Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
386 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

Dla zasady. Nie zasługuje na sukces, który osiągnął.

użytkownik usunięty
MINTOR1994

On nie osiągnął sukcesu pod względem artystycznym czy publiki. Serio, "nastoletnie fanki" to kropla w morzu, morzu kogo? Plujących się nastolatków robiących mu darmową reklamę. Same wyświetlenia na vevo dają mu fortunę, a licznik się kręci...

Absolutnie się z tym zgadzam.....dzisiejszy świat pozwala zarobić takim gównom jak on a niby go każdy nienawidzi. Robiąc parodie o nim lub inne rzeczy tylko go rozsławiamy.
Moja ocena 1/10 mam nadzieję że wszyscy zrobią to samo żeby pokazać co o nim myślimy.

użytkownik usunięty
Kazikichi

Ale ja daje 10 i serduszko bo to mój autorytet.

użytkownik usunięty

jezus, chyba cię poj**ało..

użytkownik usunięty

bieber jest jak drobiny dopiero co wysranego gówna, w dodatku przyklejone do muszli klozetowej i za cholerę nie dające się spłuknąć..

Anduril_5 lepiej bym tego nie ujęła.

użytkownik usunięty
EM_DE_KE_AS

Biedne dzieci.

użytkownik usunięty

mówisz o sobie i tobie podobnych zje*ach??

użytkownik usunięty

Twój konformizm z intencją wywyższenia jest przerażający.

użytkownik usunięty

ale się mądrzysz . za to mnie przeraża, że są takie persony, co bronią tego pedałka..

użytkownik usunięty

Ja go nie bronię, tylko się nabijam z polaczków, którzy w przeciągu życia nie zarobią tyle ile on wyciąga w rok.

użytkownik usunięty

czyli to tak, jakbyś się śmiał też z siebie ;D może zamiast tego dołączysz do nas, czyli antyfanów tego gówienka?? przyda się wsparcie sił wyższych ;)

użytkownik usunięty

Jestem Żydem. Antyfanów... Ale ja nie mam 14 lat żeby się bawić w takie popier­dółki.

użytkownik usunięty

oj oj oj jezusieńku, zawiodłeś mnie :P za to masz czas i na tyle jesteś dorosły, żeby bawić się w "nabijanie z polaczków"?? jesteś poje*any!

ten cały dżizas was trolluje i ma z waszych wypowiedzi niezłe zwały. Ignorujcie go i nie karmcie trolla.

MINTOR1994

Dobrze mówi, polać mu.

MINTOR1994

dokładnie 100% racji. teraz niby z wahlbergiem się kumpluje przez niego porządni aktorzy zejdą na psy. na pochybel