Johnny Knoxville

Phillip John Clapp

7,1
3 455 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Knoxville

nie orientuje sie ktos czy to prawda ze jakoby johnny zginal podczas krecenia drugiej czesci jackass??
aa tak przy okazji to zdjecie jest naprawde okropne :PPP nie oddaje jego chlopecego urokU :P

faz_a

tak z innej mańki, to skąd pomysł, że jest Jackass the movie 2 jeżeli nie ma czegoś takiego? :D gratuluję pomysłu, ale niestety Jackassi się już rozlecieli

YoGi_2

Trzy razy rolzleciało sie też ,,Ich troje" A Wiśniewski i tak pojedzie na eurowizje.... Co do jackass 2 to najprawdopodobniej ukaża sie w wrzesniu

YoGi_2

Jest Jackass 2. Sam go widziałem, tylko nikt nie raczył go tu zamieścić.
P.S. O ile wiem, Johnny nie zginął.

faz_a

Johnny Knoxville O MAŁO nie zginął w trakcie kręcenia drugiej części filmu, a dokładniej w trakcie kręcenia numeru z wielką czerwoną rakietą,UWAGA SPOILER! która została odpalona z Johnnym, który się jej uczepił. Niestety zaraz po odpaleniu rakieta wybuchła wyrzucając odłamnki górą, dołem i BOKIEM. Brakowało pół metra żeby w klatce piersiowej Knoxvilla powstała dziura wielkości pięści.KONIEC SPOILERA

faz_a

następnym kurwa razem pomyślcie zanim cokolwiek napiszecie.... Żałosne

mych

nie napinaj się tak, bo Cię dojadę, lamusie

Bumbi

Heheh, za to kocham Filmweb. Każdy mówi o czym innym w jednym temacie.

ValasHune

Żyje na 100% ehh... jak to ludzie czasem potrafią kogoś uśmiercić!

Pomyślcie logicznie, ma już ustalone 2 role w 2007 roku, to chyba oznacza że żyje. Chyba że będzie grał mebel ;P pozdrawiam