Nieznosze tej kobiety jej zarty sa zenujace poczucie humoru prostackie ehh...brak mi słów aktorka z niej marniutka mam nadzieje ze nie zarzuci mi nikt ze jej czegos zazdroszcze...bo nie przychodzi mi na mysl nic czego moglabym jej zazdroscic...wrrr...ty babo nie ma dla ciebie miejsca w polsiej kinematografii ..uff..juz mi lepiej kiedy to z siebie wyrzuciłam :-D pozdrawiam wszystkich fanów tej pani
W zasadzie w większości seriali gra jeden typ okropnej baby i nie ma znaczenia czy jest to baba bogata czy biednawa, bo to zawsze jest Kurowska. Na taki rodzaj postaci jest zapotrzebowanie, a ona robi to świetnie. Możnaby pomyśleć, że ona cały czas gra siebie. Dziwne to dość zaszufladkowanie:)
Tez jej nie cierpię! działa mi na nerwy, jak zadna inna aktorka tym swoim kaszubskim stylem bycia:-/
To fakt, koszmarna kobieta. Uosabia wszystko co obrzydliwe w tzw. 'polskich babach'. Jakby tego bylo malo, ostatnio pokazuje sie w reklamie "Naj" - to zdaje sie jej opus magnum w karierze aktorskiej. W temacie badziewiarstwa osiagnela juz szczyty, ciekawi mnie tylko: co dalej? Jak daleko w osiaganiu dna jeszcze mozna sie posunac?... ona na pewno cos wymysli...