Piszecie,że Joe: jest lalusiem, ma pełno lakieru na włosach i same najgorsze rzeczy, a przepraszam bardzo: kto teraz w telewizji, czy na scenie nie ma make-up'u i dobrze ułożonych włosów? Otóż wszyscy aktorzy, wokaliści i jeszcze inne gwiazdy są skazane na wizażystów i fryzjerów, aby dobrze wyglądać w telewizji. Wszyscy oczerniający Joe, w jakim świecie wy żyjecie, czy zostaliście daleko w tyle myśląc, że ludzie z telewizji są naturalni? Czy myślicie, że te "prawdziwe gwiazdy" -jak wy to nazywacie- Johnny Depp, Mel Gibson i jeszcze ktoś nie mają makijażu? No to niestety jesteście w błędzie. Ja mam 16 lat (nie jestem ani napaloną 12, ani osobą starszą) i uważam nie tylko Joe, ale także jego braci za bardzo utalentowane osoby. Nie sztuką jest się tylko wybić, ale przyciągnąć do siebie ludzi, którzy będą kochali to, co robisz i Twoją osobę. I oni właśnie to zdobyli, wiernych fanów, którzy przychodzą na każdy koncert. Żal mi niektórych osób, które po wyglądzie (dobrze ułożona fryzura, trochę pudru, dobrze dobrane ciuchy) oceniają innych. Przyznaję, że Zac Efron jest lalusiem, ponieważ spędza całe dnie przed lustrem bojąc się, że wyskoczy mu kolejny pryszcz. No i nie mam pojęcia dlaczego porównujecie Joe do Zac'a skoro to zupełnie inne osobowości i charaktery. I niby po czym wnioskujecie, że Joe Jonas ma objawy narcyzmu? A co do ubrania: każda gwiazda musi wykreować swój styl i każdy ma jakiś sposób na to, aby wyróżniać się z tłumu. Więc wygląd (make-up, fryzura, ubiór) nie dają Wam podstaw, żeby tak myśleć. Mam nadzieję, że wytłumaczyłam niektórym "inteligentnym" osobom, co oznacza sława.
Z poważaniem WIELKA fanka Joe i Jonas Brothers.
Dosłownie zgadzam się z tobą.Ja mam 15 lat i też nie jestem napaloną 12 za to bardzo lubię Joe nie wiem co to za problem chyba każdy ma jakiegoś fana.Np.niektórzy lubią Johnny Deppa tak samo my mamy prawo lubić Joe Nicka i Kevina. W końcu każdy ma swój gust.A co do wyglądu oczywiście niektóre osoby patrzą na wygląd ale nie wszyscy ja uważam tak samo jak koleżanka wyżej oni mają talent. W końcu nie każdy ma głos i nie każdy powinien śpiewać. ;))
Pozdrawiam;**