Joanna Kurowska

Katarzyna Kurowska

6,2
4 976 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joanna Kurowska

nie podoba mi się jej aktorstwo i charakter jaki pokazuje w różnych programach. Jakaś jest taka odpychająca i wymądrzalska

użytkownik usunięty
irminatoja

Uważam, podobnie jak Ty, że Joanna Kurowska to nieciekawa postać. Jest bardzo wyniosła, zarozumiała, ma taki bardzo górnolotny, odpychający styl bycia, niespotykany u żadnej innej polskiej aktorki. Nie lubie tej Pani!

irminatoja

też mam podobne zdanie, prezentuje się na osobę wywyższającą się ;/

niva22

no to jest nas czterech :]

użytkownik usunięty
Patruell

Dobiliśmy do piątki;).

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
irminatoja

szóstki.. Nie mogłam sobie przypomnieć dzisiaj jej nazwiska.. Ona zawsze gra jakieś takie postacie właśnie jak w Dniu świra.. ciumkające, denerwujące. Nie znam jej ale wydaje się bardzo wyniosła.. Nie wiem może to przez Graczyków.. Nie cierpię tego serialu ani aktorów w nim grających

Ona wcale nie gra, tylko po prostu już taka jest ;). Dlatego jej role "życia" wszystkie są takie same...

irminatoja

siódemki

czubajka_filmweb

nie rozumiem dlaczego nie lubicie tej aktorki, za to że za dużo botoksu ma. To jej sprawa, u aktorów za bardzo nie jest ważny wygląd ale jak grają. Ja akurat bardzo lubię Panią Joasię bo kobieta z jajem potrafi zagrać kobietę z charakterem, świetnie gra w komediach co udowodniła to w 13 posterunku, Graczykach i w pierwszej miłości. Szkoda że tak mało teraz gra, ale to wyłącznie jej wina bo gdyby nie nakładała sobie tyle botoksu to by grała więcej w filmach czy serialach.

kinomanka_13

Kto tutaj mówi o wyglądzie?
Muszę się też dołączyć do Waszego grona. Ogólnie to uważam, że Pani Kurowska jest bardzo dobrą aktorką, ale albo ona dostaje role zarozumiałych kobiet (pamiętacie ją jako sekretarkę w dziekanacie w PM? A Krysia z Rodziny Zastępczej?), albo ona już taka jest i zagranie tych ról przychodzi jej z niezwykłą łatwością.
Ostatnio widziałem ją razem z Trzepiecińską i Strasburgerem w PnŚ, i tam też była jakaś taka oschła, jakby łaskę innym robiła, że do telewizji przyszła.

Ertix_Poke

pamiętam ją z PM i genialnie tam zagrała, uwielbiam ja w komediach. A daj link tego pliku wideo gdzie na stronie itvp pytania na śniadania jest Kurowska, Trzepiecińska i Strasburger, bo Trzepiecińska to moja ulubiona aktorka, i szkoda że po rodzinie zastępczej nie widać jej na małym i dużym ekranie.

kinomanka_13

http://pytanienasniadanie.tvp.pl/20622675/search-url

Ertix_Poke

dzięki