taki grubas miał by zagrać sama w transformersach żal!!!!!!!!
najlepszy do tej roli jest shia
Żal, pasuje do ciebie, szkoda że jesteś płytki i oceniasz po wyglądzie. Poza tym dobrze jesteś poinformowany poza tym że miał zagrać kolege sam'a...
Shia LaBeouf gra ciągle z taka sama miną nie ważne jaki to jest film. Kiedy umierałaby mu matka oczywiście w filmie miałby taka sama minę kiedy by się cieszył :) wiec nie wiem czy taka jego rola najlepsza co do transformerów chociaż sadze ze jednak masz racje bo w sumie tak nie trzeba grac tylko biegać i mówić "och uch" xd
i jeszcze trzeba umieć powtarzać "no,no,no,no..." zauważyliście jak często shia w transormerach to robił. beka
Obejrzyj "Wall Street 2" i "Eagle Eye" i przestań pier*olić głupoty odnośnie talentu aktorskiego LeBaufa ;)
Do autora/autorki tematu: Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości (Terry Prachett). Dalej - nie wiem kto Was uczynił znawcami aktorskich technik, ale znów widzę, że na FilmWebie panuje niewiarygodna moda na przypisywanie aktorom "jednej miny". Obejrzyjcie dokładnie film to znajdziecie masę innych min. I na koniec angelamy - powtarzanie "no, no, no, no" to oczywiście wina aktora, bo gdzieżby tam scenarzysty. Jak powszechnie wiadomo to aktorzy piszą swoje kwestie... Nie wiem co mam na to wszystko mówić. I zgadzam się z marobot_2 - obejrzyjcie łaskawie inne, nieco poważniejsze filmy z aktorem, jeśli chcecie oceniać jego umiejętności aktorskie. Dobranoc.