John SutherlandVIII

John Steven Sutherland

powrót do forum osoby John Sutherland

Czy jest ktoś kto ewentualnie zna Johna jako piosenkarza lub może zna B3?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
JohnniesAngel

Jasne!! Jestam wielka fanka B3 :P uwielbiam ich, jestem pewna ze nasz Johnnie tez potrafi swietnie grac.

Axia_2

to super. a widzialas low and order z nim?

JohnniesAngel

no niestety nie.. a to bylo to niemieckie z mala rolka? na RTLu?? ehh nie mam jak obejzec ale jak film bedzie w polsce to napewno pojde :)

Axia_2

no wiesz, ja to mam na kompie, ale to tylko jeden odcinek "Law and Order" :P

JohnniesAngel

hehe :)) wow tio boosko a na maila sie zmieci ? :DD

Axia_2

nieee, to ma 246 MB. niestety :(
ale nie martw sie, zagra w nowych odcinkach "law and order" wiec miejmy nadzieje ze w polsce sie kiedys ukaze :D

JohnniesAngel

taa wiem bylam na chacie z Nim na yam'ie :P
przydalo by sie w polsce ale wiesz jak to jest..

Axia_2

hmmm, pseudo axia, a jak sie nazywasz? (imie) bo nie wiem czy przypadkiem sie nie znamy :)

JohnniesAngel

a mozliwe, jezeli tylko pseudo cos Ci mowi...
a na imie mam Ola ;3
teraz twoja kolej :)

Axia_2

Czesc Olka tu Kinga, wydaje mi sie ze sie znamy
hihi

JohnniesAngel

tez tak mysle :) milo mi :) :P
niedlugo odpisze na lista hiehie {:

Axia_2

Znam go i bardzo lubię. Tak samo jak B3, mieli świetne piosenki :)
Chociaż z zespołu najbardziej lubię Blair'a :D

juliett_d

a ja najbardziej lubilam Tima :)) pare lat temu mialam obsesje na ich punkcie. szkoda, ze nie byli za bardzo znani w Polsce.

milk_shake

Żeby nie było, że tak mało ludzi ich znało, to ja też się podpisuję ;D

Oni chyba byli bardziej znani w Niemczech niż w Ameryce ;P

Melanie_31

Wiadomo w którym sezonie i odcinku pojawia się John? Teraz na którymś kanale leci ten serial i może mam szansę zobaczyć Johna.

littlelinkinquar

Prawo i bezprawie S12E08 The Fire This Time
Prawo i porządek: sekcja specjalna S07E22 Influence

Melanie_31

dzięki!

JohnniesAngel

Oczywiście że znam B3 :) Uwielbiam tych chłopaków i ich piosenki :) To była pierwsza płyta jaką kupiłam :) Na moim blogu mam zamiar o nich przypomnieć :) Zarazić innych magią B3 :) Szkoda że zespół już nie istnieje :( słyszałaś że John robi karierę solową? Jak cię się podobają jego piosenki np. "Keeping talking"?

asia12

Oczywiście musi się zgłosić psychofanka B3. Jeszcze kilka lat mam do trzydziestki a nad lubię ich ckliwe pioseneczki dla nastolatek. Niestety nie lubię się dowiadywać, że ich największe hity to przeróbki starszych piosenek. Nie licząc pierwszej płyty z coverami BeeGees ich muzyka wydawała mi się unikatowa. A tu wychodzi na to, że wybijali się na coverach :<
Mimo wszystko uwielbiam ich. Nie przeszkadza mi, że 3 na czterech z nich okazało się gejami. To naprawdę fajne chłopaki były a teraz ciekawi mężczyźni.
Smutno tylko, że akurat Tim nie ma insta ani nic. Natomiast John i Blair są za pan brat z takimi nowinkami. Rod też coś tam gdzieś ma ale on chyba w zeszłym roku zmienił pseudonim i za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć by go teraz znaleźć.

Nie bardzo wiem co teraz robi John, ale Blair chyba robi karierę jako dziennikarz tv w popularnych programach o celebrities?
Tim jest menadżerem popularnego klubu fitness. Podobno ma dwójkę dzieci ale info niesprawdzone. Wciąż mi się wydaje, że to jednak 4 gej w zespole.