Joseph Gordon-Levitt

Joseph Leonard Gordon-Levitt

8,0
37 744 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joseph Gordon-Levitt

Będzie z niego aktor.. kiedyś... tam..
Tak myślę, że za niecałe 2, może 3 lata... no góra 4,
a myślicie, że moze wcześniej?
Bo ja już nic nie wiem..
Niby fajny, ale.. ale.. no.. czegoś mu brakuje, w mych oczach brak.
No, ale ja nie wiem... może się nie znam.. a może znam?
Co myślicie?
Ja juz nie wiem...
I nie obrażajcie mnie...ja się nie znam, a moze się znam.. nie wiem, nie wiem..
Nie wiem...
Juz nic nie wiem..
Mam problem...
Fak...
albo fuck yea... ja nie wiem..
Ale nie wyzywajcie mnie.... proszę...
do widzenia... a moze dzien dobry...
Ja juz naprawdę nic nie wiem...
Pa :*

Panna_Debra

Ty!! ja myślę że raczej coś z niego może być...ale ja to uja się znam...widziałem z nim tylko Predatora i tam był mocno napakowany!!
a czy bedzie z niego aktor???ja nie wiem...kurna w PREDKU zagrał wyśmienicie!!!
słyszałem,ale to nie jest pewne że ma dostać jakąś pomoc od innych aktorów i będą go uczyć...ja się nie znam ...czego oni go nauczą??? ;/ ;/
a co do wyzywania...po co to wszystko??...obelgi itp to ja wiesz...nie wiem,
ja nie zrobie tego...też mam z tym problem i nie wiem co na to inni!!!
...nie wiem...chyba....
...boję się tego wszystkiego na maxa...stres i napięcie...
ehhhh ;)

marastarantino

Jak mogłaś widzieć predatora z JGL ?

Doman645

Jak to nie grał!!!??? ;O
To co ja oglądałem!!!jajca sobie robicie??;>
ja już nic nie wiem!!!

marastarantino

Czemu pisze "sobie robicie " co ja w liczbie mnogiej ? A którą ty w ogóle część oglądałaś ?

Panna_Debra

byłaś naćpana pisząc to ?

krolowa_sniegu_2

ja nie wiem, nie wiem...
już nic nie wiem...
jak myslisz ?

krolowa_sniegu_2

myślisz że przypudrowała noseczek???

marastarantino

Ja oglądałem predatora!!
a co jak ktora czesc??
jest wiecej niz jedna????
mi chodzi o ta co tymi statkami sie ganiaja i walcza ze soba!!
on kapitanem byl co nie??

marastarantino

2 są części .

Doman645

a i jeszcze to Predators

marastarantino

pewnie ze był w predatorze jak nie wierzysz to zobacz w 0:38:42 - to jest czas kiedy go dokładnie widać

cola_1988

No widzisz jak koleś mówisz że grał to Ci wierze!!!
Bo ja już nic nie wiem.Dzieki za dokladne podanie czasu!!!

marastarantino

normalnie:) a słyszałem ze on musiał stosować diete zeby zagrać w tym filmie o pedałach... zobaczcie jaka zmienna rola z marines do pedała:D kto inny umialby lepiej zagrać tak róznorodne role:D a do innego ponoś powybijał sobie wszystkie zeby a potem wstawial sobie je spowrotem:) 10 dla niego:d

cola_1988

Powybijał se zęby... Ciekawe do jakiego filmu

cola_1988

Zapomniałam jeszcze napisać ,że Predator jest z 1987 roku a Joseph miał wtedy 6 lat .Więc nie wiem jak mogliście go widzieć .
Pozdrawiam

Doman645

tak tak...
ja widziałem że grał i cola widział a Ty ciągle swoje!!!

marastarantino

a z Tymi zębami to ten filmik o kumite co na turniej jechał chyba chodzi???
no dał ognia...pełne poświęcenie

marastarantino

doman ale przeciez predatorów jest wiecej niż tylko ta z 1987 roku:) musisz ogladnąć inną cześć myślicielu ..:D a co do kumite to szkoda ze nie pamietam tytułu bo chetnie bym to ogladnął jeszcze raz:) zajebisty film i zajebisty aktor:) daje 10/10

cola_1988

No to podaj część którą oglądałeś ....
Zresztą wcześniej pisałam ,że jest więcej niż jedna część więc chyba wiem nie ?
A tak w ogóle to jestem dziewczyną.A w tym z 1987 rzeczywiście koleś był bardzo podobny do Josepha .Ale 6 latek chyba nie grał mężczyzny nie ? I oglądałam inne części .No tylko Predators nie oglądałam.

Doman645

no on tam grał...niczego nie jestem pewny tak bardzo jak jego roli w predatorku!!!

marastarantino

W tej z 1987 ?

Doman645

Ona mówi o G.I Joe chybabo on tam był kapitanem i sie statkami ganiali :P i była 1 część a Predator to całkiem co innego :D

jurij32

Dzięki.Boże co za ludzie nawet nie wiedzą o czym piszą ...

Doman645

buahahahah!!!!!

cola_1988

ale beke z was cisnęęęęę:Don grał dokładny czas to 0:38:42 kiedy mozna go dokładnie zobaczyć:)

cola_1988

To w takim razie podasz z jakiego roku ten predator ? No bo chyba w tym z 1987 nie mógł grać ...Bo jak 6 latek może grać faceta ?

cola_1988

To podaj z którego roku niby był ten predator .Bo cały czas piszesz ,że jesteś pewny/a ale ,jaką część oglądałaś to jakoś nie piszesz .Bo w tej z 1987 to chyba nie grał...Jakoś mało możliwe żeby 6 letni chłopczyk grał faceta .Nie uważasz ...?

Doman645

Sorry za dwie odpowiedzi ale zaciął mi się internet i jedna wypowiedź zniknęła .To napisałam drugą a dzisiaj mi się ta pierwsza pojawiła.

Doman645

spoko nie pamietam która to była cześc bo to dawno było:) ale wystepował w głownej kadrze aktorskiej :)

cola_1988

Dokładny czas pamiętasz a która to była część nie ? :)

Doman645

no bo mam ten film na komputerze :)

cola_1988

A jak włączasz to się nie pojawia tytuł ?

Doman645

no nie ma bo to wersja bez tytułowa ale są fajne napisy i ten predator... wiesz o jakim mowie? co ma maskę i jest niewidzialny:) joseph bo na końcu zabija:) a on tryska zieloną krwią:) nie ogladałas? arnold tam jeszcze grał:)

cola_1988

No to pierwsza część z 1987...

Doman645

no własnie:)

cola_1988

A w 1987 roku Joseph miał tylko 6 lat .

Doman645

no to ja juz nic nie wiem.....a ty jak uważasz?? ale mnie nie wyzywaj:)

cola_1988

Po co miałabym Cię wyzywać ? Mi się wydaje ,że ten aktor był po prostu bardzo podobny do Josepha . Chyba ,że Joseph jest tak genialnym aktorem ,że jako 6 letni chłopiec potrafi zagrać faceta (co jak wiemy nie jest możliwe) :) Ale jak patrzyłam na tą scenę to też miałam wrażenie ,że to Joseph.Więc po prostu uważam ,że aktor grający tą postać przypominał z wyglądu Josepha . No to chyba tyle.Pozdrawiam

Doman645

a moze być:) niewiem bo nie mam napisow... marastarantino moze sie wypowie:) pozdro

cola_1988

Co może być ?

Doman645

Zajrzałem w ten topic przez przypadek i w sumie nie żałuje. Dawno się tak nie uśmiałem.
Doman645 Musisz być wyjątkowo tolerancyjna kobietą(dziewczynką?), że dajesz się tak wodzić za nos. ;)

SoulTRN

A skąd mam niby wiedzieć czy oni tak na poważnie uważają czy nie ?

cola_1988

Oczywiście ja też mam ten film kurna!!! I dobrze mówisz Cola!!Oglądałem Predatora i nie moge uwierzyć ,że ciągle ludzi wkręcają nam to , że J.G Levitt tam nie gra!!!.
Dokladnie to jest ten koleś.Tyle chociaż umiemy rozpoznać!!!CO???I jakie 6 lat!!! Jeśli On tam miał 6 lat to ja już nic nie wiem, a może wiem???nie wyzywajcie mnie tylko się wypowiedzcie ;) ;)

marastarantino

No 1987r miał 6 lat .

Doman645

to ja już nic niewiem.....!!!!????

cola_1988

Grał w tym z 1987 roku i wcale nie miał 6 lat..
Czy on ci wygląda tam na 6 lat???
najmniej na 24 wygląda więc ja nie wiem co ty oglądałaś Doman ;)
pozdro ;)

marastarantino

Ludzie załamujecie mnie .... Joseph urodził się 1981 i w roku 1987 był 6 letnim chłopczykiem.Nauczycie się czytać ? Nie piszcie jak nie jesteście czegoś pewni ok ? Zresztą wystarczy pomyśleć .Joseph teraz ma 29 lat to jak wtedy mógł by mieć 24 ?

Doman645

nie wiem ale wydaje mi się że on tam grał:D

cola_1988

Doman - jesteś zajebista!!
Cola - dzięki, beka jak się patrzy, te zawody nie mają końca:D

Doman645

Ty Doman jesteś dziwna jakaś...my wiemy co oglądaliśmy i jak możesz mówić ze człowiek z Predatora miał 6!!!! lat!!!
To się w głowie nie mieści!!!