Jonah Hill

Jonah Hill Feldstein

8,1
43 999 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jonah Hill

Tego "aktora" (jezeli to wogole mozna nazwac aktorem) nienawiedze.Niedosc ze jest nieziemsko brzydki to jeszcze jeden z takich co zagralam w paru filmach i mysli co to ja nie jestem :/a na ostatnich MTV movie Awards to dobiero mnie wkorzyl.To ze Johnny Depp wygral nagrode a nie on to musial zrobic takie cos ??
http://www.youtube.com/watch?v=YfDBQ2j4TXw

to samo Seth Rogen

poprostu brak szacunku i zadny manier :/

Wiec daje piekne 1/10 :)

KAOS_79

Sam niewiem, który z tych dwóch nowych "tytanów" komedii bardziej mnie irytuje. Widziałem ich w "Wpadce" i w "Supersamcu" i wydawali mi się conajmniej odstręczający.

KAOS_79

Rzeczywiście to ty powinieneś grać w komediach, z tym twoim "wogole" jesteś o wiele zabawniejszy. Pzdr i szac =:)

użytkownik usunięty
KAOS_79

Co on takiego zrobił na MTV movie Awards, bo usunęli film z YouTube, a jestem ciekawa :) ?

użytkownik usunięty

http://www.youtube.com/watch?v=7aXMEwD3Ed0
jonah hill to po pierwsze świetny obok Seth'a najbardziej obiecujący komik młodego pokolenia, a do tego Kaosie trzeba być niewidomym aby nie zauważyć że Hill z Roggenem robiąto dla żartu.

KAOS_79

To dobrze, że ty jesteś taki ładny (jak coś to była ironia). Poza tym jest dużo brzydkich komików, którzy mają talent i nie sr*j chłopie żarem bo wyolbrzymiasz, myślałem, że np. pokazał Deppowi du*ę czy coś, a on wziął kciuk w dół. Wiesz, nie każdy musi kochać Deppa, to mnie właśnie w ludziach twego pokroju wkurza - narzucają swój gust innym i są podatni na zdanie większości. Śmieszny jesteś, a nawet nie pomyślałeś, że ten kciuk w dół mógł być dla żartów? Dużo osób tak robi i nie nazwałbym tego chamstwem, ale co będę tłumaczył człowieczkowi bez poczucia humoru :)

KAOS_79

http://www.youtube.com/watch?v=RZp6cR4bxbY
To co powiesz na to?

KAOS_79

ja także będę bronić Hill'a , nie zgadzam się z tym że jest nieziemsko brzydki , mi się podoba taki ciepły misiek...można się do niego przytulić....
Kaos , jak można kogoś nienawidzić bo jest brzydki ?!?

KAOS_79

chociaż lubię Depp'a jako aktora to jeśli chcemy mówić o braku szacunku, Johnny żuł gumę mówiąc do publiki:/ dziękuję.
To, że oceniasz ludzi po urodzie...to wiadomo co:/, a jeśli wolisz samych pięknych i gładkich polecam latynoamerykańskie telenowele.

mateuszjoe

Wiele gwiazd żuje gumę podczas wywiadów telewizyjnych czy choćby na galach, Depp nie jest tu wyjątkiem. Widać, że chłopak się troszkę stresował, a żucie gumy uspokaja.

KAOS_79

ale naucz sie pisac po polsku xd

dobry jad z posta wycieka w ogole, dno :)

KAOS_79

otrzymał nominację do Oscara więc aktor z niego całkiem całkiem, a krytykowanie czyjegoś wyglądu to już szczyt gówniarstwa.

KAOS_79

a nie pomyślałeś że to był żart? zresztą to widać po sposobie w jaki to okazuje

KAOS_79

chyba gorzej zachowały się te wydzierające twarze gówniary, które nie dopuściły J.D. do głosu, widać, że starał się coś WIĘCEJ powiedzieć..

użytkownik usunięty
KAOS_79

Ma Pani całkowitą rację - grubasy... zawsze zawistne i pełne knowań. Pozdrawiam serdecznie.