Julian McMahonI

Julian Dana William McMahon

7,2
4 828 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Julian McMahon

Dziewczyny (bądź chłopacy :P ), natknęłam się na dość ciekawy artukuł w necie o Julianie i jego wypowiedzi na temat filmowych scen łóżkowych. Miłego czytania:

Julian McMahon tak często występuje w erotycznych scenach serialu "Bez skazy", że mógłby napisać podręcznik kręcenia takich scen.

Aktor, który wciela się w postać chirurga plastycznego Christiana Troya, przyznaje, że czasami czuje się niezręcznie w intymnych scenach z udziałem koleżanek, więc chętnie podzieliłby się swoją wiedzą z innymi aktorami zmagającymi się z podobnym problemem.

?Sceny łóżkowe to straszna katorga. Bardzo często są głupawe i dość obciachowe. Kiedy poznaję swoje filmowe partnerki, czuję się dosyć głupio. Zwykle wygląda to tak ??Hej, jestem Julian, a to jest mój ochraniacz na genitalia?. Kręcenie takich scen naprawdę nie ma nic wspólnego z seksem.

Myślę, że mógłbym napisać książkę o scenach erotycznych: ?Technika McMahona?. Kiedy gram, staram się, aby moja partnerka była na tyle zrelaksowana, żebyśmy mogli zrobić to, czego wymaga od nas scenariusz. I żeby nasza scena była wiarygodna, oczywiście?.

agusiek303

rzeczywiście, jak bylam na forum o serialu "Bez skazy" to tam ktos napisał że każdy odcinek polega na tym -z kim dzis prześpi się Christian(mcmahon)?

Bellamy

:)

tak można było podsumować 4 sezon Bez skazy. Brakowało fabuły i w kółko kładli Christiana do łózka z kimś nowym.

dzieki bogu sezon 5 i Christian Troy znowu są w formie!!

agusiek303

dobre, dobre... ja teraz jestem na etapie 2 sezonu.. i widze, ze serialowy Sean McNamara tez niezle kica=) hehe... ale watpie, ze kiedykolwiek moglby pobic rekordy doktora Troya ;) hihi... POZDRAWIAM WSZYSTKICH FANOW GENIALNEGO SERIALU NIP TUCK =)

Kamiska000

hehe i pewnie między innymi przez te sceny serial cieszy się ogromną popularnością:D

stumhi

Chciała bym być chociaż jego partnerką na planie;P

My_lover___Holly

j.w;)
<za krótki> <za krótki> <za krótki>

Lovely_Paige

z tych waszych wypowiedzi to aż żałuję że nie miąłam okazji oglądać tego serialu.Juliana widziałam tylko w czarodziejkach i fantastycznej czwórce szkoda szkoda szkoda!!!!!!!!!!!!!!

LEJLA05

taaa, zaluj :P sciagnij sobie dwa pierwsze odcinki NIP TUCK i juz tam beda niezle akcje.. jak sie wkrecisz, to lec dalej.. ja uwielbiam ten serial, ale nie tylko ze wzgledu na JULIANA, chociaz przyznam, niezly przystojniak z niego:P

My_lover___Holly

gdybym byla jego serialowa partnerka, to na pewno bym była wystarczająco zrelaksowana.. ;p

agusiek303

To pewnie dla tego Shannen z nim była ;)

kingajkari

To fakt, jest chyba rekordzistą w tego typu scenach:)

gisele333

Julian wymiata. Przez te 7 sezonów przeleciał setki kobiet.