oglądaj filmów z Jess, nie właź na fora z nią związane, omijaj wszystko co się jej tyczy, a Twoje samopoczucie będzie lepsze.

Jak się nazywa dziura po bombie? - Lej!

nie oglądam z nią filmów. nie gustuje w dziełach typu fantastyczna czwórka

a tak w ogóle to zauważyłam, ze tylko 4 ze wszystkich twoich postów nie są w dziale Jessica Alba z czego 2 są w filmie, w którym grała. chłopie to jest obsesja, radzę udać się jak najszybciej do psychiatry, albo przynajmniej znaleźć sobie dziewczynę, która nie kończy się na jpg

użytkownik usunięty
Sowa_14

Po pierwsze :
"a tak w ogóle to zauważyłam, ze tylko 4 ze wszystkich twoich postów nie są w dziale Jessica Alba z czego 2 są w filmie, w którym grała."
Nie kapuje o co Ci chodzi, czy Ty sama rozumiesz co piszesz.....wątpię.
Po drugie :
Nie jestem chłopem, nie posiadam żadnych gruntów, chyba że masz na myśli ten na cmentarzu, 2m. długości na 2m. głębokości.
Po trzecie :
Dziewczyn nie potrzebuję ponieważ są niedoświadczone, wolę kobiety...niby niewiele, ale jednak różnica, Ty na pewno jesteś dziewczyną....mężczyźni określają ten przypadek -"leży w łóżku jak kłoda"-, brak inwencji, doświadczenia i temperamentu.

Psychiatra to się tobie kłania, nienawiść do Jess i jej zwolenników zabija twoje szare komórki, zabija w tobie wartości normalnego zdrowego człowieka, to ty się lecz, albo zrób sobie dobrze.....DZIEWICO!!!!!!!.

Za piękne konie [samochody] i szybkie kobiety!.

Mnie tam Jessica Alba nie kręci, wolę Polskie kobiety, nie będę wymieniał aktorek bo mi się nie chce. :) Ooo cześć Ziomu.

Sowa_14

Najladniejsza ! Jak ktos sie nie zgadza to ... bijemy :D

newbalance

Jasne, ze jest ładna :-)

patrick_42

a ja na przykład lubię i jestem dziewczyną.