Nie przepadam za nim ale nie mozna zaprzeczyc ze dostaje dobre piosenki. A do tego wczoraj widzialam premiere pierwszego odcinka nowego sezonu CSI w ktorym byl Justin. Wg mnie sie sprawdzil.
O matko ludzie ale jestescie zalosni.... ja nie powiedzialam ze on mi sie podoba ani ze ma super glos bo tak nie jest, ale to ze go nie slucham nie znaczy ze mam uwazac ze wszystko co robi jest beznadziejne. A piosenki ktore dostaje, nie wszystkie, ale sa dobre. Gdybyscie uslyszeli je wykonane przez kogos innego sami byscie sie zdziwili...
I nie zastanawiaj sie nad moim 8/10 czlowieku bo oceniasz na 1, 4 albo 10.... Ktos tu jest ograniczony?
8/10 ?
Chyba jaja sobie robisz. Ode mnie 1/10.
Dobre piosenki ?
Jego piosenki są tandetne i kiczowate. Ma pedalski głosik.
Ile ty masz lat ?
dyskutujecie na temat który w ogóle nie powinien mieć miejsca, pedalski głosik? a jaki ma mieć? przecież to dzieciak, a czy ma dobre piosenki? to już zależy od słuchacza, miejcie swoje zdanie ale nie narzucajcie go innym
Ludzie! Dajcie sobie spokój, dyskutujecie w sposób godny wyśmiania. Każdy ma swoje zdanie, ale większość z Was nie potrafi go nawet normalnie wypowiedzieć. Piszecie brednie tylko po to żeby naśmiewać się z innych. Jestem bardzo ciekawa co takiego strasznego zrobił Wam Justin, że tak go obrażacie? Panujcie nad tym co mówicie bo zachowujecie się jak dzieci.
Nie wiem o czym wy tam paplecie bo od jakiegoś czasu nie chce mi się tego czytać, więc może palnąłem faila więc z góry sry :D
Nie nic się nie stało, trochę pogadałam z Irishem, ciebie chwaliłam ale nie na tym forum :P i tyle nic ciekawego.
Chciała Ci powiedzieć, że jesteś zajebisty i umówić się na małe rendez vous xD Naprawdę :)
"rendez-vous fr. [wym. rãdewu] przest. randka, schadzka, spotkanie w umówionym miejscu i czasie." ;)
Cytuję:
Kaśka: "Gotruś jest debeściak normalnie no! xD"
Ja: "To jemu to powiedz ;p"
Kaśka: "Wstydzę się :( "
Ja: "Tomuś nie gryzie, naprawdę xD"
Kaśka: "Domyślam się :) Alę jednak się boję."
Ja: "No to ca ja na to poradzę? ;p"
Kaśka: "No chyba nic :( "
Ja: "Tak, nic, no chyba że umówię Was na małe filmwebowe rendez vous xD"
Kaśka: "Ale on się kocha w Arwenie :( "
Ja: "Ale raczej bez wzajemności xD"
Mimo wszystko przyznaję, że trochę namieszałem xD
Po pierwsze nie gryzę xD
Po drugie nie kocham się w Arwenie tylko jestem jej fanem a to różnica xD
Po trzecie jestem raczej typem samotnika, więc nici z randki hehe xD.
Co wy tak naskakujecie na Justinka, on jest taki słodki, i ma przekiękny głos, zajmijcie się swoimi sprawami głupki jedne, a nie naskaujecie na mojego idola ktory wam nic nie zrobil...
Żal...
Ależ nie podejrzewam o nic ;p Chodziło mi tylko o dwa filmy - Odziany instynkt czy jakoś tak xD
"Adaś" - >:(
Matma to moja słabość, wolę fizykę, technikę itp. Ale za to z historii byłem mistrzem :D