Joanna Brodzik

Joanna Honorata Brodzik

6,8
4 371 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joanna Brodzik

zawsze dostaje takie "grzeczne" role do zagrania a niech zagra kogoś wrednego wkońcu to zobaczymy jak jej to wychodzi.

Sagan

Popieram... Za mało się wykazała jak narazie... Jest jednolita, a to niedobrze.

użytkownik usunięty
Sagan

Dokładnie, ten sam przypadek co "gwiazdaę Cichopek.

Sagan

widziałam ją w jakimś serialu i na pewno nie była to główna rola , raczej epizod (miała takie dwa kucyki i grała głupiutką nastolatke) i wypadła naprawde fatalnie... gesty i mimika twarzy były zanadto przesadzone, nie wspominając o modulowaniu głosu...
zdziwiłam się bo zawsze wydawało mi się że jest niezłą aktorką... widocznie do niektórych ról jest stworzona, do niektorych nie...

Sagan

widziałam ją w jakimś serialu i na pewno nie była to główna rola , raczej epizod (miała takie dwa kucyki i grała głupiutką nastolatke) i wypadła naprawde fatalnie... gesty i mimika twarzy były zanadto przesadzone, nie wspominając o modulowaniu głosu...
zdziwiłam się bo zawsze wydawało mi się że jest niezłą aktorką... widocznie do niektórych ról jest stworzona, do niektorych nie...

jay_jay

eech. może chodzi ci o jej "początki" w serialu 'Graczykowie'.?

w tym serialu była fatalna. właściwie serial też miał jeszcze wiele do życzenia...

Sagan

dla mnie ta laseczka nie jest ani ładna, ani zdolna, choć chyba bardziej ładna niż zdolna, you know? Najlepszą polską młodszą aktorką jest obecnie Kinga Preis, a goni ją Magda Cielecka. Pozdro.J>