Julie Benz

Julie Marie Benz

7,1
5 022 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Julie Benz

Tylko z tej roli ją znam, ale wystarczyło by ją polubić.
Szkoda, że nikt nie zwrócił uwagę na jej rolę, bo jest niezła.

Albertino

Ja zwróciłem uwagę na jej rolę :)
W "Dexterze" jest fantastyczna. Bardzo lubię jak pojawia się na ekranie. Budzi niezwykle sympatyczne uczucia a jej gra pretenduje do najwyższych laurów artystycznych. Rita i Dexter to moja ulubiona serialowa para :)

Mystery_Man

a ja ja lubie i znam szczegolnie z roli Darli w "Aniele Ciemności"
byla super jako wampirzyca!pasowala do Angela i to bardzo......
http://www.hollywoodjesus.com/movie/angel/03.jpg zobaczcie....

Mystery_Man

a ja ja znam i uwielbiam z roli Darli w "Aniele Ciemności"-moim ulubionym serialu......w ogole swietnie razem wygladala z Angelem....
http://www.hollywoodjesus.com/movie/angel/03.jpg

Albertino

Nie wiem dlaczego, ale jej nie lubię. Każdy ja chwali, a mi nie pasuje w Dexterze ;)

irek2803

Rita w Dexterze - jak dla mnie - totalnie mdła i irytująca. Pamiętam na przykład momenty, gdy chce pokazać ze jest mądra i stanowcza - unosi wtedy trochę jedną brew i robi zupełnie nieprzekonywującą, uroczo "złą" minkę. Zastanawialiście się kiedyś o czym Rita i Dexter mogą rozmawiać tak-o, na co dzień? Nie mogę sobie tego wyobrazić..

szweter

Dokładnie. Dla mnie beznadziejna jest kompletnie. Rozwlekła, mdła, sztuczna. Najgorsza postać w całym serialu.

Albertino

Zgadzam się. Julie Benz jest świetna. Szczerze mówiąc znam ja jedynie z Dextera, ale w tym serialu zagrała naprawde nieźle.

Moniia

jej rola w dexterze jest fatalna! to jak mowi jak sie porusza... nie umiem tego opisac zadnymi innymi slowami jak beznadzieja. oczywiscie ze jest lepsza od setek dennych aktorow ktorzy pojawiaja sie i znikaja ale skoro jest aktorka z jakims tam bagazem doswiadczen mozna od niej wymagac czegos wiecej. w 3 serii jest juz odstraszajaca. sztuczny biust, eksponowanie go poprzez sposob poruszania. neistety pani benz.. 4/10

pjentalgp

Nie znasz ziomek więc daruj sobie ;) nie jest aktorką Oscarową ale tam gdzie gra robi to dobrze.

Albertino

W Dexterze gra takiego "płaczka" ciągle jęczy, płacze, że to i to, bla bla aż słuchać się nie da. Rozumiem, że to serial, fikcyjna postać, ale w realu bym z taką osobą długo nie wytrzymał.

:P

kontaktpatryk

zgadzam się ... przez wszystkie sezony miała minkę jakby jej ktoś kota właśnie przejechał...ja rozumiem swoje przeszła...ale bez przesady

MrocznyZiutek

Na szczęście już jej nie będzie ;)w 5 sezonie.

maniac44

Nigdy nie mow nigdy, a moze okaze sie, ze to byly jakies sny czy fantazje ;)
A poza tym bedzie wracać we wspomnieniach :O

Albertino

Ja tam sadze że nawet pasowała w dexterze ze względu że była takim
odciągnięciem dextera od jego mocznego pasażera także to akurat pasowało
ona była taką lekko równowagą.