Joanna Liszowska

Joanna Patrycja Liszowska

5,5
5 713 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joanna Liszowska

to nie jest kobieta do której tak poprostu można się przytulić, w barach jest szersz ode mnie, czasem się jej boję

orys

fakt, ze nie daje sie przytulać obcym świadczy, ze jest wulgarna?

pawelluci

Ona wulgarna? Chyba nie jej winą jest,jak ją natura stworzyła???
Chcecie wulgarności? Spójrzcie na Dodę.

użytkownik usunięty
Lady_Kumiko

Ona jest smieszna tłusta ,grubawa i ma krzywe zeby i w ogóle w jakim porządnym filmie zagrała??U fryzjera serial dla matołów to max co może z niej być!!

Ma lekką nadwagę, na pewno nie jest gruba. Może ma trochę krzywe zęby, ale bez przesady, wcale to nie przeszkadza....

użytkownik usunięty

Czyli twoim zdaniem każdy człowiek z nadwagą i krzywymi zębami powinien się powiesić? Twoja wypowiedź świadczy tylko o poziomie twojej inteligencji a raczej jej braku - czyli buractwie. Tylko prostak naśmiewa sie z czyjegoś wyglądu. Nie wyobrażam sobie, że w filmie grają sami supermeni i lalki Barbie. To jest młoda aktorka i czas pokarze na co ją stać. Jestem ciekawa co, ty takiego w życiu osiągnąłeś, że kogos krytykujesz.

Lady_Kumiko

no w końcu ktoś Ameryke odkrył
z gołymi piersiami obskoczyłaby każdego z fanów

565465354

oczywiście o dode mi chodzi
!!!!!!

orys

...nie jest taka zła...fakt nie mała jest,ale sympatyczna...no i jak śpiewa w reklamie jakiegoś tam banku!...

Snaga_Przeklety

To jest taki energiczny typ kobiety :) Fajna jest i całkiem fajnie gra :) Ma ładny styl i w ogole :) tak mi sie wydaje :)

orys

hahahahhahahha... haha...ha...smiesznie piszesz... boisz sie jej?? a co jest twoją sąsiadką? daj mi na piwo to cie obronie.

orys

ha ha troche ciałka to dobrze - jest za co złapać, a wulgarna to ona chyba nie jest - raczej odważna , bezpośrednia z temperamentem.Chyba nie nudziłbym sie z nią (wiadomo gdzie ):)

orys

taa..., a Ty jesteś nienormalny! Asia ma specyficzną urodę i wg mnie wydląda naprawdę uroczo z tymi "krzywymi" ząbkami. Co z tego że ma parę kilo za dużo - przynajmniej wygląda zdrowo, a nie jak jakiś kościotrup z wystajacymi żebrami. I do tego jest jeszcze wspaniałą osobą. Mi osobiście przypomina Królową Elfów - jest po prostu czarująca ;)

PS. Szkoda że odpadła z "Tańca...". Była moją faworytką ;)

funny_girl

W Królestwie Elfów nie ma miejsca dla "herszt-bab"....ja ją jednak widzę jako barmankę niziołkową z Shire..a tak poza tym, nic do niej nie mam...poza tym, że ciesze się z jej odejścia z programu.....kobieta z jej wagą ( chyba z 80 kilogramów waży!!!!!!)trochę groteskowo wygląda podczas pląsów ,-) pozdrawiam wszystkich

orys

ty to pewnie z takich co lachony przy barze podrywa. Macho jak z koziej dupy trąba boi się tego że ktoś jest umięśniony, a umięśniony czy gruby nie znaczy wulgarny. To sie bój

orys

"W barach jest szersza ode mnie" - dobre sobie. Tego by jeszcze brakowało żeby jakaś karykatura ośmielała się porównywać z Asieńką Liszowską. Co ty sobie wogóle wyobrażasz. Joanna Liszowska to piekna kobieta i wspaniała aktorka a taka miernota jak ty może sobie co najwyżej pomarzyć o Niej!

orys

ASIA LISZOWSKA gruba????hehehehehehe ludzie wy grubych nie widzieliście!!!!Krąglejsze kształty podobaja się facetom bardziej niż takie kościotrupy jak np.Foremniak tak jest przynajmniej w moim środowisku.Poza tym ta aktorka jest bardzo ładna można jej tylko pozazdrościć!!