Joanna Brodzik

Joanna Honorata Brodzik

6,8
4 371 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joanna Brodzik

ona jest najlepsza! swietnie grala w magdzie m. nigdy w zyciu ;)

papik_3

Na początku myślałam, że sobie jaja robisz, ale jak zerknęłam na twoje ulubione filmy, to wszystko stało się dla mnie jasne. Ale nie martw się, jest dla ciebie ratunek - natychmiastowa lobotomia.

selene_

ty za to lubisz swietnych aktorow ;) ile masz lat ?? 80 ??

papik_3

No, widzę, że u ciebie też nieźle. Ile masz lat? 12 ???

papik_3

No, to fakt. Jak się przegląda twoje typy, to włos się na głowie jeży. Myślę, że lobotomia ci nic nie pomoże, bo ty wogóle nie posiadasz mózgu.
P.S. Robisz w życiu coś fascynującego poza oglądaniem seriali???

Lena_Borgia

nie martw się ;) tylko jak jesteś no takim portalu to przynajmniej umiałabys rozruzniac serial od filmu ;) jak zechcialabys laskawie zauwazyc jest tam przewaga fimów, duza przewaga ;P iii jeszcze jedno ja sobie nie pozwole zeby ktos niedorozwinienty umysłowo (tu: debil) obrazal mnie ;) pozdrawiam ;))))

papik_3

Taaaaaaaaaaaak zdecydowana przewaga filmów, tylko, że takie Lejdis to jest tylko 1,5 godziny chały, a takie "Na wspólnej", które zalicza już pewnie 1580 odcinek, to niezliczone już godziny; więc przewaga czasowa jest zdecydowanie serialowa.
A tak przy okazji - dzięki za komplement. Zostać nazwana debilem przez kogoś takiego jak ty to na serio sama rozkosz. Całuski...

Lena_Borgia

mnie nie obchodzi, czy jestes fanka mody na sukces i czy dziennie spedzasz only 1 godzine przed telewizorem i czy lubisz aktorów starszego czy mlodszego pokolenia ;) zreszta o gustach sie nie dyskutuje, a poza tym glupszym sie ustepuje ;) Całuski...

papik_3

Mam prośbę, skończmy już tą jałową dyskusję, bo z niej nic nigdy nie wyniknie. Ani ty nic nigdy nie powiesz fascynującego o filmie, ani mi się do ciebie nie chce mówić, bo śmiem twierdzić, że jesteś niedojrzała emocjonalnie i intelektualnie. A wyzywać się z tobą też mi się już nie chce, bo taka forma kontaktu na dłuższą metę też nie jest w moim guście. Żegnam.

Lena_Borgia

nie mówi się "tą dyskuję" tylko "tę dyskusję". skoro jestes takkim omnibusem wszystko wiedzacym to powinnas to wiedziec. robisz z siebie nie wiadomo jaka intelektualistke a nie wiesz rzeczy ktore wiedza dzieci w podstawowce haha

cykutia

Niuniu, skoroś taka mądra, to zajrzyj sobie do "Słownika poprawnej polszczyzny", gdzie dowiesz się, że obydwie formy sa poprawne (fakt, ta pierwsza jeszcze tylko po prawdzie w uzusie, ale to tylko kwestia czasu, kiedy znajdzie się w normie). Jeśli już koniecznie chcesz się czepiać ortografii, bo na żaden mertyoryczny zarzut cię nie stać, to uwierz mi, są tu dużo gorsze przypadki.

selene_

ta forma będzie poprawną tylko i wylacznie dlatego, że większosc takich głąbow kaleczyła język polski i w koncu uznali ja za poprawn hahaha

cykutia

Brawo, sprawdziłaś w wikipedii czym jest uzus. No normalnie jestem pod wrażeniem.

selene_

już nie miałas co napisac, zabrkało ci argumentów wiec wyskoczyłas zkims takim, dziecko po czym stwierdzasz ze nie wiem co to jest? no coz kazdy mierzy innych ludzi własna miara...

cykutia

z czyms takim mialo byc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cykutia

Nie. Tak naprawdę to chciałam cię wkurzyć i z tego co widzę, to mi się udało ;)

selene_

wkurzyć? haha. raczej ci sie to nie udało niestety. czy ty tu widzisz kogos wkurzonego? szkoda mi cie naprawde ;p

cykutia

No właśnie nie widzę i bardzo żałuję, bo pewnie telepiesz się ze złości nad tą klawiaturą :)
Dobra, basta, nie chce mi się już tego kontynuować, bo to się nudne zaczyna robić, a nie ma nic gorszego niż nuda. Chyba, że pierdykniesz jakimś powalającym mnie na łopatki tekstem, a nie czymś na kształt "oj, no weź przestań".

selene_

oj masakra ze tak powiem, jak ty cos komus potrafisz wmawiac to szok! sadzisz po prostu po sobie. wmawiasz mi ciagle ze mnie wkurzylas i masz pewnie radoche jak dziecko 5letnie z tego, DZIEWCZYNO!!! NIE WIEM CZY UDZWIGNIESZ TO PSYCHICZNIE ALE NIE!! NIE WKURZYLAS MNIE! nie wiem czy to do ciebie dotarlo ale przypuszczam ze za jakas godzine znow mi napiszesz ze mnie wkurzylas haha, takie rzeczy sie powinno leczyc nie wiem czy wiesz

cykutia

barwwwo CYKUTIA !!! tepic glupote ;D !!!!!!!!!!!!!!!!

papik_3

Tepić to trzeba bezrefleksyjnych pochłaniaczy taniego g...., bo jedyne co im się od tego robi w mózgach to .... (tutaj są bardzo brzydkie wyrazy, nieodpowiednie dla dzieci).
Skoro uważasz, że to co robice to "tępienie głupoty", to stawiasz siebie i cykutę w rzędzie "inteligentnych" ludzi. Boże, chroń nas przed taką inteligencą, bo "pod wodzą takich hetmanów zawędrujemy wprost do Ciemnogrodu".

selene_

"inteligentna" to jestes ty. z twoich wypowiedzi wnioskuje ze jestes bardzo zakompleksiona dziewczyna, pewnie ciagle wysiadujesz na necie (troll komputerowy??) i sie probujesz dowartosciowac wmawiajac cos komus i obrazajac go na forach. zwykle tak jest ze to o co kogos oskrazamy zwykle nosimy w sobie i spedza nam to sen z powiek. radze ci abys udala sie do dobrego psychologa, bo ja niestety nie jestem w stanie ci pomoc, zegnam czlowieczy pomiocie

cykutia

Masz rację, to trzeba zakończyć, bo to już przerosło moje najśmielsze wyobrażenie o poziomie żenady, na jaką stać przedstawiciela gatunku homo sapiens. Na serio, ładnie cię proszę, nie pisz już do mnie więcej, bo i tak już czuję palący wstyd, że reprezentujemy ten sam gatunek.

selene_

haha i tu wlasnie temu "czlowiekowi" zabrakło argumentów. no coz widze ze trafilam w czuły punkt. zycze aby terapia u psychologa szybko przyniosła ci efekty, nara troliku

cykutia

a poza tym co masz do Joanny Brodzik? ona jest świetną aktorką, żeby tak umieć stworzyc parodie związku jak w "kasiu i tomku", naprawde trzeba miec talent. widze ze wchodzisz tu od jakiegos czasu i sie klocisz ze wszystkimi, fakt jest taki ze robisz to z zazdrosci bo Joanna odniosla sukces a ty potrafisz tylko siedziec na necie i wszystkich krytykowac. powtarzam raz jeszcze: JOANNA BRODZIK JEST SWIETNA AKTORKA!

cykutia

a poza tym nic ci nie wychodzi w zyciu poza obrazaniem ludzi, uwazasz ze komus kto lubi J. Brodzik potrzebna jest lobotomia? dziewczyno!! jestes tak chamska ze chyba przechodzisz sama siebie. jakim prawem tak kogos smiesz obrazac? kim ty jestes? tobie to juz chyba tylko przeszczep mozgu pomoze. ps. chyba cie nikt w zyciu nie kochal, ze wyroslas na taka bezczelna dziewuche!

cykutia

przepraszam Joanna Brodzik to dobra aktorka ? proszę Cię, litości.
To wykreowana sztuczna laleczka. Może i jest ładna, nie mnie to oceniać, ale proszę was. Jeśli nastolatki muszą się wypowiadać, to może na jakimś osobnym portalu. Tylko nie tu. Bo ja wierze JESZCZE w użytkowników filmwebu, że to rozsądni ludzie ;]

zielona_fanatyczka

to co ty tutaj robisz ??????????????????

zielona_fanatyczka

nastolatki? kobieto, ja mam ponad 20 lat!! za kogo ty sie masz za jakiegos krytyka filmowego? jestes po szkole filmowej? nie? to siedz cicho ignorantko! to ze tobie sie cos nie podoba nie znaczy ze innym tez nie musi. poza tym to Brodzik jest dobra aktorka, sprouj stworzyc taka postac jak Joanna w "Kasiu i Tomku" lub taka postac jak jaka Joanna stworzyla w "nigdy w zyciu".zielona papryczko a raczej sylwio, idz na inne forum, po co tutaj siedzisz skoro jej nie lubisz? pewnie pekasz z zazdrosci bo Joanna jest piekna a ciebie nikt nie kocha i nie chce. nara

cykutia

i tu Cię zaskoczę. bo jestem w PWST ;)). Ale po Twojej wypowiedzi nie mogę niestety wywnioskować że masz 20 lat.
po pierwsze, ludzie na poziomie ze sobą rozmawiają, po drugie nie zauważyłaś że wszystkie jej role są takie same, ona mnie niczym nie zaskakuje, każda jej rola, jej gra, wygląda tak samo. A i po trzecie

"pewnie pekasz z zazdrości bo Joanna jest piekna a ciebie nikt nie kocha i nie chce. nara "
rozbawiłaś mnie strasznie. dziękuje za poprawienie mi humoru.

cykutia

nie jestem krytykiem filmowym, ale mogę wyrazić swoje zdanie, zwłaszcza że jest bliskie prawdy. poczytaj sobie w internecie co krytycy o niej piszą.
Nie ma jak fani Magdy M., zawsze mnie rozbawią =)

zielona_fanatyczka

a i jeszcze jedno. przyznam szczerze.. to kiedyś była nieźle zapowiadająca się aktorka. Świetnie grała w Więzach Krwi czy też we wspomnianym wyżej Kasi i Tomku, ale tak jak polskie kino schodziło na psy ta i ona schodziła na psy jako aktorka... Porównaj są sobie chociażby z Magdą Cielecką, Magda nie dość że prześliczna to i jest znakomitą aktorką, a zaczynały w tym samym czasie. Brodzik miała wiele czasu na swój rozwój. A co do PWST to żeby nie było zrezygnowałam na rzecz psychologii i nauk społecznych, ale dwa lata studiowałam aktorstwo i naprawdę nie mało o tym wiem.

zielona_fanatyczka

buhaha po PWST? chyba po podstawowce!! to pierwsza rzecz, dziewczyno nie dosc ze sie wcielasz pod rozne nicki to piszesz sobie sama zyciorys! takich ludzi jak ty powinno sie trzymac w izolatkach, a po drugie tu cie zaskocze - ale niestety nie ogladalam Magdy M. a Joanne Brodzik uwielbiam z Kasi i Tomka, i co zgasilam cie??

cykutia

poza tym sama gubisz sie juz w slich klamstwach, najpierw piszesz ze jestes w PWST a potem ze zrezygnowalas ale bylas tam 2 lata. DZIĘKI SERDECZNE:))))) swietnie sie ubawiłam! ludzie tacy jak ty zawsze mnie rozbawia do rozpuku. wczesniej ci pisalam zebys poszla do psychologa, ale nie ;)) psycholog ci juz tez nie pomoze:))))))))

cykutia

a jesli nie wierzysz ze nie ogladalam Magdy M to dowod masz chocby na stronie glownej Joanny Brodzik na filmwebie, jest tak post, ale skoro nie widzialas go do tej pory bo jestes slepa to ci skopiuje.

cykutia 19 kwietnia 2008 1:37 odpowiedz zgłoś do usunięcia
masakra
uwielbiam ją jako Kasię z "Kasi i Tomka". Kocham ten serial! Jak ją zoabczyłam w Magdzie to mi sie tak jakos dziwnie zrobiło, bo zawsze ją kojarzyłam jako Kasie i zaraz uwielbiałam w tej postaci a tu nagle twarz Kasi widze na innej kobiecie... tak jakby Kasia znikneła, juz jej nie było... buuuu Joanno dziekuje Ci za ten serial, i chce powiedziec ze bardzo szanuje ze wam z Pawłem nie odwaliło, malo o was w mediach, na pewno mniej niz o Cichopek i Hakielu, znaczy ze cenicie swoja prywatnosc i nie macie parcia na szkło. jestescie swietnymi ludzi i kocham was

cykutia

tak. bo ja tak bardzo pragnęłam się na Tobie odegrać, tak pragnęłam, że po prostu jestem tak zwiedziona że mi nie wyszło. No przykro mi że się nie znasz na kinie, ale cóż. Nie wiem jak mam Ci udowodnić, że studiowałam na PWST, ale tak szczerze, nie obchodzi mnie jakiś pół mózg z sieci i jego zdanie na mój temat. Żegnam =))

zielona_fanatyczka

nie dowodnisz bo tam nie przyjmuja ludzi polinteligentnych alno inteligentnych inaczej. sorry ale jestes dla mnie jednym wielkim stekiem klamstw, w dodatku zawistnym, ciagle tu wysiadujesz a jej podobno nie lubisz, wcielasz sie pod rozne nicki - to sie nadaje na leczenie!! przykro mi ze jestes trolikiem komputerwym i zywkla szara myszka, pewnie cie w dziecinstwie nie kochali - dlatego jestes teraz taka. a o szkole filmowej tez mam pojecie, bo jestem z Łodzi i wielu moich znajomych studiuje w łodzkiej filmowce wiec nie wciskaj mi bdur aspoleczniku.

cykutia

wow. ale masz znajomych... no no. ;]]
Założę się że siedzi teraz w jakiejś małej wioseczce, oglądając bezsensowne seriale i filmy i marząc o studiach. przykro mi że masz tak żenujące teksty, co się nadają do podstawówki. Mój siostrzeniec takich sformułowań jak ty używa. Naprawdę, bardzo mi przykro.
A ten lęk przed interpunkcją i znakami polskimi to pewnie jakiś uraz z dzieciństwa... Szczerze współczuje i pozdrawiam :*

P.S: Co cię obchodzi mój życiorys. Czyżby to objawiał się symptom zazdrości. Ja coś w życiu osiągnęłam, ale moja serdeczna koleżanka powyżej niestety nie. =))

zielona_fanatyczka

moze wymysl cos od siebie hehe, a nie powielasz moje teksty, chycby ten o studiach, podstawowce czy dziecinstwie. czekam az napiszesz cos OD SIEBIE i cos bardziej sklaniajacego mnie do bezsensonwej rozmowy z toba. pa ;)

cykutia

aha. i nie jestem zbyt poinformowana, pod kogo się rybko według Ciebie podszywam. Bo ja pierwsze słyszę.
Urojenia ? Schizofrenia ? Kłopoty z erekcją ?
Wyrazy współczucia.

zielona_fanatyczka

klopoty z erekcja ma kazdy chlopak na twoj widok hehe, podszywasz sie pod sylwie, obie macie ten sam typ glupiej gadki hehe, i obydwie sie tak samo zawzicie klocicie, masz rozdowjenia jazni? a ze znakami polskimi nie pisze bo dostalam w prezencie kompa sprowadzonego z zagranicy czopku.

cykutia

i nie wiem czy to zniesiesz, ale ja jestem po studiach, dokladnie po anglistyce, a co moze ci mam zeskanowac indeks? haha czekam na twoj z PSWT buhhahahhahahahahahahhahahahhahaahahaha!!!!!!!!!!!!!!!

cykutia

ale żal. ja nic nie muszę udowadniać jakimś zdzirką z sieci.
Powiem tak. Chciałabym usłyszeć choć jedno słowo z twoich ust po angielsku. A jeśli nie po angielsku to przynajmniej poprawnie po polsku. Nie będę dyskutować z ludźmi poniżej mojego poziomu.
Ps.: Co to jest PSWT ? haha.

zielona_fanatyczka

o jakie bledy ortograficzne !!! nie pisze sie zdzirka tylko ZDZIRKOM HAHA. w slowie PSWT jest oczywiscie literowka, mialo byc PWST, ale coz, taki polinteligentny czlowiek nie wpadnie na to :)) poza tym chcialbym zwrocic uwage jak ty mnie nazywasz. zdzira?? o)))) wow!! skad u ciebie takie slownictwo? cyzby sie tak twoj ojciec do twojej matki zwracal i sie nauczylas? przykro mi ze tak cie w dziecinstwie skrzywdzili.... nie dosc ze mialas trudne dziecinstwo to jeszcze wyksztalcenia zadnego! nawet dzieci w podstawowce nie robia takich bledow a ty twierdzisz ze jestes po studiach haha. studia to dla ciebie zbyt odlegle slowo. nigdy tam nie trafisz.

cykutia

zdradzilas swoj poziom intelektualny uzywajac slowa "zdzira", masakra....

cykutia

Muszę Cię zmartwić, mylisz się. Nie jestem żadną Sylwią. A może to ty jesteś pamiętna amanda99 ? Jeśli tak to zawsze chciałam Cię poznać bo porażasz mnie swoją głupotą niczym słońce w lipcowe południe. ;]

cykutia

a ty zielona fanatyczko maz dwa nicki, drugi to sylwiaonyx, dziecko 5 letnie by sie domyslilo, a wskazuje na to wiele czynnikow, pierwszy to taki ze macie IDENTYCZNA gadke, drugi to taki ze macie w profilu dosc podobny obrazek odzwierciedlajacy preferencje hehehe, alez mi ciebie szkoda. teraz jak sobie o tym pomyslalam ze jeszcze bardziej nawet. nie rozmawiam wiecej z toba, bo z takimi ludzimi chorymi nie ma co dyskutowac, bo do czego to ma prowadzic? zegnam cie w tym miejscu, na dalsza gadke musialabym sie porzadnie pieprznac w kaloryfer aby zejsc do twojego nedznego poziomu i moc dalej z toba konwersowac. na koniec powiem ci iz mam nadzieje ze twoje rozdwojenie jazni i problemy emocjonalne jakis dobry psycholog lub psychiatra wyleczy predzej czy pozniej. przyjmij moje kondolencje!

cykutia

Brawo Sherlocku, jak na to wpadłaś!!!! Tylko jak wytłumaczysz fakt, że ja jestem kobietą w wieku już niemal balzakowskim i studiuję polonistykę na UMCS'ie? No bo co jak co, ale tyle to jeszcze o sobie wiem, chyba, że nadal będziesz twierdzić, że ty wiesz lepiej ode mnie kim jestem.

selene_

poprzednio studiowałas aktorstwo, ktore jednak rzuciłas na rzecz psychologii hehehee. prsze prosze, uderz w stol a nozyce sie odezwa, mam raz jedna raz druga jak na zawolanie. no nic, radze pouczyc sie ortografii!! i zmienic plugawe slownictwo na bardziej cywilizowane!!

cykutia

Teee, dziwna, to może i ja też jestem tą samą osobaą, co Sylwia. No bo w sumie mnie bardziej powinnaś o to podejrzewać, w końcu mieszkam z nią w jednym pokoju.
A tak przy okazji - nie jesteś czasem zwolenniczką spiskowej teorii dziejów?

Lena_Borgia

wcale bym się nie zdziwila !!!!!!!!!! ;):P