Joanna Brodzik

Joanna Honorata Brodzik

6,8
4 371 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joanna Brodzik

Jeszcze w "Nigdy w życiu" dało się ją znieść. Ale role w "Graczykach" , "Bule" i "Kiepskich" mówią same za siebie.

oj ty fałszywy proroku kto ci dał monopol na mówienie prawdy? to ze ty tak sadzisz, nie znaczy ze faktycznie tak jest! jak dla mnie Joanna Brodzik jest jdna z najlepszych polskich aktorek.

użytkownik usunięty
cykutia

ubawiłem się.

hahaha...sam z siebie????????????????????????????

użytkownik usunięty
Patryyk

nie,że można byc tak głupim jak ty.

zazdrość przez ciebie przemawia ?? nie lubisz tej aktorki to nie wypisuj głupot, ciekawe czy ciebie też tak obrażają?

kiepska aktorka i tyle.....................

Mam mieszane uczucia w stosunku do tej aktorki. Bardzo mi sie podobała w Kasi i Tomku i ... koniec. Jako cierpiętnica Magda M. była "ciężkostrawna" Ale widać, że ma potencjał, tylko lepiej niech się trzyma ról komediowych, bo takie "Jasne błękitne okna" to naprawdę mogła sobie darować. Bardzo słaby film i bardzo słaba Brodzik. Prywatnie sprawia wrażenie sympatycznej osoby z niebanalnym poczuciem humoru.
Ale na pewno nie jest to najgorsza polska aktorka. Wystarczy popatrzeć na panie z obsady "Teraz albo nigdy"

telenowelka

nom dokładnie. a fałszywy wyjezdza z grubej rury i pisze ze to najgorsza polska aktorka. takie ostre opinie to niech pozostawi komu innemu. zgadzam sie z teraz albo nigdy - to jest zenada na maxa, oczywiscie wedlug mnie :)

użytkownik usunięty
cykutia

Może najgorsza nie jest - zawsze jest jeszcze Kasia Cichopek :P, ale faktycznie, komedie wychodzą jej lepiej niż ten szajs Magda M. i inne telesrelenowele z tvn.
Osobiście mam lekki przesyt Brodzik, bo wydaje mi się, że ona jest wszędzie ("Dinsdaaaleeee...";)), nie tylko w telewizji co 5 minut, ale w każdej gazecie, na billboardach, dosłownie wyłazi z lodówki. A pisanie, że jest najpiękniejsza to też trochę zbyt wiele, bo w zasadzie ona do najładniejsyzych nie należy. Gdyby trzymała się tego, co jej wychodzi, zamiast promować się na ikonę stylu, miałabym dla niej wielki szacunek. A tak razcej mi zwisa, ewentualnie mam jej dosyć.

użytkownik usunięty

Moim zdaniem to kiepska aktorka, słaba aktorka, beztalencie aktorskie i długo długo by jeszcze wymieniać. Szkoda tylko, ze ona gra nawet w serialach, a inne bardziej uzdolnione aktorki w podobnym wieku grają dużo rzadziej np. Monika Krzywkowska.

Ja również za nią nie przepadam. Obejrzałam z nią "Magdę M" i "Nigdy w życiu". Nie będę jej nawet oceniać, bo chyba dałabym jej jeden. Nie podoba mi się jej rola i sposób w jaki zagrała w "Magdzie" i... mogłabym w sumie dorzucić do tego jeszcze parę rzeczy, ale w sumie... po co? O ile przedtem była mi raczej obojętna, to teraz znajduje się na liście najmniej lubianych przeze mnie aktorek.