Joanna Brodzik

Joanna Honorata Brodzik

6,8
4 371 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joanna Brodzik

nie zauwrzyliście że Joasia ma większy brzuch ?;> :P a może ja mam jakieś urojenia ;P;P

igu5ia

też sie nad tym zastanawiałam, tym bardziej dziś,gdy odbierała nagrodę VIVA najpięknijsi powiedziała coś w stylu ''Uwaga mój dozwolony ciężar to 3kg'' hmm co to znaczyło? żart? czy moze coś więcej..Z drugiej strony to chyba żąrt! Na pewno by już napisali o tym w jakiejś gazecie,takie rzeczy szybko się ujawniaja;)

tycka12

No więc jeśli chodzi o Joasie i ciążę:D
Nie brałbym tego na poważnie, tych wszystkich plotek od dawna dawna spekuluje sie że jest w ciąży a ona po prostu troszeczkę zgrubła, i nie ukrywajmy, do twarzy jej w tym ;] Wałeczki są seksi.

Dzamik

hahaha, wałeczki są seksi :P jesli ktos ja naprawde lubi to moze to nie przeszkadzac, ale odkad przytyla odechcialo mi sie ogladac magdy m.

MarveLLouSs

Bo prztyła to odechciało Ci się oglądać Magde M? żałosne;] Wiesz większość ludzi ogląda sam serial a nie aktorów;] ale ty widze nie należysz do nich!Ciekawe dlaczego? hm pomyślmy może jestes zbyt głupia by zrozumieć o co chodzi w filmie;d i oglądaasz tylko posatcie jak sie poruszaja..Uważam że gra aktrów jest ważniejsza o ich wyglądu,nie uważam Joasi za idealną aktorkę,ale wole tysiąc razy oglądać ją a niż np. Kasie Cichopek,nawet jeśli jest gruba..

tycka12

moze ty jestes glupia/glupi, hm pomyslmy film/serial składa sie z aktorów, to oni kreauja i nadaja jemu smak, jezeli cos mi nie odpowiada to trace ochote na jego ogladanie!

igu5ia

Czytałam ostatnio w Tele tygodniu, ze poprostu troszke przytyła ale w ciaży napwno nie jest...

Olka13

Z kim ona jest? z Pawłem Wilczakiem???????

igu5ia

ja czytałam ze jest w ciąży z Wilczakiem ;) Ale to może być tylko plotka..

Czekoladka

Tak!!!Tez to zauwazyłam!!A słyszeliście na rozdaniu nagrod VIVA najpiękniejsi jak powiedziała ze nie moze dziwgać więcej niz 3 kg!!Kiedy kobieta jest w ciązy właśnie tego jej sie zabrania!!Podobno jest Pawłem z Wilaczakiem :)))