ale kurde tu się ocenia grę aktorską ! ona jest lepszą aktorką od Keiry Knightley ????
Zbuntowany robot- zabawka starscream22, znany bardziej jako saddam22 uciekł ze śmietnika i rozpoczął fanatyczną krucjatę mającą na celu opanowanie tego forum i zniszczenie normalnych użytkowników. Grupa odważnych obrońców kultury i dobrego smaku próbuje go zaciągnąć tam skąd wrócił.
Obrońca kultury(i do tego cóż za odwaga!) mówi o kimś, że jest zboczeńcem i psychopatą. Owned :P
Kocham czytać takie dyskusje.
No fakt, mogłem napisać, że jest osobą o dziwnych upodobaniach seksualnych i ma dziwne pomysły które można uznać za niebezpieczne. Ale to i tak na to samo wychodzi.
Paru zakompleksionych chłopców , w tym twój ulubieniec irishfolkfan , ubzdurała sobie ze Jessica Alba to nie tylko najgorsza aktorka na świecie ale także cytuje ich "dziwka" "lodziara" " do wora z nia i do rzeki " i podobne .Więc chciałem z chłopcami pogadac ale nie dało się i usłyszałem o sobie podobne rzeczy wiec zacząłem po nich jeżdzic i teraz się skarżą i płaczą jak ten osobnik powyżej .
Fakt . Ty nie . userzy cola_1988 , marastarantino i zdaje się irish . Ale ty ich poparłeś i do mnie startujesz przy byle okazji .
Więc nie pisz, że my a jeśli chodzi o jechanie po albie to ich nie popierałem- do alby nic nie mam, wiec nie pisz ze jest inaczej. Popierałem ich tylko jak jechali po hudgens albo po tobie.
Także uważaj na nich bo tylko zdanie ObiWanKenobi444 i Irishfolkfan sie liczy , każdy inny punkt widzenia to jest według tych biednych chłopców Pokemoństwo , jak oni to nazywają .
Zresztą rozmawiałaś wiele razy z podobnymi przypadkami .
pzdr.
Nie obrażam teraz . Teraz tylko sarkazm , żarciki i trochę droczenia się .Bo mnie rozweselacie. czasami tylko coś chamskiego cola albo ty napiszesz to odpowiadam po chamsku i tyle .
zamknij się trollu tutaj mam blog zrobiony własnie o tobie!!! http://www.filmweb.pl/user/megatron22/blog/530243
A ja lubię jej piękny uśmiech w filmach.
Chce jej dać dziesięć i dam jej dziesięć.
Czasami ogląda się filmy ze względu na aktora/aktorkę.
Jak mam oceniać grę aktorską skoro pojęcia nie mam o grze aktorskiej...?
Oceniam to co mi sie podoba:)
HMMMMMMMMM.
W Maczecie ostatnim filmie w jakim ją oglądałem była delikatnie mówiąc tragiczna...
Ona nie ma talentu do grania.
Biorą ją tylko do filmu kiedy potrzeba głupiutkiej, ładnej buźki która ma pokazać trochę ciałka ;)
HMMMM... spodziewałem się tego po tobie obojniaczku... i tego że podkreślisz fakt iż w twój urojony umysł widzi ją tak a nie inaczej - a mianowicie...
to właśnie w Maczecie zagrała rolę swojego życia - jeszcze raz to powtórzę DOBITNIE BYŁA TO ROLA OSKAROWA !!!
obojniaczku w którym momencie ta jej rola była głupia ? a może nie zauważyłeś w swojej głupocie iż jest to film Rodrigueza i to że ta głupkowatość - naiwność była wpisana w scenariusz i właśnie tak to miało wyglądać...
i w tym momencie kłania się w twoją stronę znajomość aktorstwa, jego rozróżniania i to jak aktorka powinna zagrać w filmie Rodrigueza - I powiadam ci obojniaczku że jest ona na poziomie minusowym...
a co do jej ciałka - to jej nagość jest niebywale piękna, ta jej boska nagość jest tak niezwykle apetyczna i genialnie zagrana że należy to tylko podziwiać z otwartą gębą.
Boże jakże ona jest piekną kobietą - kurde zaraz się pochlastam maczetą w ramach mojego uwielbienia dla niej !!!
Obojniaczku cameron dam ci dobrą radę zamknij pysk i nie rób obciachu sobie tą swoją znajomością kina i aktorstwa - powiadam tobie z ciebie jest znaffca kina i aktorstwa jak z zakonnicy kontemplacyjnej kierowca rajdowy.
Ojojojojoj.
Już się rozpłakałeś czy wezwać kogoś żeby ci chusteczki przynieść bo na twoją kolejną "aktorkę" ktoś raczył rękę podnieść?
Nawet jak się gra w głupkowatym filmie Ty nieudolny, zarozumiały jełopie to trzeba umieć grać.
Bo trzeba być aktorem z prawdziwego zdarzenia, a nie z łapanki tak jak większość twoich ulubieńców.
Wystarczy spojrzeć jak gra Michelle Rodriguez w tym filmie, a jak w swoich scenach Alba.
Ponadto znam tę aktorzynę także z jej innych dokonań i zbyt wiele od schematu statystki nie odstaje.
O ile Bieber nie kojarzy mi się z użytkownikiem cameron_baum, o tyle do tomucho77 Miley, Ashley i Mary-Kate idealnie pasują ;>
Tomucho namiętnie słucha Biebera i wypłakuje się w listach do jego fan klubu.
Nieszczęśliwy w tym okrutnym świecie gdzie Jessica Alba powinna Oscara dostać za rolę w Maczecie.
Pominęli ją w losowaniu :D
Hansa Zimmera?
Pięknie też go słucham.
Razem z Johnem Williamsem i Vangelisem.
Powiedział to ktoś kto daje 1/10 takiemu znakomitemu filmowi jak Ojciec Chrzestny 1/10.
Hahahahaahaha ale zyeb.
uważasz że jessica jest gorsza od keiry? mi się wydaję że jest lepszą aktorką bo naprzykład nie ma takiej samej miny w każdym filmie (a tak jest w przypadku keiry) Ty możesz uważać jak chcesz ale takie jest moje zdanie :)
Nic nie zamykam tylko kładę laskę na ciebie i na te twoje kabaniaste wypociny i nie jestem tomuszko mam inaczej na imię tak ciężko ci to pojąć debilu ?
Produkuj sie dalej i uszczęśliwjaj swojmi dennymi postami ludzi podobnych inteligencją i głupotą do ciebie.
I nie prowokuj mnie bo naprawdę zacznę ciebie zgłaszać póki co narazie nic i nikogo nie zgłaszam i zakoduj to sobie raz na zawsze.
Jeśli kończą ci się argumenty to lepjej stul pysk i idź zmówić różaniec z Radiem Maryja.
Tyle w temacie.
Znowu beczysz ?
Najpierw ubliżasz a teraz straszysz?
Uszczęśliwiam, uszczęśliwiam żebyś wiedział.
Tobą to się pies z kulawą nogą nie przejmie.
Jesteś zawsze sam jak palec ze swoim blogaskiem.
Kto by cię w czymkolwiek tutaj poparł?
To sobie zgłaszaj, wielkie rzeczy.
ŁOJEZU KYRIE ELEISON!
Przykro mi ale nie słucham radia MA-RYJA i nie odmówię ci różańca bo jestem ateistą.
Tomuszko beczy znowu beksa całe dnie.
Buuuuu.
Beczy i nóżkami tupie jak nakręcany pajacyk.
Niech mu ktoś wytrze spocone lico i przyniesie chusteczki.
O co tyle krzyku przecież jest tylko na 100 miejscu .
Aktorka ładna 100-30 , aktorka dobra 30-1. Tak powinno być .
Koleiny żałosny post zyeba camerona który zakodował sobie w tej swojej pustej mózgownicy traumatyczne przeżycia że swojego dzieciństwa i myśli że wszyscy płaczą przed monitorem tylko dlatego że na FW wejdzie jeden zyeb z drugim i oceni jakąś aktorkę na 1/10.
Kabanie każdym swoim żałosnym postem pogrążasz się jeszcze bardziej w odmentach swojej głupoty.
Wystarczy poczytać twoje pseudo inteligentne wypociny cytuję "beeeeeee" / ŁOJEZU KYRIE ELEISON! / hahahaha / DŻESIKA itp. itd.
Twierdzisz że jesteś inteligentym dorosłym mężczyzną ale te twoje wypociny sugeruja że jesteś niedorżniętym zyebanym na umyśle nastolatkiem z traumatycznymi przeżyciami.
Wychodzę stąd i nie wracam więcej pier*dol się we własnym sosie pokurczu.
Nie pozdrawiam i życzę tobie jak najgorzej :(
Nie becz palancie.
Już ci mówiłem żebyś nie używał słów których znaczenia nie znasz :D
A jak odchodzisz to bardzo mnie to cieszy.
Jednego mniej :D