Tego "aktora" (jezeli to wogole mozna nazwac aktorem) nienawiedze.Niedosc ze jest nieziemsko brzydki to jeszcze jeden z takich co zagralam w paru filmach i mysli co to ja nie jestem :/a na ostatnich MTV movie Awards to dobiero mnie wkorzyl.To ze Johnny Depp wygral nagrode a nie on to musial zrobic takie cos ??
http://www.youtube.com/watch?v=YfDBQ2j4TXw
to samo Seth Rogen
poprostu brak szacunku i zadny manier :/
Wiec daje piekne 1/10 :)
Sam niewiem, który z tych dwóch nowych "tytanów" komedii bardziej mnie irytuje. Widziałem ich w "Wpadce" i w "Supersamcu" i wydawali mi się conajmniej odstręczający.
Rzeczywiście to ty powinieneś grać w komediach, z tym twoim "wogole" jesteś o wiele zabawniejszy. Pzdr i szac =:)
Co on takiego zrobił na MTV movie Awards, bo usunęli film z YouTube, a jestem ciekawa :) ?
http://www.youtube.com/watch?v=7aXMEwD3Ed0
jonah hill to po pierwsze świetny obok Seth'a najbardziej obiecujący komik młodego pokolenia, a do tego Kaosie trzeba być niewidomym aby nie zauważyć że Hill z Roggenem robiąto dla żartu.
To dobrze, że ty jesteś taki ładny (jak coś to była ironia). Poza tym jest dużo brzydkich komików, którzy mają talent i nie sr*j chłopie żarem bo wyolbrzymiasz, myślałem, że np. pokazał Deppowi du*ę czy coś, a on wziął kciuk w dół. Wiesz, nie każdy musi kochać Deppa, to mnie właśnie w ludziach twego pokroju wkurza - narzucają swój gust innym i są podatni na zdanie większości. Śmieszny jesteś, a nawet nie pomyślałeś, że ten kciuk w dół mógł być dla żartów? Dużo osób tak robi i nie nazwałbym tego chamstwem, ale co będę tłumaczył człowieczkowi bez poczucia humoru :)
ja także będę bronić Hill'a , nie zgadzam się z tym że jest nieziemsko brzydki , mi się podoba taki ciepły misiek...można się do niego przytulić....
Kaos , jak można kogoś nienawidzić bo jest brzydki ?!?
chociaż lubię Depp'a jako aktora to jeśli chcemy mówić o braku szacunku, Johnny żuł gumę mówiąc do publiki:/ dziękuję.
To, że oceniasz ludzi po urodzie...to wiadomo co:/, a jeśli wolisz samych pięknych i gładkich polecam latynoamerykańskie telenowele.
Wiele gwiazd żuje gumę podczas wywiadów telewizyjnych czy choćby na galach, Depp nie jest tu wyjątkiem. Widać, że chłopak się troszkę stresował, a żucie gumy uspokaja.
otrzymał nominację do Oscara więc aktor z niego całkiem całkiem, a krytykowanie czyjegoś wyglądu to już szczyt gówniarstwa.
chyba gorzej zachowały się te wydzierające twarze gówniary, które nie dopuściły J.D. do głosu, widać, że starał się coś WIĘCEJ powiedzieć..