to nie jest kobieta do której tak poprostu można się przytulić, w barach jest szersz ode mnie, czasem się jej boję
Ona wulgarna? Chyba nie jej winą jest,jak ją natura stworzyła???
Chcecie wulgarności? Spójrzcie na Dodę.
Ona jest smieszna tłusta ,grubawa i ma krzywe zeby i w ogóle w jakim porządnym filmie zagrała??U fryzjera serial dla matołów to max co może z niej być!!
Ma lekką nadwagę, na pewno nie jest gruba. Może ma trochę krzywe zęby, ale bez przesady, wcale to nie przeszkadza....
Czyli twoim zdaniem każdy człowiek z nadwagą i krzywymi zębami powinien się powiesić? Twoja wypowiedź świadczy tylko o poziomie twojej inteligencji a raczej jej braku - czyli buractwie. Tylko prostak naśmiewa sie z czyjegoś wyglądu. Nie wyobrażam sobie, że w filmie grają sami supermeni i lalki Barbie. To jest młoda aktorka i czas pokarze na co ją stać. Jestem ciekawa co, ty takiego w życiu osiągnąłeś, że kogos krytykujesz.
...nie jest taka zła...fakt nie mała jest,ale sympatyczna...no i jak śpiewa w reklamie jakiegoś tam banku!...
To jest taki energiczny typ kobiety :) Fajna jest i całkiem fajnie gra :) Ma ładny styl i w ogole :) tak mi sie wydaje :)
hahahahhahahha... haha...ha...smiesznie piszesz... boisz sie jej?? a co jest twoją sąsiadką? daj mi na piwo to cie obronie.
ha ha troche ciałka to dobrze - jest za co złapać, a wulgarna to ona chyba nie jest - raczej odważna , bezpośrednia z temperamentem.Chyba nie nudziłbym sie z nią (wiadomo gdzie ):)
taa..., a Ty jesteś nienormalny! Asia ma specyficzną urodę i wg mnie wydląda naprawdę uroczo z tymi "krzywymi" ząbkami. Co z tego że ma parę kilo za dużo - przynajmniej wygląda zdrowo, a nie jak jakiś kościotrup z wystajacymi żebrami. I do tego jest jeszcze wspaniałą osobą. Mi osobiście przypomina Królową Elfów - jest po prostu czarująca ;)
PS. Szkoda że odpadła z "Tańca...". Była moją faworytką ;)
W Królestwie Elfów nie ma miejsca dla "herszt-bab"....ja ją jednak widzę jako barmankę niziołkową z Shire..a tak poza tym, nic do niej nie mam...poza tym, że ciesze się z jej odejścia z programu.....kobieta z jej wagą ( chyba z 80 kilogramów waży!!!!!!)trochę groteskowo wygląda podczas pląsów ,-) pozdrawiam wszystkich
ty to pewnie z takich co lachony przy barze podrywa. Macho jak z koziej dupy trąba boi się tego że ktoś jest umięśniony, a umięśniony czy gruby nie znaczy wulgarny. To sie bój
"W barach jest szersza ode mnie" - dobre sobie. Tego by jeszcze brakowało żeby jakaś karykatura ośmielała się porównywać z Asieńką Liszowską. Co ty sobie wogóle wyobrażasz. Joanna Liszowska to piekna kobieta i wspaniała aktorka a taka miernota jak ty może sobie co najwyżej pomarzyć o Niej!