Joaquin Phoenix

Joaquin Rafael Bottom

9,1
114 055 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joaquin Phoenix

Ha! Zmienili mu fotke ;] Nie jest zła, ale zawsze mogło byc lepiej ;p

Valenciaa

eee no to straszne jest. Tamta poprzednia fota była jedną z najpiękniejszych na filmwebie. Ja w ogóle nie wiem co za idioci to zmieniają. Zmieniają normalne faktycznie portretowe fotki na jakieś albo fragmenty twarzy, albo zdjęcia w kapeluszu, albo w cieniu, bardzo często z ręką np. przykrywającą pół twarzy.. Co to w ogóle ma być? Przecież zdjęcia mogą zmieniać admini - ludzie, którzy powinni stosować sie do regulaminu i być kompetentni, a regulamin jest taki, że to mają być zdjęcia portretowe, a jak zdjęcie jest w porządku to nie można go zmieniać na inne tylko dlatego, że ma się widzimisie takie. Beznadzieja no. Wywalić z pracy idiotę, który to zmienił ;P Tak samo John Cusack zjada teraz swoją rękę na nowej fotce ;P Harvey Keitel wygląda jak ktoś zupełnie inny mniej więcej bezdomny lump... Ethan Hawke oczywiście pokazuje nam rękę zasłaniając nią pół twarzy... odnoszę wrażenie, że wygląd rąk w profilach aktorów na filmwebie jest ważniejszy od wyglądu ich twarzy... Rany i mój ukochany Gary Oldman też oczywiście podmieniony - czy naprawdę co jakiś czas trzeba koniecznie zmieniać zdjęcia na coraz gorsze? Czy nie można tego zatrzymać???????

Valenciaa

O żesz,prawie z krzesła spadłam jak zobaczyłam nowa fotke Joaquina!
ehh,mogłaby być jakaś lepsza (i bez zarostu) .. wiem,czepiam się,ale kto jak kto, ale Joaquin ma mnóstwo fajnych zdjęć..

ale co tam, śliczny jak zawsze;]

Jaqueline

no faktycznie,ta nie należy do najlepszych

Valenciaa

A mi się ta fotka podoba :) Phoenix zawsze świetnie wygląda, a przyznam, ze poprzednia była okropna i wyglądał jak kosmita...a z zarostem mu fajnie :)

mala_aga88

Broda troche go postaża ale te oczy...:)

Tiffany_2

o nowa zmiana:) zdecydowanie lepsze,pięknie wygląda:]

Jaqueline

Zgadzam się w 10000%!! :)

Valenciaa

Nowa fotka, jest po prostu przeboska^^ Wygląda na niej nad wyraz korzystnie.

Valenciaa

O ta fotka jest jak najbardziej wporzo!! :) zdecydowanie najlepsza z tych co były :)