ok, wszystko ładnie, tylko dlaczego Joanna robi się coraz grubasza?Kiedyś była szczupła, miała ciemne długie włosy, wyglądała świetnie, ta waga wogóle jej nie pasuje.
Mi się bardziej podobała w ciemnych włosach, alee tam...
Teraz też jest ok, choć rzeczywiście mogła by zrzucić parę kilo ;]
Ale to chyba kwestia gustu.
Wogóle nie zauważyłam żeby przytyła, a juz na pewno nie jest jakoś za gruba, chyba to jest przesada, co tu piszecie. Kobieta powinna być szczupła a nie chyda, bo chuda jest zupełnie nie atrakcyjna. A jeżeli chodzi o włosy to zdecydowanie ciemne. W blond nie wygląda tak dobrze, szczególnie w takich jak ma w tej chwili (odcień żółto złoty), ale to chyba zależy - tak myślę od firmy Garnier z którą ma być może jeszcze podpisany kontrakt.
Jako aktorka jest kiepska ale jezeli chodzi o wygląd to musze jednak stanąć w jej obronie :-)
Jak ja pamiętam z graczyków, w ciemnych włosach, drobniutką to włos się jeży, cuuuuuudo, 10/10 !!! Teraz jakoś wygląda zdecydowanie gorzej, chyba faktycznie ten blond jej nie pasi. Parę kilo widać na plusie, ale nie jakoś drastycznie.
Nie powinno się kobiecie wutykac takich rzeczy. Są w zyciu kobiety różne sytuacje kiedy przybiera nieco kilogramów. Poza tym czas nie jest dla kobiet sojusznikiem i po 30 niestety jej ciało zaczyna się zmieniać. Nie wymagajmy od kobiet żeby zawsze wyglądały jak nastolatki!! Takie krzywdzące komentarze prowadzą do anoreksji i różnych głupich obsesji na temat diet i chudnięcia. A nie to jest w zyciu najwazniejsze!!
Ludzie! Bez przesady! Nawet jeżeli przytyła to co? Gorzej przez to gra? Osobiście nie przepadam za nią, ale wnerwia mnie takie gadanie. Przytyła, miała pryszcza na nosie itd. Co to za radość z bycia aktorem, jak wszyscy dookoła oczekują idealnego wyglądu, który raczej jest priorytetem w zawodzie modelki? Głupie gadanie i tyle. Pozdrawiam
Kiniabrzoskwinia
Wy chyba troche przesadzacie!! Joanna Brodzik wcale nie jest gruba, pozatym uważam że we włosach blond jest jej ładniej niż w ciemnych.