Pomijając fakt, że nie powinien się wogóle znaleźć na filmwebie w aktorach.
Co to za aktor, który gra samego siebie? Ależ wyzwanie.
A nie ,wait, zapomnialem. zagrał przeciez w kryminalnych zagadkach Las Vegas :D Sorry. A to dam mu 3 :P Bo fajnie umierał. Przez chwilę się nawet cieszyłem że to się dzieje naprawdę, ahh, no ale rzeczywistość jest szara i smutna...
http://www.youtube.com/watch?v=Oc-oVikA2WU
hahahaha fajnie umarł. jak upadał na ziemię to zaczął głową gibać. Pewnie przypomniała mu się nuta "baby baby" i zaczął instynktownie tańczyć.
ale tak na serio, nic nie mam do niego. Wyzywać go od pedałów, czy zyczyc mu smierci - ludzie ogarnijcie się. Ja jedynie nienawidzę idiotów, którzy kupują ten "fenomen". Ehh ta komercja ; / Ale za kilka lat zniknie ze sceny. Nikt nawet nie będzie go pamiętał, a fanki rzucą się na innego nastolatka. Zresztą przechodzi on mutacje, już nie spiewa jak dziewczynka, teraz spiewa jak obojniak :p glos mu mężnieje to przerzucił się na hip-hop :D zobaczymy co będzie dalej.
hahahaha fajnie umarł. jak upadał na ziemię to zaczął głową gibać. Pewnie przypomniała mu się nuta "baby baby" i zaczął instynktownie tańczyć
A nie ,wait, zapomnialem. zagrał przeciez w kryminalnych zagadkach Las Vegas :D Sorry. A to dam mu 3 :P Bo fajnie umierał. Przez chwilę się nawet cieszyłem że to się dzieje naprawdę, ahh, no ale rzeczywistość jest szara i smutna...
HAHA świetne ! naprawdę się uśmiałam :D
No ale masz racje. Podpisuję się pod twoja wypowiedzią.
Skąd wiesz że że zniknie za kilka lat?,a może będzie podobnie rozchwytywany i na topie jak Timberlake?,może pójdzie w aktorstwo i tam zacznie odnosić sukcesy?,ma miliony fanow na calym świecie więc wątpię aby został zapomniany.
nie byłabym taka pewna, czy będzie rozchwytywany, czy zostanie aktorem ? hmm .. nie sądzę. to gwiazda jednej piosenki .. ludzie znają go, bo go znają, częściej słyszymy obelgi pod jego adresem i ludzie poznają go jako (nie będę używać takich słów, ale każdy wie o co chodzi) .. jego "fanki" są zakochane w jego jednej piosence, nic o nim totalnie nie wiedzą .. kiedyś minie moda na Biebera, wszyscy o nim zapomną.
a porównywanie go do Michaela Jacksona ? (często widzę takie 'genialne' posty) ludzie, ogarnijcie się! jak można porównywać tego, że się tak wyrazę małolata do króla muzyki pop ??? ja nie wiem. Bieber nic nie osiągnął, oprócz tego, że uwielbia go połowa świata, a druga połowa go nie znosi! Michael Jackson w ciągu 40 lat kariery osiągnął wiele . jego piosenki i płyty świetnie się sprzedawały, jego ruchy sceniczne i taniec były uwielbiane przez miliony.. ile pieniędzy przeznaczył na dzieci i cele charytatywne .. utwór We are the world. jego wszystkie nagrody! a taki Bieber ? piosenka "Baby baby" i rzesze nastolatek w nim zakochanych .