Joe Jonas i emo -> Nie no tym tekstem mnie rozwaliliście ;p Emo, dzięki za poprawę nastroju ;D
nie no pewnie niczym! nawet nie chce mi sie odp. na tak oczywiste pytania... może wejdź na wikipedie i sobie poczytaj co to jest emo to wtedy ci się trochę rozjaśni i zrozumiesz różnicę
wiesz co nie mam najmniejszej ochoty dyskutować z tobą na ten temat, bo widzę że sama nie wiesz o czym mówisz... Ponadto zauważyłam że masz jakieś uprzedzenia do emo a co za tym idzie pewnie i do innych subkultur. Ale to jest tylko i wyłącznie twój problem. Prawda jest taka że różne subkultury w tym emo, są dyskryminowane zeby nie powiedzieć wręcz tępione przez osoby które zazdroszczą im że miały one na tyle odwagi aby znaleźć swój odmienny styl i wyjść z tłumu, wyróżnić się w jakiś sposób, bo same nie mają potrafią się na to zdobyć.
Nie mam uprzedzeń. Przecież subkultury to zaprzeczenie czegoś takiego jak 'własny styl', 'indywidualizm' itp. Wchodzisz w daną subkulturę i upodabniasz się do jej przedstawicieli, nieprawdaż? Przecież na tym to polega. Kręci cię metal - zapuszczasz włosy, kupujesz glany i koszulkę slayera. Stajesz się KOPIĄ innych członków subkultury. Nie ma to nic wspólnego z odwagą. Kiedyś to zrozumiesz.
Emo to chyba jak do tej pory najzabawniejsza "subkultura". Ciężko to w ogóle nazwać subkulturą, to bardziej moda, która za chwilę przeminie i będzie obciachem. Nie stanie się czymś kultowym jak punk, metal albo nawet grunge, bo jest zwyczajnie lamerska:) Za dziesięć lat to będzie większy obciach niż fryzurka na czeskiego piłkarza, papa dance i limahl razem wzięte.
Yo0o0! eMo JeSt SpOooOoOOoOxXx!!! ;PPPPP xD UwAżam Że tA SUBQOOLTURA JEST ZAJE**FAJNA A JAK SiE tO k0mu$ nie PoDo6A to NieCH niE pa3 :( ja jEsteM to1ErANcYjnA wO6EC 1NNyCH SubQoo1tUR I chOciAż Sie Z nIMi NiE zGaDZam WiĘc DlaCzEG0 ktO$ AtakUJe eMo.. żaaal... :(( NiE kAŻdy EMo siĘ tNie i NosI trUpIE czAHY, wiĘC OdCZepcie sIĘ oD emO!!!! :(( oK n0 do6ra jA TeŻ maM paRę MOtyWóW z cZahaMI aLE taKicH 1AjTOwych :lol: ;D a D1A tyCH cO NIE KapEjSZyn Em0 t0 są VV0gU1e TACy luDZiE co prZYnAjmNIEj WyRażaJĄ emOCjE I NiE Są tREndY b0 oLEwAJą mODę aa wY nAs W oGoole NiE r0ZuMiECiE żAl Mi wAS!!! ;\ 1Ive Is 6rOOtAL, nAwEt NiE mAcIE pOjĘcIA jAKie żyCiE p0trAfi 6yĆ 0kRootNE... :(( Io0o0o pOZDROOFFKi i mEgAKiSiAcZqI dla pRAWDZIWYCh EMO! :>*** zŁ0 rŻąDzi!! :PPPPP 10vEeEeEeEeEeEe ;>