Joanna Kulig

7,7
30 431 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joanna Kulig

Po kilku wywiadach obejrzanych z ta kobieta musze stwierdzic, ze niestety jest osoba malo lotna! Podczas ostatniego wywiadu z Wawrzkowicz w Canal+ dala kompletnie dupy dajac wywiad pod wplywem zapewne jakiegos bialego proszku! Komplenty brak inteligencji nadrabia jedynie cycem i w miare ladna figura

Qlakatmandu

Dla mnie już na pierwszy rzut oka widać, że to osoba nie grzesząca inteligencją. Twarz kompletnie przeciętna, prosta, takiej wiejskiej dziewczyny chowanej na zsiadłym mleku. Bez obrazy, ale to taka nieskomplikowana istota. Nie lubię gdy udaje, że gra w filmie. Niech już śpiewa jak musi, ale nie powinna bawic się w aktorkę.

majkalipcowa

ja tam nic do niej nie mam, jest bo jest... wrzuć swoje zdjęcie, zobaczymy czy twoja twarz grzeszy czymkolwiek ;)

Shaker82

Każdy ma swoich idoli, szanuję Twój wybór, że wybrałeś właśnie taką osobę :) Widocznie coś Ciebie do niej przyciąga ;) Nie mnie oceniać.

majkalipcowa

nie jest moim idolem, ani mnie ziębi, ani parzy, jak napisałem jest to jest, wisi mi to. Jednak nie mogę powiedzieć, że nie grzeszy czy grzeszy inteligencją bo z nią nie rozmawiałem, a nie oceniam ludzi po wyglądzie bo już parę razy się strasznie zdziwiłem i sam doszedłem do wniosku, że tak oceniając sam byłem idiotą :)

Shaker82

widziałam z nią wywiad, ale nie upieram się. Po Sponsoringu i Disco Polo widzę, że obsadzana jest jedynie po warunkach i raczej drugą Tyszkiewicz nie zostanie.

majkalipcowa

Mało widziałas http://filmpolski.pl/fp/index.php?film=525082

kumanKKS

I gdzie tam napisali, że Kulig zagrała wyśmienicie?

majkalipcowa

A muszą cokolwiek pisac? Obejrzyj wpierw.

majkalipcowa

A kto jest Twoim zdaniem skomplikowany wśród polskich aktorek ? Te, które wystawiają się na ściankach i piszą książki o wychowaniu dzieci i zdrowym żywieniu ? Asia Kulig jest super dziewczyną, skromną, pokorną, bez ciągot celebryckich. Ona nie ma czasu na ścianki i na "bywanie", ponieważ dużo gra, a dużo gra, ponieważ jest bardzo dobrą aktorką. Oglądałam kilka wywiadów z nią i moim zdaniem inteligencję posiada wyższą niż przeciętna. Wygadana, rezolutna babka, bardzo bym chciała mieć taką przyjaciółkę. A "wiejska uroda" to czysta naturalność, kojarzy się z siłą i zdrowiem, napompowane silikonem lale jakich setki w Polsce, mogą jej pozazdrościć.

taryfa_ulgowa

Mnie nie interesuje czy jest skromną superdziewczyną, pokorną itd. Dla mnie jest ważne jedynie jaką jest aktorką. A jest bardzo słabą aktorką. Nie ma dla mnie znaczenia, że jest wygadana - zresztą na taką wygląda. Ja po prostu jej jakoś w filmach nie trawię. Tak już mam.

majkalipcowa

Powiem tak- ludzi nie grzeszących inteligencjacją niestety poznaję coraz częściej. Mam nadzieję że dotarła aluzja. Pani Joanna na pewno do nich nie należy. To co napisałaś o wsi... ja też wychowywałam się na wsi i jakoś chyba do gatunku ,,idiotus pospolitus" nie należę. Pani Joanna ma taki dystans do siebie że tylko podziwiać. Każda rola przychodzi jej z taką łatwością... ma duuuuży dorobek artystyczny ( nie, nie po warunkach) gra we Francji, a Francuzi nie biorą byle kogo. Jak powszechnie wiadomo są perfekcjonistami. Co do wyglądu... filmweb to nie jest jakiś wirtualny pokaz mody, czy modowy blog, ale USA( New York Times) nie bez powodu umieściło ją na podium w rankingu na najpiękniejszą aktorkę ( bodajże w tym roku, w styczniu) obok Penelopy Cruz, czy Scarlett Johansson.

Pozytywna__

Przepraszam ten ranking był w San Francisco Chronicle, Kulig została okrzyknięta najpiękniejszą aktorką roku przez Micka Lasalle

Pozytywna__

Myślałam, że to jest forum, na którym można wyrażać swoje zdanie. Tak jak na innych piszę o aktorach, których lubię i cenię tak samo mam prawo pisać o tych, których nie lubię, a nawet mnie drażnią. I nie Tobie decyzdować o tym kogo ktoś inny ma lubić. Wyraziłam swoje zdanie i nie mam zamiaru go zmieniać.
Nie interesują mnie żadne rankingi piękności ani wygadania, ja Jej nie cenię jako aktorki, w Sponsoringu "grała" wręcz żałośnie. I jeszcze o losie udawała, że "śpiewa" coś tam mrucząc nieudolnie pod nosem.

Co do Twojej inteligencji się nie wypowiadam, bo masz już o niej sama wyrobione zdanie :)

majkalipcowa

Ja ci niczego nie zabraniam. Rozumiem że możesz jej nie lubić tylko twoje argumenty nie wnoszą niczego. Są bardzo płytkie i bezpodstawne . Wygląda przeciętnie- no i co z tego? WYGLĄDA na mało inteligentją?- a co możemy o tym wiedzieć? Jest słabą aktorką?- ani razu nie zaznaczyłaś dlaczego. Mnie też kompletnie nie interesują rankingi piękności, natknęłam się kiedyś na taki w gazecie, wiem że o wyglądzie się nie dyskutuje, bo każdy ma inne zdanie i filmweb chyba nie jest od tego. A w Sponsoringu zagrała mistrzowsko.
Zastanawiam się ile filmów z nią widziałaś żeby twierdzić że jest obsadzana po warunkach?