Jessica AlbaI

Jessica Marie Alba

7,4
18 474 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jessica Alba

nie jest wybitną aktorką

użytkownik usunięty

jej sposób gry nie wyrożnia sie za bardzo wśród przeciętnych aktorów, dużo punktów zdobywa dzięki urodzie, ale mimo to, że nie przypominam sobie dobrego filmu z nią w głównej roli to lubie ją, jest taka słodka i miła. Wydaje sie też poważna i rozważna w życiu nie tak jak jakaś głupia LOHAN albo DUFF

użytkownik usunięty

Przydomek "wybitny aktor" otrzymuje się po czterdziestce.

użytkownik usunięty

przecież napisałam że nie jest wybitna aktorką jak niektórzy uważają, a określenie wybitny nie zależy od wieku tylko od umiejętności!!! (czytaj dokładnie)

użytkownik usunięty

Wyjaśniam MŁODA DAMO.

W tytule napisałaś "Nie jest wybitną aktorką".

Na przydomek "wybitny aktor" składa się wiele czynników np: -duża ilość zagranych filmów (efekt po 40-tce) 25 latka nie ma na to
szans!!!.
-tematy filmów, reżyserzy, scenarzyści, producenci itp.
-aktorzy z którymi się współpracuje na planie.
-oraz, a może przede wszystkim forsa wydana na produkcję filmu.

Jessica Alba nie doświadczyła żadnego z wymienionych przkładów, może za wyjątkiem "Sin City".
Arnold Schwarzenegger jest beznadziejnym aktorem, o tępym wyrazie twarzy, kobietom raczej się nie podoba, a mimo to zbija największą forsę.
"Jest przeciętną aktorką" (to twoje słowa),a ja uważam że jej gra jest bardzo dobra, a twoja opinia bierze się z kiepskich produkcji w jakich występuje (niestety ale od czegoś musi zacząć).
Do jej dobrych filmów można zaliczyć : Honey, Błękitna Głębia, Miasto Grzechu.

ps.Jeśli lubisz kryminały to od filmów są lepsze ksiązki.

pozdrawiam.

"..jest taka słodka i miła. Wydaje się też poważna i rozważna w życiu..."
dokładnie,jest naprawdę bardzo inteligentna, sława jej nie odbiła i mam nadzieję,że nie odbije... :) jest wspaniała :)