Julianne Moore

Julie Anne Smith

8,1
68 702 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Julianne Moore

wypucowane zdjęcie jej tu dali! Och gdyby faktycznie tak wyglądała... Niestety brzydka jest i
to jest fakt, chociaż aktorka z niej dobra.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
impaler1

nie jest brzydka, ale mogliby dać jakieś normalne foto.

impaler1

ja uważam że jest prześliczna, chodź to zdjęcie rzeczywiście jest kiepskie ...

impaler1

ma w sobie to coś co pociąga i to bardzo !

Robertul

Jak to się mówi? Kwestia gustu.

impaler1

Nie jest brzydka, ale swoje lata juz ma. A zdjęcie prof tak jak piszesz strasznie wypucowane co odejmuje jej chyba z 20 lat :o

impaler1

Nie jest brzydka. Ale ma bardzo, bardzo niefajny profil - jakby się zderzyła ze ścianą ;]

Tigercub

O proszę, a mnie się to w niej najbardziej podoba. Ma wyjątkowo malutki nosek. Uwielbiam różnorodność ludzkich gustów... :P

impaler1

według mnie jest i była śliczna : ) zdecydowanie ma coś w sobie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
olejoo

ale ona na pewno nie chciałaby Ciebie posunąć.

mashlana

dlaczego tak twierdzisz?

olejoo

zupełnie bez powodu :P

mashlana

lesbijskich sklonnosci tez nie ma, wiec obejdziesz sie smakiem.

mee_how333

Nie byłabym taka pewna. :D

impaler1

Fajna jest i dobrze gra ale Hathaway i Portman najlepsze!

impaler1

A ja właśnie sądzę, że jest piękną kobietą o wyrafinowanej urodzie. Ewidentny typ rudzielca - rude włosy, jasna karnacja obsypana w większości piegami. Może nie jest to typowa piękność, ale jak na swój wiek myślę, że się trzyma, a ta uroda dodaje jej charakteru :) A aktorką jest pierwszoligową, uwielbiam ją niemal w każdej kreacji.

wake_the_dead

Amen :)

impaler1

Dobra aktorka, piękna kobieta. Nie "piękna" w wypaczonym znaczeniu tego słowa, które obejmuje wybotoksowaną twarz i inne cielesne operacje (choć głowy nie dam, że żadnej nie miała, po prostu tego nie widzę i dobrze) jak np. nie umiejąca zaakceptować upływu czasu Madonna, lecz urodziwa w sensie ładnego starzenia się. Rzeczywiście ma "to coś", miło się na nią patrzy. I w życiu nie dałabym jej ponad pięćdziesięciu lat, najwyżej 44-45 !

impaler1

nie powinni jej filmować z profilu... bleeee!