Joanna Brodzik

Joanna Honorata Brodzik

6,8
4 371 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joanna Brodzik

Lepiejby jej było jako brunetka. Wogle co to za stereotyp ,że żeby wydawać się atrakcyjniejszą dziewczyny i kobiety farbują się na blond.Aśka jest z natury ciemna i nie była powinna tego robić.A jej talent też pozostawia wiele do życzenia

tou

Wygląda o wiele lepiej w jasnych włosach. CO do farbowania się na blond- ja uważam,że ogólnie blondynki są ładniejsze, naturalnie ciemnowłose kobiety mają swój urok, jednak te, które z jasnych farbują się na czarno, wyglądają jak prostytutki. Nie wiem po co kobiety dobrowolnie farbują się na czarno. Chyba ze względu na ekonomię.

Binula

a ja uważam iz to brunetki są ładniejsze mimo iz niestety urodziłam sie blondynką. blondynki sa mdle i z reguły potrzebują makijazu. kobiety o ciemnych włosach mają piekniejsze rysy twarzy, sa bardziej tajemnicze i uwodzicielskie. i w ogole czekoladowy kolor włosow to jest chyba marzenie wiekszosci facetow dzisij

cykutia

i jeszcze tylko powiem iz te blondynki o ktorych mowisz ze sa ladne - sa wlasnie farbowane, bo naturalny blond jest wlasnie nijaki

tou

Zgadzam sie zdecydowanie lepiej jej w jasnych włosach.
Jak zobaczyłam ją w ciemnych to sie przeraziłam..

Zuzia1512

Ja ją pierwszy raz zobaczyłam w Kiepskich w ciemnych włosach. Pomyślałam sobie:boże,co to za wieśniara,bo minucie połapałam się,że to Joanna. Niektórym babkom pasuje jeden i drugi kolor,ale J.Brodzik zdecydowanie jasny. DO tego koniecznie z ciemnymi brwiami, bardzo mi się to podoba.