Joanna Brodzik

Joanna Honorata Brodzik

6,8
4 371 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joanna Brodzik

Jak dla mnie ona jest świetna jako aktorka i zapewne jako osoba prywatnie. Zauwazyłam,że równiez jest ze stycznia...wiec nie tylko imię mnie i ja łaczy :P ale to tylko tak. ' Kasia i Tomek ' nie zawsze oglądałam...nie interesowało mnie to wtedy,ale ' Magdę M. ' czy ' Nigdy w życiu ' owszem i uwazam,że swietnie grała i nadal gra ;) oby tak dalej ;*

Yoasia_6

Bardzo lubie ją jako aktorkę. "Nigdy w życiu" i "Kasia i Tomek" - świetnie sie tam zaprezentowała i stworzyłą ciekawe kreacje aktorskie. Niestety nie przypadła mi gdo gustu jako "Magda M.". Moim zdaniem ta rola do niej nie pasowała. Bardzo denerwowała mnie jej wymowa podczas serialu. chodzi mi o te "szumiące głoski". To jakaś nietypowa moda? Uważam to za głupie i wnerwiające.

konecczanka

ja też uwazam ze jest swietną aktorką i bardzooo szanuję ją za to jaka jest prywatnie. obecnie w oogole nie slychac o niej w mediach, czyli po prostu opiekuje sie swoimi dziecmi. nie udziela wywiadow w co drugiej gazecie jak herbusie i inne cichopki, nie sprzedaje siebie, swojej rodziny i prywatnosci. razem z Wilczakiem sa po prostu swietni!