Lepiejby jej było jako brunetka. Wogle co to za stereotyp ,że żeby wydawać się atrakcyjniejszą dziewczyny i kobiety farbują się na blond.Aśka jest z natury ciemna i nie była powinna tego robić.A jej talent też pozostawia wiele do życzenia
Wygląda o wiele lepiej w jasnych włosach. CO do farbowania się na blond- ja uważam,że ogólnie blondynki są ładniejsze, naturalnie ciemnowłose kobiety mają swój urok, jednak te, które z jasnych farbują się na czarno, wyglądają jak prostytutki. Nie wiem po co kobiety dobrowolnie farbują się na czarno. Chyba ze względu na ekonomię.
a ja uważam iz to brunetki są ładniejsze mimo iz niestety urodziłam sie blondynką. blondynki sa mdle i z reguły potrzebują makijazu. kobiety o ciemnych włosach mają piekniejsze rysy twarzy, sa bardziej tajemnicze i uwodzicielskie. i w ogole czekoladowy kolor włosow to jest chyba marzenie wiekszosci facetow dzisij
i jeszcze tylko powiem iz te blondynki o ktorych mowisz ze sa ladne - sa wlasnie farbowane, bo naturalny blond jest wlasnie nijaki
Zgadzam sie zdecydowanie lepiej jej w jasnych włosach.
Jak zobaczyłam ją w ciemnych to sie przeraziłam..