Jasne!! Jestam wielka fanka B3 :P uwielbiam ich, jestem pewna ze nasz Johnnie tez potrafi swietnie grac.
no niestety nie.. a to bylo to niemieckie z mala rolka? na RTLu?? ehh nie mam jak obejzec ale jak film bedzie w polsce to napewno pojde :)
nieee, to ma 246 MB. niestety :(
ale nie martw sie, zagra w nowych odcinkach "law and order" wiec miejmy nadzieje ze w polsce sie kiedys ukaze :D
Znam go i bardzo lubię. Tak samo jak B3, mieli świetne piosenki :)
Chociaż z zespołu najbardziej lubię Blair'a :D
a ja najbardziej lubilam Tima :)) pare lat temu mialam obsesje na ich punkcie. szkoda, ze nie byli za bardzo znani w Polsce.
Żeby nie było, że tak mało ludzi ich znało, to ja też się podpisuję ;D
Oni chyba byli bardziej znani w Niemczech niż w Ameryce ;P
Wiadomo w którym sezonie i odcinku pojawia się John? Teraz na którymś kanale leci ten serial i może mam szansę zobaczyć Johna.
Oczywiście że znam B3 :) Uwielbiam tych chłopaków i ich piosenki :) To była pierwsza płyta jaką kupiłam :) Na moim blogu mam zamiar o nich przypomnieć :) Zarazić innych magią B3 :) Szkoda że zespół już nie istnieje :( słyszałaś że John robi karierę solową? Jak cię się podobają jego piosenki np. "Keeping talking"?
Oczywiście musi się zgłosić psychofanka B3. Jeszcze kilka lat mam do trzydziestki a nad lubię ich ckliwe pioseneczki dla nastolatek. Niestety nie lubię się dowiadywać, że ich największe hity to przeróbki starszych piosenek. Nie licząc pierwszej płyty z coverami BeeGees ich muzyka wydawała mi się unikatowa. A tu wychodzi na to, że wybijali się na coverach :<
Mimo wszystko uwielbiam ich. Nie przeszkadza mi, że 3 na czterech z nich okazało się gejami. To naprawdę fajne chłopaki były a teraz ciekawi mężczyźni.
Smutno tylko, że akurat Tim nie ma insta ani nic. Natomiast John i Blair są za pan brat z takimi nowinkami. Rod też coś tam gdzieś ma ale on chyba w zeszłym roku zmienił pseudonim i za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć by go teraz znaleźć.
Nie bardzo wiem co teraz robi John, ale Blair chyba robi karierę jako dziennikarz tv w popularnych programach o celebrities?
Tim jest menadżerem popularnego klubu fitness. Podobno ma dwójkę dzieci ale info niesprawdzone. Wciąż mi się wydaje, że to jednak 4 gej w zespole.