On nie osiągnął sukcesu pod względem artystycznym czy publiki. Serio, "nastoletnie fanki" to kropla w morzu, morzu kogo? Plujących się nastolatków robiących mu darmową reklamę. Same wyświetlenia na vevo dają mu fortunę, a licznik się kręci...
Absolutnie się z tym zgadzam.....dzisiejszy świat pozwala zarobić takim gównom jak on a niby go każdy nienawidzi. Robiąc parodie o nim lub inne rzeczy tylko go rozsławiamy.
Moja ocena 1/10 mam nadzieję że wszyscy zrobią to samo żeby pokazać co o nim myślimy.
bieber jest jak drobiny dopiero co wysranego gówna, w dodatku przyklejone do muszli klozetowej i za cholerę nie dające się spłuknąć..
ale się mądrzysz . za to mnie przeraża, że są takie persony, co bronią tego pedałka..
Ja go nie bronię, tylko się nabijam z polaczków, którzy w przeciągu życia nie zarobią tyle ile on wyciąga w rok.
czyli to tak, jakbyś się śmiał też z siebie ;D może zamiast tego dołączysz do nas, czyli antyfanów tego gówienka?? przyda się wsparcie sił wyższych ;)
Jestem Żydem. Antyfanów... Ale ja nie mam 14 lat żeby się bawić w takie popierdółki.
oj oj oj jezusieńku, zawiodłeś mnie :P za to masz czas i na tyle jesteś dorosły, żeby bawić się w "nabijanie z polaczków"?? jesteś poje*any!
ten cały dżizas was trolluje i ma z waszych wypowiedzi niezłe zwały. Ignorujcie go i nie karmcie trolla.