jest bardzo dobrą aktorką :)
Oglądałaś odcinki (chyba dwa) "The vampire diaries" wystąpiła jako biologiczna matka Eleny, polecam ;)
tak, oglądałam, grała w pierwszej serii dwóch ostatnich odcinkach i drugiej serii chyba jakoś w środku. Szkoda ze nie dali jej szansy aby grała dalej :p
Też uważam ze jest świetna aktorka, niestety jak tak oglądałam jej filmy to nie dostawala jakiś super okazji aby pokazać swój talent, mam nadzieje ze zagra jeszcze w takim filmie/serialu w którym pokaze wszystkim jaką niesamowitą jest aktorką !!
Sasha Alexander , od jakiegoś czasu ekscytuje się Dita Von Tesse ;3
Ale jednak najbardziej Jess i Mia !
kurde !!! właśnie oglądnęłam 9x10 Calzona znowu staje na nogi ! Już nie mogę doczeać się 11 odcinka...
ja obejrzałam, ale zobaczę jeszcze jak będą napisy ;p
13 odcinek ma być im podobno poświęcony więc, czekam, dobrze ze na razie odcinki będą co tydzień !
o jaaa, czyli nie jestem jedyna. dokładnie te wszystkie panie które wymieniłyście ja wielbię także. do tego jeszcze Portman i Emma Stone.
no bo jak tu jej nie lofciać? no jak? spójrz tylko na tą mordkę!
http://willowrs.files.wordpress.com/2010/06/arizona1.jpg
a moja pani od wf jest do niej bardzo podobna, sobie nie wyobrażacie co ja na zajęciach przechodzę... :>
Tak, Sleeping Monster 25 kwietnia.
Zawsze można oglądać od początku wszystkie odcinki... będzie zajęcie :F
Oglądałam już od początku piątego sezonu wszystkie odcinki po kilka razy, aż do dziewiątego .... oczywiście jak Arizona zaczęła się spotykać z Callie :D