Julia Pietrucha

6,3
1 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Julia Pietrucha

Nie wiem o co wam chodzi ludzie, ale ona jest przecież śliczna. Nie pamiętam szczególnie jak z aktorstwem, ale nie odbierajcie jej urody, bo gołym okiem widać, że jest naprawdę bardzo ładna.

Pirat_3

Widuję Ją często w autobusie. Śliczna - jest. Do tego wygląda na skromną, normalną dziewczyną. Z aktorstwem jednak słabo... a szkoda....

anather777

Widziałem ją dzisiaj w filmie "Jutro idziemy do kina" i prawie się zakochałem :]. Bardzo ładna, a aktorstwo, cóż, nie byłbym obiektywny :P

moody_mic

wcale nie jest taka złą aktorką. Początkowo myślałem, że jest słaba, ale potem dokładnie się przyjrzałem jej postaci i wydaje mi się, że zagrała tą rolę bardzo dobrze. Uważam, że ona to miała zagrać w taki oryginalny sposób, co dało według mnie bardzo dobry efekt. A w kwestii "aktorstwa" jestem zazwyczaj bardzo krytyczny, (szczególnie do polskiego pseudoaktorksiego "beztalencia", których zazwyczaj widzimy w tv).

Pirat_3

Sliczna, młoda aktorka. Dziewczyny wypisuja z zazdrosci negatywne komentarze o niej. To takie dziecinne i bezsensowne. O gustach sie nie dyskutuje :) Pozdro dla Julii..

jolmab

Uroda olśniewająca! :)
Aktorstwa nie ocenię, ale bez względu na merytoryczną ocenę - przecież ta dziewczyna ma 18 lat - jeszcze może się wiele nauczyć...

jolmab

Chodzilysmy do jednej szkoly przez kilka lat. Owszem, jest ladna, ale profesjonalny makijaz czyni ogromna roznice, bo na codzien bywalo roznie. Nie wydawala sie byc zbyt sympatyczna, jej klasa niby to potwierdzala, mimo wszystko jakos nigdy nie mialam wiekszej ochoty poznac jej blizej. Szczerze zycze jak najlepiej, fajnie jest widziec, ze kolejna osoba z naszej szkoly odnosi jakies sukcesy :)

Ma piekna starsza siostre :P

Pirat_3

http://mojemedia.pl/galerie/seriale/na-planie-kolejnego-sezo...
na tym zdjeciu jest sliczna