Jessica AlbaI

Jessica Marie Alba

7,4
18 474 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jessica Alba

o jak mi przykro a byla kiedys taka normalna... chyba cos jej do tego pustago łba uderzyło... nie traccie nadzieji moze jak ja kiedys spotkacie to tez wam da "zeby zobaczyc jak to jest z kims innym" he he lityl biacz
http://www.pudelek.pl/artykul/3638/lubi_przygody_na_jedna_noc/wszystkie_komentar ze/

nick_8

Lecz się na nogi bo na głowę już za późno. Zazdrość cię ogarnia, że jej się w życiu udało, że coś osiągnięła, że jest popularna, sławna, uwielbiana, bogata i piękna, że robi taką karierę? Ty pewnie jesteś małym sfrustrowanym ludkiem pracującym w hipermarkecie za 800 złotych i musisz się na kimś wyżyć żeby usnąć? Żal mi cię.

nick_8

Belzebub ale ty jesteś idiota. autor napisał fakt, nie zwyzywał Jessici, tylko zamieścił plotkę z pudelka. ale jak widze, bardzo cię serduszko zabolało, że ta marna aktoreczka nie jest idealna

Sowa_14

skoro napisales ze zamiescil plotke to czemu dalej piszesz ze nie jest idealna?

a do autora tematu:
bardzo wiarygodne to zrodlo (100 % pewnosci), jeszcze ta nazwa pudelek
czytalem ten artykul i wydaje mi sie ze gdzie niegdzie wkradl sie tam przyrostek ...bym, a to duzo zmienia

podaj nazwisko swojej ulubionej aktorki to wierz mi ze tez sie znajda takie artykulu i pewnie nie tylko jeden

Sowa_14

To w końcu fakt czy plotka? Bo to jest różnica. A idiota to jesteś ty. Nic mnie nie zabolało tylko nie mogłem niezareagować na te bzdety co wyskrobał 350Z.

Belzebub_2

che, che nieźle, nieźle ;)

(za krótki)

Nowy_Ruski

wielkie problemy... roztrząsać ploty z pudelka... wiadomo, co to za serwis, a tego rodzaju informacje są niezwykle znaczące... co z tego, że sypia z kim chce? Jej wola (Gdyby była facetem nie byłoby o to krzyku). Lepiej się skupcie na kometowaniu jej filmów niż na wrzucaniu na siebie za nic...
kolejny przejaw tolerancji i zrozumienia na tym forum... Zrobiło się tu jak w parlamencie

użytkownik usunięty
nick_8

Jeśli ktoś ma pusty łeb to na pewno ty. Prowokujesz na każdym kroku, potem masz pretensję że ktoś cię opierdoli. Jesteś zazdrosną, chorą psychicznie na tle Jesicy brzydulą. Co rano w południe i wieczór patrzysz w lustro i widzisz swój paskudny pysk, wstrętną mordę której nie możesz znieść i nie możesz zrozumieć dlaczego ta latynoska jest piekniejsza od ciebie. Ty pragniesz by mieć tylu adoratorów i wielbicieli co Jessica, ale wątpie by jakikolwiek kundel zechciał by na ciebie naszczać.
Zaraz mi wyjedziesz, że jestem chamem, że źle odnoszę się do kobiety itd itp. Ale to ty prowokujesz do takich moich wypowiedzi, to ty obrażasz moją idolkę, gnoisz ją na każdym kroku, kiedyś robiłaś z niej idiotkę, a teraz dziwkę. Czy ty kobieto myślisz co piszesz?, wątpie...jesteś taką samą prostaczką jak ten "nowy ruski", przestrzelona z przodu i z tyłu na sucho bez mydła i po złości.
I proszę cię zamknij dźub.

użytkownik usunięty

Przepraszam za wyraz dźub...powinno wyglądać "dziób", ale brzmienie wyrazu jest takie same.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
nick_8

napisalas ze nie lubisz Jessici Alby, ale według mnie ty jej chyba nie nawidzisz (albo zazdroscisz)

wyciagasz z tego pudelka tylko te "negatywne" artykuły, a jest tam o wiele wiecej, innych artykułów i to bardzo dobrze mowiacych o Jessice:
http://www.pudelek.pl/artykul/3623/pozbyla_sie_paris_hilton/
http://www.pudelek.pl/artykul/3522/nie_zrobi_sobie_operacji/
http://www.pudelek.pl/artykul/3170/alba_o_napalonych_kamerzystach/
http://www.pudelek.pl/artykul/1466/nie_rozbiore_sie_nie_i_juz/
takich artykułów jest wiecej

mattwab

na bogow... kto w ogole bierze pod uwage to, co wypisuja na pudelku

mattwab

matwab, rozsmiesza mnie wasze glupie uwielbienie z ktorym wypisujecie wszelki rzeczy o albie jaka to ona piekna madra cudowna i wybitna po prostu ideal i nikt nie moze tego podwazyc, a tymczasem dziewczyna ta albo glupio gada albo naprawde jest glupia.przygody na jedna noc?ok, dobre dla paris hilton a nie tej niby szanujacej sie katoliczki. wyparcie sie korzeni?ok, tyle ze kazdy i tak wie skad pochodzi.jesica jest bardzo ladna, nidgy nie twierdzilam inaczej, ale w innych kwestach jej dotyczacych sie z wami nie zgodze. mam takie zdanie a nie inne i do tegoż prawo.sznujmy sie nawzajem, ok? pozdrawiam

użytkownik usunięty
nick_8

Jeśli już bije konia to nie z każdą fotką, jestem w takim wieku i posiadam taką aparycję iż o piękne kobiety nie muszę się martwić, stoją w kolejce i czekają na moje skinienie. Ty o takich jak ja możesz tylko pomarzyć, Jak ty musisz być brzydka, paskudna, wstrętna jednym słowem POKRAKA, ciekawe czy nie masz broszki w poprzek...schodząc ze schodów słychać mlaskanie. Już kiedyś napisałem, że jesteś chamowata i wulgarna, mam nadzieję iż wszyscy dokładnie to spostrzegli. Ja cię obrażam, taką dziwkę jak ty można obrazić?. Jesteś nienormalna, bo jeśli ja dobrze pamiętam to KSENOFOBIA to niechęć do cudzioziemców, a NAZIZM to narodowy socjalizm którego jestem wrogiem i nie raz to podkreślałem, ale podstawą nazizmu była wyższość narodu niemieckiego nad innymi narodami. Ale skąd ty to możesz wiedzieć, to ty jesteś gimnazjoprostytutką która w ciągu dnia trzeci rok poprawia jedną klasę, a wieczorem za kiełbasę zwyczajną daję dupy na prawo i lewo.

ta cala twoja watpliwa aparycja to jedno wielkie gowno razem z tym co masz w glowie nieudolny prowokatorze.o takich jak ty owszem, marze, ale tylko o tym zeby zostali wybici jeden po drugim i nie zasmiecali tej planety.na temat mojego wygladu mozesz snoc tylko te swoje chore domysly i gowno mnie obchodzi co piszesz bo ranilo by mnie to gdyby to byla prawda. a niestety to brednie. i juz ci kiedys mozilam ze taka gadanina nic nie wskorasz.nazwij mnie dziwka jeszcze raz bo widze ze wtedy dopiero czujesz sie zaspokojony.ty jestes wulgarny i chamski- ja tez bede.i ciesze sie ze "wieczorem za kiełbasę zwyczajną dajesz dupy na prawo i lewo."naprawde wzruszajace.ty zalosny głąbie, nikt na ciebie nidgy nie zwracal uwagi dlatego liczysz na to ze zrobisz zamieszanie wokol swojej marnej postaci wyzwiskami ktorymi rzucasz w ludzi.juz dawno ci powiedzialam takich jak ty powinno sie zamykac w psychiatrykach bo dac takiemu internet to poczuje sie jak nie wiadomo jaki wazniak. jak masz jeszcze jakies swoje problemy o z ktorymi sobie nie radzisz to podetnij sobie zyly i bedzie spokój.twoja nienawisc do mnie niszczy nie mnie a ciebie.zegnam raz na zawsze, i ostrzegam cie, czasami warto pomyslec zanim sie cos napisze.mala sugestia-obroc swoje slowa w druga strone.przyjemnie?

użytkownik usunięty
nick_8

I ponownie pokazałaś swoją klasę, jesteś psychopatką, zdeprawowaną, brzydką kobietą....co ja pieprze ty jesteś jak trzecia płeć, ni kobieta, ni mężczyzna ni pies, do czego cię przyrównać....tylko do gówna!!!!!!!!!!. Poróżniłem się na tym forum z nie jedną osobą, najbardziej co pamiętam to była "babcia Lolia". Ale w niej nie było chamstwa takiego jak w tobie, ta dziewczyna miała klasę, ty jesteś zdziczała i ordynarna, rzadko spotykane złe usposobienie kobiety, spotykam się z takim przypadkiem pierwszy raz. Ty nie posiadasz przyjaciół tylko samych wrogów. Jeśli pamiętam to "babcię Jolię" przeprosiłem, mam nadzieję że mi wybaczyła...to samo Flexia, jeśli kiedykolwiek się odezwą zawsze chętnie z nimi podyskutuję, z tobą gnido nigdy bo jesteś jak wredny pies który ugryzie swojego pana. Zamiast Nazista trzeba było użyć wyrazu Faszysta, niby to samo ale jednak różnica, ale skąd to może wiedzieć ulicznica?. Do psychiatryka się nie wybieram, badania okresowe przechodzę zawsze pozytywnie, więc zył sobie nie podetnę, a już nie przez taką wariatkę jak ty. Moje słowa nie obróciły się przeciwko mnie, tylko ty sama to zrobiłaś ponieważ zabrakło ci argumentów. Daję dupy...ale tylko w pracy, kiedy zawalę z robotą...w tedy tak mówią koledzy.

Spadaj gówniaro!!!!!!!.

użytkownik usunięty

Wnoszę poprawkę:
Poróżniłem się na tym forum z nie jedną osobą, najbardziej co pamiętam to była "babcia Lolia". Ale w niej nie było chamstwa takiego jak w tobie, ta dziewczyna miała klasę, ty jesteś zdziczała i ordynarna, rzadko spotykane złe usposobienie kobiety, spotykam się z takim przypadkiem pierwszy raz.

Usuwam z tego cytatu wyrazy po słowie chamstwa "takiego jak w tobie".
Babcia Lolia nie była chamowata, jest przemądrzała ale ma klasę.

Ziomal,popieram Cię:)
Nie daj sie!!!
Pozdrawiam

nick_8

Ale Ty się na drobne rozmieniasz ale szkoda komentować samo za siebie mówi to, że podniecasz sie tymi plotkami z pudelka =/ A pozatym jak facet spi z kim popadnie to jest lajt a kobiecie juz nie moza bo jest odrazu najgorsza...

monikaa1990

"nie wdawaj się w dyskusję z idiotami, bo sprowadzą cie do swojego poziomu i powalą doświadczeniem" zegnam kółko różańcowe alby.jade nadłuuuugie wakacje po europie i azji wiec nie w głowie mi teraz kłótnie z bandą debili.

użytkownik usunięty
nick_8

ty wakacje po Europie i Azji?. Ale jestes głupia. Takie zwierzę jak ty, czyli egzotyczne nie przepuszczą przez granicę. Jesteś tak tępa że nie wiesz o tym iż każdy europejski kraj nie pozwala na przemyt zwierząt egotycznych, z czym wszyscy się zgodzą że do takiego gatunku należysz.
I odwal się od Moniki, nie buntuj, daj sobie już spokój,przegrałaś tą batalię.

Bez wyrazów szacunku.......ścierwo.

nick_8

Możesz mi powiedzieć skąd ty się wziąłeś masz nasrano we łbie i tyle.Czytasz jakieś bzdury co jacyś debile wymyślą drudzy wstawią na necie i się cieszą że coś wymyślili.A do tego wyzywasz mądrych ludzi bo znalazłeś temat roku 2007.Skąd ty wogóle wziąłeś ten nick i tak nie bedziesz miał takiego samochodu bo najpierw trzeba mieć dobre wykształcenie a ty takiego niestety nie posiadasz.Ty mówisz że jedziesz na wakacje po europie i azji czy gdzie tam?Oczywiście jak się wyśpisz to może ci się przyśni że tam byłeś.A na koniec pobytu w azji obudzisz się w łóżku z ręką w majtkach.Pozdro dla wszystkich fanów Jessici

nick_8

Z350 nie wiem czy jesteś kobietą czy facetem ale jak kobietą to współczuję ci jak można być tak głupim???Zazdrość cię zrzera wogóle jak ty wyglądasz jak pół dupy zza krzaku chciałabys być tak piekna jak Jessica ale niestety nie możesz.Jak bym cię zobaczył na własne oczy byłbym za aborcją.a i jeszcze jedno prosze nie wyjeżdzaj za granice bo będą mieli złe zdanie o Polakach.

master3_666

wpelni sie zgadzam z ta wypowiedzią, Z350 lepiej nigdzie nie wyjezdzaj, bo i tak zagranica mają zle zdanie o Polakach, choc istnieje przekonanie ze Polki to ladne dziewczyny - a ty chcesz i to popsuć

bardzo podoba mi sie to zdanie, moze wyciete z kontekstu, ale fajnie brzmi:
:Z350 nie wiem czy jesteś kobietą czy facetem ale jak kobietą to współczuję ci..."

użytkownik usunięty
monikaa1990

Kobiety kochane, dlaczego tak postrzegacie mężczyzn. To co powiedziałaś jest równoznaczne z tym, że mężczyzna jest dziwkarzem. Same zgadzacie się na to im więcej przeleci kobiet tym lepszy kochanek. Nic bardziej błędnego i głupiego, dowcip polega na tym, że jak mężczyzna się zakocha to trzyma się tej jedynej, co w waszym przypadku czyni z niego jelenia i jest pierwszy do odstrzału. Każda kobieta może każdego mężczyznę ujarzmić, macie na to sposoby....jakie?. wiecie lepiej niż ja, to my klękamy przed wami na kolanach, przynosimy bukiety kwiatów i całujemy was po całym ciele, tam gdzie chcecie i tam gdzie się tego niespodziewacie i to tylko z miłości i uwielbienia.

Przepraszam ale nie spodobała mi się ta wypowiedź iż mężczyźnie wolno więcej niż kobiecie, same się poniżacie, i każde zło zwalacie na mężczyzn.
Ale jeśli was to zadowoli gotowy jestem przyznać, że M.C. Skłodowska, oraz M. Kopernik.....................były kobietami. (chyba inni mi tego nie przebaczą).

Ale Ziomalku kochany,gdzie Ty obrażasz
kobiety???;) bo ja tego nie zauważyłam...
poparłam Twoją wypowiedź tą przed moim
ostatnim wpisem. NIe czytałam dokładnie
wszystkiego co pisałeś w tym temacie ale większość
i nie zauważyłam,żebyś dowalał kobietom.
POzdrawiam:)

Aleera_2

Aleera chyba faktycznie nie czytalas tego co napisal Ziomal.pl dokladnie, on nie obraza kobiet, tylko poczul sie urazony wypowiedzia jednej z nich, podobnie jak ja

nie wydaje mi sie ze kobiety moga mniej, maja zdecydowanie wiecej przywilejow od mezczyzn i z tym musisz sie ze mna zgodzic

pozdrowionka dla:
Aleera i Ziomala.pl

mattwab

Też pozdrawiam:)
I Ziomala także oczywiście:)
trzymajcie sie:*