Joe Jonas

Joseph Adam Jonas

7,7
816 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joe Jonas

CO TO JEST ???
On wygląda jak jakieś Emo, ale przecież wygląd się nie liczy :)
Ważne jest to że to żałosny aktor, i jeszcze bardziej żałosny piosenkarz.
Podajcie jakiś , chociaż 1 powód że się mylę ... ?

Michael_32

Kolejny bezsensowny temat ;/
idź wypowiedz się w temacie "BOŻE JAKA TO JEST CIOTA" a nie bez najmniejszego sensu zakładaj nowy ;/
Według mnie ma ładny głos, ale rzeczywiście talentu aktorskiego nie posiada.
Dlaczego uważasz, że jest żałosnym piosenkarzem? Bo jest idolem wielu nastolatek? Yhhh.. proszę Cię...

Iwqul4

Bo jest żałosnym piosenkarzem ... włącz sobie Pink Floyd,lub chociaż Nirvane, a nie te jego piosenki dla dzieci z tekstem o niczym

Michael_32

A dlaczego nowy temat ... proste, więcej ludzi go zauważy ...

Michael_32

i nie uważam go za ciotę(a nawet jakby to nic nie mam do gejów)

Michael_32

Ja uwielbiam rocka, ale dla uspokojenia wole se puścić coś lżejszego. Mi się podobają nawet piosenki JB i do nich nic nie mam.
Dlaczego dla dzieci?! Oni mają także starsze fanki w wieku 18 lat. Znam je osobiście...
Ich teksty nie są o niczym. Są o miłości... Może troszkę przesadzają, ale są nawet fajne.

Iwqul4

1.14-18 lat to żadna różnica. Ludzki umysł osiąga dojrzałość w wieku 25 lat.
2.Nazwać ich muzykę Rockiem to obraza dla wszystkich kultowych zespołów.
3.piosenki o miłości dla mnie = piosenki o niczym , dlaczego ? Bo wszyscy śpiewają o miłości w tym Doda,Tokio cośtam i tak dalej...
Usiądź spokojnie pomyśl i napiszesz taki tekst w 5 minut,spróbuj nie wątpię że ci się uda.
4.Nie chodzi o to że uwziąłem się na Jonas o 200 rożnych zespołach teraz grających mogę tak powiedzieć.
5.Jeśli by mieli naprawdę taki talent nie grali by w filmach typu Camp Rock ale jeździli by w trasy koncertowe.
6.Teraz pytanie ... zobaczyłaś jakąś ich piosenkę na jakiejś liście przebojów ? Bo ja nie .

Michael_32

1. A co? Mają ich słuchać 25-latki, bo są dojrzalsze? To zespół raczej dla młodzieży... Ale i tak 18-latki są inteligentniejsze od 14-latek nie? Przynajmniej ja tak sądzę.
2. Czy ja napisałam, że według mnie grają rocka? To raczej pop...
3. Dla mnie miłość ma znaczenie. Nieważne, czy piszą o niej inni artyści.
Ja nie mam głowy do pisania tekstów, więc Ci na to pytanie nie odpowiem ;p
4. Ok... rozumiem. Każdy ma swój gust.
5. A myślisz, że oni nie jeżdżą w trasy? Z tego co słyszałam mają ich pełno i w tym roku odwiedzą też Europę.
6. No np. na mtv maxxx hits... Nie wiem jak jest teraz, ale jak tydzień temu widziałam to notowanie to byli chyba na 7 z 10 miejsc z piosenką "When you look me in the eyes".

Iwqul4

1. słuchają ich nastolatki bo to zespól dla nastolatek... dziwne prawda , dla mnie każda osoba która ich słucha jest nienormalna.
2. mój błąd
3.100 piosenek o miłości dziennie, a potem przeżywasz prawdziwą nieszczęśliwą miłość i nie możesz słuchać takich piosenek bo mają g*wno do rzeczywistości
5.chodzi o to że oni są mi wiedzę że nie wybiją się poza poziom pokemonów, i dostosowują się do swojej sytuacji, pewnie w nocy użalają się nad swoim losem
6mtv - tam leci tylko taka muzyka więc nie dziwie się że ich piosenki są na takich miejscach

A i jeszcze uprzedzając twój komentarz ... jestem chamem i dobrze o tym wiem,przynajmniej mam siłę by się do tego przyznać, a nie tak jak ty piszesz że wcale nie jesteś ich wielką fanką , a nie możesz się doczekać na Camp Rock 2

Michael_32

1. O to jesteś wyjątkiem, bo inne osoby uważają, że jestem w pełni normalna ;]
5. Jakby uważali, że są poke to chyba skończyli by karierę muzyczną, nie?
6. Ja się z tym notowaniem w pełni zgadzam.

Fajnie, że się przyznałeś, ale dlaczego ja mam się przyznawac do kogoś kim nie jestem? Nie jestem ich fanką, ale jakbym była to dlaczego miałabym się tego wstydzic? Nie rozumiem...
Chcesz dowodów, dlaczego nie jestem ich wielką fanką?
Proszę:
nie ślinię się na ich widok, nie mam pooblepianego pokoju ich plakatami, nie posiadam żadnej ich płyty... tylko ich słucham i uważam, że są normalni... ja do nich nic nie mam. Trochę przesadzasz...
A film Camp Rock mnie zainteresował i jestem ciekawa co wytwórnia disneya wymyśli w drugiej części. To tyle...

Iwqul4

Kiedyś ktoś mądry powiedział że "wśród głupców każdy z nich jest dla siebie normalny"
Nie skończą kariery bo nie mieli by z czego żyć , poza wygibasami na scenie nic nie umieją robić
6.widzisz a ja nie
fakt,dla mnie słuchanie ich to powód do wstydu
a być fanem zespołu to twoim zdaniem mieć porozwieszane plakaty z nim ?
to trzeba być w nich zakochanym, a nie być fanem :)
i kto w tych czasach kupuje płyty (oprócz mnie) wchodzisz do neta , i już masz wszystkie piosenki...

Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać.
Cyceron

Głupiec jest jednak z czegoś zadowolony: zawsze
jest zadowolony z siebie
Napoleon Bonaparte

Tylko głupiec ma odpowiedź na wszystko.
Anatol France

Michael_32

Wiesz co? Ja gustu nie zmienię, Ty też nie, więc po co w ogóle te dyskusje? Chciałam Ci tylko dac do zrozumienia, że każdy ma swój styl i powinieneś go tolerowac. Ja już skończyłam.

Iwqul4

Zero tolerancji.Wiesz co? Nie ma to jak czuć że nie ma się co powiedzieć .I ja też już kończę.

Michael_32

Michael to jedyny normalny człowiek na tym forum . Kocham cię ! :)

Michael_32

odwrotnie jak już to żałosny piosenkarz i jeszcze bardziej żałosny aktor.Ja tam go TYLKO lubię!