Niesymetryczna twarz i lekkia wada zgryzu.Cóż sprawia,że Julia jest uważana za jedną z najpiękniejszych kobiet świata?:)
julia nie jest idealnie piękna i to przesadza o sprawie... idealnie piękne kobiety wcale nie są specjalnie pociągające itp.
ona ma w sobie mnóstwo uroku........ nawet bez makijażu jest ładna mimo swoich 37 lat
kruczek:)
nie lubie jej , to znaczy nie lubie jej gry , nie mam pojecia co tak facetom sie w niej podoba , faceci mówia ze to ten uśmiech ale moim znanie to jak sie nie uśmiecha to jeszcze ujdzie bo uśmiech ma koński
nie wiem czmu ale jestem do niej uprzedzona chodz czasami potrafi nawet mnie rozbawić , podobała mi się w Hook czy Nothing Hill za to np w Mexican doprowadzała mnie do .... Musze jednak przyznać ze nie widziałam filmu za który dostała Oskara wieć powiem tylko że nie podoba mi sie jej uroda a co do gry to ocenia ja jak obejże ten film
pozdro
dlaczego ja oceniasz jak niewidzialas jej naprawde super filmow!!!widzialas same jednostki a i ciekawe czy ty bys lepiej zagrala w ktorym kolwiek filmie spewnosc jestes brzydko jak noc wiec prosze niewypowiadaj sie
Noc nie jes brzydka przecież :-)
...Wypowiedziałam się tylko w kwestii jej urody, nie mówiłam nic o jej talencie aktorskim.
co za poziom ...ktoś wyraża swoja opinię a fani komentują to pisząc ze to dlatego że jesteśmy brzydkie :) i jej zazdrościmy
jasne że jej zazdroszcze chyba żaden normalny człowiek by jej nie nie zazdroscił sławna i bogata i dostała oskara za role w filmie który powinien być emitowany na tvn w czasie emitownia filmów z seri z życia wzięte ... jej rola niczym sie nie różni od tych ról z filmów telewizyjnych
jesli naprawde uważasz ze zasłużyła na niego to przynajmniej przedstw jakieś argumenty ...