Joanna Brodzik

Joanna Honorata Brodzik

6,8
4 371 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joanna Brodzik

Bez urazy,ale zamiast szlifować swój warsztat aktorski ona zajmuje się programikiem o gotowaniu .... Czy wyobrażacie sobie, że aktorzy pokroju Marlona Brando,Meryl Streep czy Tadeusz Łomnickiego zajmują się krojeniem śledzi na ekranie tv ???
Kiedyś zresztą pani Joanna miała swój program pod tytułem "Dookoła siebie",który zdjęto z anteny z powodu ....słabej oglądalności.

Nie wystarczy być aktoreczką i szczebiotać do widzów z ekranu mieszając w garnku,trzeba jeszcze mieć coś co nazywa się OSOBOWOŚĆ TELEWIZYJNA" ; właśnie coś takiego mieli np.autorzy dawnego programu "Sonda",pani Irena Dziedzic...

Moim skromnym zdaniem to sztuką gotowania powinni zajmować się kucharze z prawdziwego zdarzenia a tłumaczenie pani Joanny jak to babcia uczyła ją gotowania jakoś mnie nie przekonuje bo mnie babcia też uczyła ;)
podejrzewam ,że wielu z nas tutaj umie świetnie gotować.

Wiem ,że ta aktorka ma swoich zwolenników więc wyjaśniam im ,że ja nie krytykuję wyglądu pani Joanny,nie obrażam jej jako osoby bo nie obchodzi mnie czyjś wygląd ,ważne jakim jest aktorem ! A ona jest po prostu słabiutka aktorsko :( gra sztucznie,mówi sztucznie,uboga mimika...
Tak więc jej programik o gotowaniu to niewypał,nieporozumienie itp.

A swoją drogą ciekawe czy ktoś się ze mną zgodzi ;)

rica_2

Zapomniałam dodać, że jej główne osiągnięcia to nagrody w konkursach typu "najpiękniejsi,najładniejsi"itp.

Może jednak lepiej zrobiłaby zajmując się modelingiem ? bo polska sztuka filmowa niewiele by na tym straciła ;)

rica_2

Pamiętaj, że zyjemy w Polsce.,,,
Podajesz przykłady Meryl Streep, która żyje w Ameryce gdzie powstaje dużooooooooooooo filmów i jest na to dużoooooo kasy
A Polska?
Parę filmów z czego 3/4 to żalowe komedyjki... Życie aktora w naszym kraju nie jest łatwe i żeby wyżywić rodzinę trzeba się łapać tego co się da :)

Wszyscy myślą , że aktorzy to bogacze NIE! Tylko niektórym się udaje, a większość grając w teatrze czy czasami jakims serialiku lub reklamie ma takie same problemy jak my wszyscy przeciętni..