Joe Jonas

Joseph Adam Jonas

7,7
816 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joe Jonas

Joe jest świetny!! Kochany przystojny boski! I mówcie co chcecie ale dla mnie to ideał!

iwona1992

to prawdaa jest śliczny. ;) i bosko spiewa. ;]

Maloletnia_Gwiazda

macie racje on jest boski super śpiewa i gra w filmach :)

Rubynowa

tak to prawda on jest ideałem! To jest facet marzeń (zakochać się w nim można). Dla mnie bomba. A jego głos i gra achhh

iwona1992

Zgadzam się w 100%.. z wyglądu to normalnie powala.. <marzyciel> :) ale też bardzo ładnie śpiewa.. gdyby mieć takiego na wyciągnięcie ręki .. ;x

Emis

to prawda on jest poprostu boski..........ktora by nie chciala go miec tylko dla siebie

Aqana

no i jeszcze jest zabawny ;dd zobaczcie se jego filmiki na youtubie, np. jak grają w noge z Królową xDD

NarwanyChochlik

a no i zapomniałam ze zajebiście gra na gitarze, fortepianie i podobno tez perkusji ^^.

NarwanyChochlik

Zgadzam się z wszystkimi...!!! Joe jest cudniiiiusiii.!!!

iwona1992

Ideał nad ideałami <333 Aaaa, czekam na kolejne filmy z jego wydaniem!

PS - dodajcie w końcu jakieś jego zdjęcie!! <3

joashia

dodajcie jakies jego zdjecie........prosze:)

Aqana

Dokładnie ! Jestem zdecydowanie za :D Na pewno będzie ładne, bo śliczny koleś na każdym zdjęciu będzie dobrze wyglądał :P

Emis

facet idealny ;)

Violettelle

http://www.tigerbeatmag.com/dailydish/wp-content/uploads/2007/08/joe.jpg amoże to ?

użytkownik usunięty
Violettelle

to jest śliczneee, jak pierwszy raz zobaczylam na necie to odrazu zapisalam na komputer

joashia

dlaczego nie można dodawać zdjęć?? co trzeba zrobić żeby dodać bo się nie da;(

Snajperka

musisz byc moderatorką tej strony [współwłaścicielką]

iwona1992

Moim zdaniem on jest trochę podobny do Johnatan'a Benett'a z "Wrednych dziewczyn" :)
Swoją drogą całkiem niezły. Tylko w tych spodniach rurkach w "Camp Rock" wygląda nie teges...

edziek244

Widzę, że trafiłam w idealne miejsce, gdzie inni też mają takiego bzika na punkcie Joe, jak ja :DD
Ja, zamiast wymieniać za go tak uwielbiam, bo pewnie zbyt oryginalne to nie będzie, dam adres forum:
http://www.jonasbrothers.jun.pl/index.php
Nowe, świeże, potrzebuje userów!
Stwórzmy miejsce do dyskusji, wymiany newsów i linków, a przy okazji wspólnych rozmów ;)
Zapraszam.

iwona1992

Noo.. Joe jest świetny.
Boski i super śpiewa:)
Ideał...:D

iwona1992

"stan:oczekujące na akceptację" czy ktos moglby napisac o co chodzi? chcialam zostac wspolwlascicielka tej strony.

iwona1992

zgadam się tu ze wszystkimi. On jest poprostu nieziemski :) i to jego poczucie humoru : http://www.youtube.com/watch?v=vpPpIT_pIhQ
http://www.youtube.com/watch?v=iBykGGQDuyQ
;D

Speechless_

Forum o JB zmieniło adres:
www.jonasbrothers.eev.pl - wszystkich fanów serdeczenie zapraszamy!:D

iwona1992

tak to prawda on jest ideałem! To jest facet marzeń (zakochać się w nim można). Dla mnie bomba

ania94_24

oo:D .. jak fajnie że wszyscy się ze mną zgadzają :D Joe rządzi !! :*

iwona1992

No baa ;d
A to zdjęcie co teraz ktoś dodał jest śliczne! :]

NarwanyChochlik

I Co Ja Mam Powiedzieć [?][!]
Że Jest śliczny ? że się w nim normalnie zakochałam ? <marzyciel>
to i tak za mało ... ;(

Ja Go Kocham Nooo!

Do tych anty- fanów
- Tak Jestem Tą "jedną głupią" fanką która kocha Joe'go ... nie przeszkadza mi to !!!!

Dlaczego on nie może w Polsce mieszkać ? ;(

użytkownik usunięty
Czekoladova_Czekolada_

bo on ma gdzieś Polske. tak jak wszystkie te gwiazdeczki.

iwona1992

Oj to prawda.. Po prostu wymarzony chłopak ;d. Achh. gdyby w naszym rzeczywistym świecie istniał ktoś taki...

anuus181

macie racje. naprawde szkoda że w Polsce nie ma takich chłopaków jak JOE. a w Barlinku to już kompletnie nie ma z czego wybrać(ostatni mnie zostawił bo się aż śliniłam do Joe). nie ma słów by go określić ale chyba BOSKI pasuje najlepiej :*:*:*:*:*:*

AA_M

http://www.youtube.com/watch?v=fmHpPJMB97c&feature=related a ten filmik to poprostu rządzi

AA_M

Dziewczyny!!!Czy wyście upadły na głowy!!??Nie ma idealnego faceta,a jeśli istnieje to napewno nie jest nim Joe Jonas.Mi przypomina Billa z TH(którego nieznoszę)z powody fryzury.I ogulnie wygląda na plastikowego chłoptasia,takiego kolejnego Efronika wyprowanego przez Disneya.

michela81

Billa z TH?????? to chyba ty na głowe upadłaś!!! On do niego wcale nie jest podobny. Bill to gej. a fryzury wcale nie maja podobne...

AA_M

A czy ja napisałam że jest do niego podobny???Napisałam że mi go przypomina z powodu fryza ala Emo.Idź do przedszkola,naucz się czytać ze zrozumieniem i w tedy pogadamy.

michela81

Michaela81 to ty idz do przedszkola w ogóle sie pisze przez "ó" (patrz swój poprzedni post!) A tak poza tym do Joe wcale nie jest podobny do Billa TH..nawet z fryzury.. Joe tego nie stawia jak by go piorun strzelił jak byś nie zauważyła ??!! jeszcze masz jakieś ale do Joego??

AA_M

Bill wygląda jak laska i się maluje,a Joe nie,więc ja żadnego podobieństwa nie widzę :P

Anua

idź do okulisty. oni maja zupełnie inne fryzy

iwona1992

bierz się do nauki
a nie tu i love JOE
ty smarkulo
on ma dziewczynę

Agunia141994

ty do mnie spaiesz?? bo tak jak patrze po twoim nicku to ja jestem od ciebie sporo starsza

użytkownik usunięty
AA_M

dzieci specjalnej opieki, Joe ma dziewczynę, zacznijcie się uczyć bo was z zawodówek powywalają i skończycie kopiąc rowy...

użytkownik usunięty

no właśnie, lindsay_lohan2 wie już o tym co nieco...

uczę się i to nawet nie wiesz jak dobrze!!!! a ja przynajmniej wole sobie powzdychać do Joe niż (patrząc ni nicku) do Lindsaj czy jak jej tam, bo Joe nie jest gejem a ona jest lezbą

AA_M

Joee jest boski !!! <3 Kochany,słodki i wogóle brak słow...Ideał...dobra kończe bo was zanudzę :) heh :** Buziaczki dla was wszystkich !! :**

użytkownik usunięty
AA_M

ta, jasne! Joe wygląda jakby wstal z lozka

a właśnie że nie ma dziewczyny! Widać że masz "wspaniałe żródła" informacji. Gratulacje "wiedzy"

użytkownik usunięty
iwona1992

tak to podaj mi stronę na której jest napisane o tym ze nie ma dziewczyny.

wystarczy mi to co oni sami mówia/piszą bo to chyba najbardziej wiarygodne informacje a nie jakis kotek, plotek, pudelek czy co ty tam czytasz! Jeśli jestes taka przekonana ze ma dziewczyne to oswiec mnie i powiedz kim ona jest..albo gdzie lub kiedy powiedzieli że maja dziewczyne?? A moze masz jakies zdjecia ktore na to wskazuja?? No ??? czekam...

iwona1992

Ludzie już nie macie się czego czepiać?! Joe ma podobny fryz do Billa?! Nie no bo zaraz z krzesła spadnę...!

mithie

Joe jest boski, przystojny, szkoda, że nie ma takiego chłopaka w Polsce

katarzynakp1

W Polsce jest mnustwo takich chłopaków jak on,tylko widocznie ty ich niedostrzegasz.

michela81

Ja jeszcze nie zauważyłam takiego... Joe jest oryginalny, nie może być ktoś drugi taki jak on