Będzie z niego aktor.. kiedyś... tam..
Tak myślę, że za niecałe 2, może 3 lata... no góra 4,
a myślicie, że moze wcześniej?
Bo ja już nic nie wiem..
Niby fajny, ale.. ale.. no.. czegoś mu brakuje, w mych oczach brak.
No, ale ja nie wiem... może się nie znam.. a może znam?
Co myślicie?
Ja juz nie wiem...
I nie obrażajcie mnie...ja się nie znam, a moze się znam.. nie wiem, nie wiem..
Nie wiem...
Juz nic nie wiem..
Mam problem...
Fak...
albo fuck yea... ja nie wiem..
Ale nie wyzywajcie mnie.... proszę...
do widzenia... a moze dzien dobry...
Ja juz naprawdę nic nie wiem...
Pa :*
nie czaje i już nic nie wiem...
proszę tylko o to byś mnie nie wyzywała.
Naprawdę dziwne że mówisz, że miał ona tam 6 lat...
ja już nic nie wiem... ;)
Chyba ci się nudzi co ,że zakładasz parę kont ....Zresztą jak piszę ,że on tam nie grał to nie grał .....
koleżanko jesteś dziwna...teraz masz jakieś dziwne teksty o kontach
Koles tam grał a ty nie potrafisz zrozumiec ze mozesz sie mylić
w uj ludzi to widziało i potwierdzi!!
I po co sie zaczepiasz i nas obrazasz...
To powiedz mi jacy ludzi jeszcze uważają ,że 6 letni Joseph grał w predatorze ? Zresztą możesz sobie sprawdzić obsadę aktorską..... A uznałam ,że to te samo konto ponieważ styl pisania jest ten sam prawie ta sama godzina i tylko wy wiecie o co wam chodzi .......
Pozdrawiam .
no bo marek to moj ziomek z miasta:d rozmawiając na gg jednocześnie:D a wchodzimy jak sie nudzi inaczej bym nie tracił czasu:D
A o osobnym komentarzu (żeby nie usunęli mi tego w którym ci wszystko wytłumaczyłem) kulturalnie dodaję że jesteś ostro popierdolonym człowiekiem. Dziękuję
Chyba ci mózg się w skarpetę zawinął. Doman ma rację. http://www.filmweb.pl/Predator Zobacz tu sobie. To jest film z 87 roku.
Dla osób wybitnie upośledzonych (tak marastarantino i cola, dla was) dodaję, że Joseph nawet teraz nie przypomina (kiedy ma 29 lat) żadnego z aktorów grających w tamtym filmie.
a ja chciałbym powiedzieć ze tacy ludzie jak ty i doman biedna dają się robić w chu..... :D buehehhee każdy kto bierze na poważnie te wypowiedzi:) najlepiej niech sie zastanowi nad sobą:) przeciez to z daleka widać ze sobie breszke robimy:) zastanow sie hush zanim sie wypowiesz:) głupolu buahahahahah jestes na poziomie doman:D
Ona przynajmniej wie co to kultura osobista. A wasza marna prowokacja wcale nie była śmieszna, moim zdaniem strasznie żałośnie wam to (nie)wyszło.
Wyszło im super bo właśnie wszyscy sie na nich zdenerwowaliście...
strasznie naiwni jesteście ;D
Tylko ja tak uważam???
Żałosnie im to nie wyszło , dokładnie . Poczytaj inne ich posty chocby na temat Jessiki Alby .
kto tu jest upośledzony ten jest:) żaden poważny człowiek nie przejąłby się taką prowokacją:) a wy??? hahaha i dlatego ty i doman jesteście strasznie żałośni:) pozdro
`, . Doman - serio jesteś zajebista ; dd
Cola i Marastarantino - Joseph nie mógł grać w predatorze tak jak wspominał Doman miał wtedy 6 lat . No ale to wasza sprawa , myślcie jak chcecie . ; p
Może przeniósł się w czasie i zagrał w predatorze jak w tym filmie z Chaplinem kiedy ktoś ponoć rozmawia przez komórkę ;) marastarantino - jak sam już nic nie wiesz to się nie wypowiadaj
nie bierz tego tematu na poważnie bo to załosne jest:) to są żarty:) a żarty sa dla ludzi inteligentych którzy sie na nich znają
Żarty powinny mieć jakiś poziom a w twoim tego poziomu brak....Więc w tej wypowiedzi pokazałeś tylko poziom swojej inteligencji a raczej jej brak ....
brak???:D żarty nigdy nie są na poziomie.. a jeśli uważasz inaczej to podaj mi choć jeden który bedzie odpowiadał temu co piszesz;)
po prostu trzeba się znać na żartach i widzieć je:) a nie poważnie brać każdy post i mieć kołek w tyłku.....:) sztywniaki
Dokładnie Doman645 . Ich żarty są żałosne ,bez jakiegokolwiek poziomu . Poza ty wiele postów mają bardzo chamskich,typowe trolle z filmwebu.
bo na żartach trzeba sie znać a nie.... a poza tym nie wpieprzaj sie miedzy wódke a zakąskę... ktoś cie tu zapraszał?
Sam się wprosiłem. To jest ogólnodostępne forum . Poza ty postaniowiłem dokarmiac trolle .
Ej Star.
Sądząc po tym jak Doman była robiona w ch... to zapewne znajdujecie się na takim samym poziomie intelektualnym ;D
Chociaż to już raczej w tym przypadku mówimy o depresji.
Żałosne jest to jak mocno można dać sie wkręcić.
A osoby inteligentne mają z was dużoooooo pociechy ;)
W ten sposób wkręcisz każdego który stara się byc miły i pomocny dla drugiego . Wykorzystywanie dobrych cech innej osoby po to żeby porobic sobie z niej jaja to nie jest całkiem OK ( dla adminów jest ok ) . Ale widac filmweb na to pozwala co świadczy o Jego adminach i osobach odpowiedzialnych za porządek na forum.
Dlatego myśle że macie troszkę wyższy poziom od ludzi którzy prowadzą filmweb tych którzy uważają się za mądrych , zrównoważonych i nieomylnych .
stars! Nie zapominaj, że my wiemy jak wyglądasz!! Wiemy! I faktem jest, że boisz się nas, jak żółw kur.wa błota!! A jak Cię znajdę to złamię Ci tą wędkę w PÓŁ!
W PÓŁ!
Ale powiem ci ,że ja też myślę ze to on tam grał. Ale na 100 % nie jestem o tym przekonany. Można polemizować
O co chodzi??? Tyle masz do powiedzenia na temat filmów i aktorstwa?Słabo
I Cola_1988 ma racje w czasie 0:38:42 jest do niego podobny koleś na 90% aale jak mówie można sie o to spierać
ja od początku byłem o tym przekonany.... ale jak zawsze na tym forum jak ktoś chce wypowiedzieć swoje zdanie: zostałem wyśmiany...;/