Joseph Gordon-Levitt

Joseph Leonard Gordon-Levitt

8,0
37 744 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joseph Gordon-Levitt

Będzie z niego aktor.. kiedyś... tam..
Tak myślę, że za niecałe 2, może 3 lata... no góra 4,
a myślicie, że moze wcześniej?
Bo ja już nic nie wiem..
Niby fajny, ale.. ale.. no.. czegoś mu brakuje, w mych oczach brak.
No, ale ja nie wiem... może się nie znam.. a może znam?
Co myślicie?
Ja juz nie wiem...
I nie obrażajcie mnie...ja się nie znam, a moze się znam.. nie wiem, nie wiem..
Nie wiem...
Juz nic nie wiem..
Mam problem...
Fak...
albo fuck yea... ja nie wiem..
Ale nie wyzywajcie mnie.... proszę...
do widzenia... a moze dzien dobry...
Ja juz naprawdę nic nie wiem...
Pa :*

marastarantino

Nauczysz się kiedyś czytać ?

Doman645

nie czaje i już nic nie wiem...
proszę tylko o to byś mnie nie wyzywała.
Naprawdę dziwne że mówisz, że miał ona tam 6 lat...
ja już nic nie wiem... ;)

marastarantino

on tam nie grał .......

Doman645

a mi sie wydaje ze grał ale mogę sie mylić:)

cola_1988

Chyba ci się nudzi co ,że zakładasz parę kont ....Zresztą jak piszę ,że on tam nie grał to nie grał .....

Doman645

mozesz sobie sprawdzić ze udzielam się ja na inne tematy niż moj kolega z miasta marastarantino

cola_1988

koleżanko jesteś dziwna...teraz masz jakieś dziwne teksty o kontach

Koles tam grał a ty nie potrafisz zrozumiec ze mozesz sie mylić

w uj ludzi to widziało i potwierdzi!!
I po co sie zaczepiasz i nas obrazasz...

marastarantino

i o ile pamiętam to ja założyłem temat a kolega COLA tylko mnie poparł...

Doman645

co ty jestes wyrocznia??
NIC SIE NIE ZNASZ!!!

marastarantino

To powiedz mi jacy ludzi jeszcze uważają ,że 6 letni Joseph grał w predatorze ? Zresztą możesz sobie sprawdzić obsadę aktorską..... A uznałam ,że to te samo konto ponieważ styl pisania jest ten sam prawie ta sama godzina i tylko wy wiecie o co wam chodzi .......
Pozdrawiam .

Doman645

no bo marek to moj ziomek z miasta:d rozmawiając na gg jednocześnie:D a wchodzimy jak sie nudzi inaczej bym nie tracił czasu:D

cola_1988

"mój ziomek ".......

marastarantino

A o osobnym komentarzu (żeby nie usunęli mi tego w którym ci wszystko wytłumaczyłem) kulturalnie dodaję że jesteś ostro popierdolonym człowiekiem. Dziękuję

TheHush

TO ja dziekuje za was ;)
Dzięki wam inteligenciaki ten temat jest tak wspaniały ;D
I on tam grał!!!

marastarantino

Chyba ci mózg się w skarpetę zawinął. Doman ma rację. http://www.filmweb.pl/Predator Zobacz tu sobie. To jest film z 87 roku.
Dla osób wybitnie upośledzonych (tak marastarantino i cola, dla was) dodaję, że Joseph nawet teraz nie przypomina (kiedy ma 29 lat) żadnego z aktorów grających w tamtym filmie.

TheHush

a ja chciałbym powiedzieć ze tacy ludzie jak ty i doman biedna dają się robić w chu..... :D buehehhee każdy kto bierze na poważnie te wypowiedzi:) najlepiej niech sie zastanowi nad sobą:) przeciez to z daleka widać ze sobie breszke robimy:) zastanow sie hush zanim sie wypowiesz:) głupolu buahahahahah jestes na poziomie doman:D

cola_1988

Ona przynajmniej wie co to kultura osobista. A wasza marna prowokacja wcale nie była śmieszna, moim zdaniem strasznie żałośnie wam to (nie)wyszło.

Dzida_86

ojej nie popłacz się:)

Dzida_86

Wyszło im super bo właśnie wszyscy sie na nich zdenerwowaliście...
strasznie naiwni jesteście ;D
Tylko ja tak uważam???

użytkownik usunięty
Dzida_86

Żałosnie im to nie wyszło , dokładnie . Poczytaj inne ich posty chocby na temat Jessiki Alby .

TheHush

kto tu jest upośledzony ten jest:) żaden poważny człowiek nie przejąłby się taką prowokacją:) a wy??? hahaha i dlatego ty i doman jesteście strasznie żałośni:) pozdro

marastarantino

Nie karm trolla nie karm trolla nie karm trolla;D

marastarantino

Nie masz przypadkiem jakichś zaburzeń emocjonalnych ?

Panna_Debra

`, . Doman - serio jesteś zajebista ; dd
Cola i Marastarantino - Joseph nie mógł grać w predatorze tak jak wspominał Doman miał wtedy 6 lat . No ale to wasza sprawa , myślcie jak chcecie . ; p

Panna_Debra

Może przeniósł się w czasie i zagrał w predatorze jak w tym filmie z Chaplinem kiedy ktoś ponoć rozmawia przez komórkę ;) marastarantino - jak sam już nic nie wiesz to się nie wypowiadaj

SkaVV

wiadoma sprawa:D on mogł sie przenieść.... teraz juz jest taka technologia przeciez;p

SkaVV

nie bierz tego tematu na poważnie bo to załosne jest:) to są żarty:) a żarty sa dla ludzi inteligentych którzy sie na nich znają

cola_1988

Żarty powinny mieć jakiś poziom a w twoim tego poziomu brak....Więc w tej wypowiedzi pokazałeś tylko poziom swojej inteligencji a raczej jej brak ....

Doman645

brak???:D żarty nigdy nie są na poziomie.. a jeśli uważasz inaczej to podaj mi choć jeden który bedzie odpowiadał temu co piszesz;)

cola_1988

po prostu trzeba się znać na żartach i widzieć je:) a nie poważnie brać każdy post i mieć kołek w tyłku.....:) sztywniaki

użytkownik usunięty
Doman645

Dokładnie Doman645 . Ich żarty są żałosne ,bez jakiegokolwiek poziomu . Poza ty wiele postów mają bardzo chamskich,typowe trolle z filmwebu.

bo na żartach trzeba sie znać a nie.... a poza tym nie wpieprzaj sie miedzy wódke a zakąskę... ktoś cie tu zapraszał?

użytkownik usunięty
cola_1988

Sam się wprosiłem. To jest ogólnodostępne forum . Poza ty postaniowiłem dokarmiac trolle .

użytkownik usunięty

Poprawka
Postanowiłem dokarmiac trolle , wszystko w ramach regulaminu .

Ej Star.
Sądząc po tym jak Doman była robiona w ch... to zapewne znajdujecie się na takim samym poziomie intelektualnym ;D
Chociaż to już raczej w tym przypadku mówimy o depresji.
Żałosne jest to jak mocno można dać sie wkręcić.
A osoby inteligentne mają z was dużoooooo pociechy ;)

użytkownik usunięty
marastarantino

W ten sposób wkręcisz każdego który stara się byc miły i pomocny dla drugiego . Wykorzystywanie dobrych cech innej osoby po to żeby porobic sobie z niej jaja to nie jest całkiem OK ( dla adminów jest ok ) . Ale widac filmweb na to pozwala co świadczy o Jego adminach i osobach odpowiedzialnych za porządek na forum.
Dlatego myśle że macie troszkę wyższy poziom od ludzi którzy prowadzą filmweb tych którzy uważają się za mądrych , zrównoważonych i nieomylnych .

stars! Nie zapominaj, że my wiemy jak wyglądasz!! Wiemy! I faktem jest, że boisz się nas, jak żółw kur.wa błota!! A jak Cię znajdę to złamię Ci tą wędkę w PÓŁ!
W PÓŁ!

Doman645

Ale powiem ci ,że ja też myślę ze to on tam grał. Ale na 100 % nie jestem o tym przekonany. Można polemizować

Mr.Pink

...

Doman645

O co chodzi??? Tyle masz do powiedzenia na temat filmów i aktorstwa?Słabo
I Cola_1988 ma racje w czasie 0:38:42 jest do niego podobny koleś na 90% aale jak mówie można sie o to spierać

Mr.Pink

ja od początku byłem o tym przekonany.... ale jak zawsze na tym forum jak ktoś chce wypowiedzieć swoje zdanie: zostałem wyśmiany...;/

cola_1988

No mozliwe, że masz rację. Sam nie byłem przekonany w 100% ale skłaniam się ku twojej opinii.

SkaVV

no ja wiem tylko tyle ze on gral w PREDKU!!