Joanna Brodzik

Joanna Honorata Brodzik

6,8
4 371 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joanna Brodzik

tej pani to zestaw kilku głupiutkich minek. Z urody zaś przypomina młodą Joannę Jędrykę, ale jako aktorka, nie dorasta jej do pięt.

Vena_Poetica

Ja nie do końca się zgodzę, bo moim zdaniem ona jest ładna i to nawet bardzo ale jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje. Co to aktorstwa to do serialu Kasia i Tomek pasowała idealnie a potem okazało się, że na tym jej zdolności się kończą. Magda M to lekka żałość bo to co przystoi głupiutkiej, hektycznej Kasi w przypadku Magdy robi wrażenie groteskowego. Zdaje się jednak jako osoba być rozsądna i całkiem miła więc niech ma swoje 5 minut może z czasem się wyrobi.

Vena_Poetica

Ja nie do końca się zgodzę, bo moim zdaniem ona jest ładna i to nawet bardzo ale jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje. Co to aktorstwa to do serialu Kasia i Tomek pasowała idealnie a potem okazało się, że na tym jej zdolności się kończą. Magda M to lekka żałość bo to co przystoi głupiutkiej, hektycznej Kasi w przypadku Magdy robi wrażenie groteskowego. Zdaje się jednak jako osoba być rozsądna i całkiem miła więc niech ma swoje 5 minut może z czasem się wyrobi.

użytkownik usunięty
OLA_lala

Młodą Joannę Jędrykę? Raczej nie

Vena_Poetica

Obejrzałąm film Bogusława Lindy i niestety, bardzo mi przykro, ale nie zmieniłam zdania o pani Joasi i jej aktorstwie.
Sorry, niech jeszcze zapracuje troszkę na lepszą ocenę.
Pozdrawiam jej wielbicieli!

Vena_Poetica

yyy, nienawidze jej, nawet nie wiem z czego ten wstręt wynika.

FisherN

no to skoro tu tyle krytyki to ja napisze

UWIELBIAM PANIĄ :D

Dzamik

Jak dla mnie Joasia jest swietna aktorka i moim zdaniem jesli ktos jej czegos zazdrosci to bedzie sie czepial jej ciagle :) Poprostu jej zadroscicie antyfani Joanny Brodzik

użytkownik usunięty
Lexie_

JoAn-Alex zgadzam sie z Toba,dla mnie to taka sama aktorka jak Paschalska,Jabłczynska,i ta blondynka z Pierwszej Miłości,Maja czy Marysia nie wiem chyba ma dwa imiona;] wszedzie ich pełno,talentu za grosz.

Dla mnie Joasia dobrze gra. I moim zdaniem nie mozna jej porownac do "Marysi" z pierwszej milosci albo Jablczynskiej a tymbardziej Paschalskiej! Kazdy ma inne zdanie i trzeba sie z tym pogodzic ale ja np. nie lubie Toma Crusie, a wiekszosc dziewczyn go uwielbia.

Lexie_

Tez go nie lubie;d;d;d;d;d;d;d pozdro///ogolnie zgadzam sie z tym co napisałas

tycka12

Dzięki :) Nie to jak zgodność, Magda M zaczyna się niedługo :)

Vena_Poetica

Fani Joannyzapewne sąwniebowzięci wiadomością o jej udziale w czwartej serii "Madgy M."...o jezu...jednak wolę czytać książki!!!!!
Ale pozdrawiam wszystkicj serdecznie,j-a.

Vena_Poetica

mnie sie bodobała tylko pierwsza część Magdy M. wtedy cio prawda nie podobał mi sie jej fryz ale teraz wygląda tak umiarkowanie :P
i te jej niektóre minki do d... ale ogólni emoze być wczoraj oglądałąm ten koncert na TVN i głupio sie uczesała cio nie??