O brzydkich niemkach piszą jedynie głąby, które nie wyściubiły nosa za granicę ani razu. Mieszkałem w niemczech, irlandii i francji przez ładnych kilka lat i nie ma czegoś takiego jak wyraźnie brzydsze laski w jakimś konkretnym rejonie czy to europy czy globu. Najfajniejsze były francuski z okolic juan les pins i cannes, ale to takie połączenie urody i osobowości stąd uważam je za najfajniejsze. Oglądajcie dalej memy w necie zamiast pojechać i samemu zobaczyć to na pewno poznacie kuuuupę brzydkich niemek, imbecyle :D
Byłem niedawno w Holandii i mogę powiedzieć, że dziewczyny, które tam mieszkają są zdecydowanie ładniejsze od Polek.
One nie rodzą się ładniejsze, je po prostu stać, żeby zadbać o swoją urodę w przeciwieństwie do Polek.
Inteligencją też nas przewyższają, za to odpowiada odpowiednio rozwinięty system edukacyjny.
Wiele dziewcząt i kobiet w Polsce mogłyby ładniej wyglądać, ale je po prostu na to nie stać. I nie będzie stać.
Racja, Można się pośmiać, ale nie korzystać ze stereotypów w życiu codziennym. Zarówno w Polsce znajdziesz ładne i brzydkie dziewczyny jak i w Niemczech, Francji <tam akurat nie byłem, ale raz widziałem aktorkę z nosem jak... sam nie wiem, po prostu masakra... ale i ładne widziałem) czy wielkiej Brytanii < tu obecnie żyję, jest zatrważająca ilość brzydkich kobiet, niskie a grube, wysokie a wieszaki, ale nieraz i znajdą się takie, że aż chce się patrzeć > Nie można, z góry określać, że "O, tam są brzydkie, unikaj kraju, ale tam same laski możemy się wybrać" , trzeba być otwartym, a nie siedzieć przed monitorem i wiedzieć wszystko o niczym...
nie rozśmieszaj mnie . Polscy transwestyci są ładniejsi niż niemieckie modelki . Od tego przebywania w rzeszy ci się wzrok chyba pogorszył...