Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
386 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

Wspaniały muzyk i aktor zdecydowanie lepszy od Pacino czy De Niro.

xPrivate

ty to myslisz na serjo?! bo jak tak to sory ale jestes powalony...

xPrivate

dokładnie, powalony ...

mary242

mało powiedziane ...
jego prowokacja jest żałosna .

xPrivate

Prowokacja.

Closed Thread.

xPrivate

Chyba nie widziałeś jak gra Al Pacino czy Robert De Niro. To niezwykle charyzmatyczni aktorzy, prawdziwi, twardzi mężczyźni kina...Z kolei Twój idol nawet im nie dorasta do pięt...Powiedziałbym, że jest mało męski bardziej podobny do dziewczyny niż prawdziwego faceta.

xPrivate

To jest jawna prowokacja!

xPrivate

Albo masz coś z głową albo robisz sobie jaja z forumowiczów.
P.S
Nie czytałem pozostałych odpowiedzi

xPrivate

Żałosna prowokacja :).

The_BiLeK

to po co odpowiadasz?

xPrivate

Jeśli on (czy tam ona) jest lepszy/a od De Niro czy Pacino, to ja jestem największą gwiazdą filmową w dziejach kina. Chyba uderzyłeś się w główkę...

xPrivate

I w ogóle lepszy niż Bogusław Linda, Cezary Pazura i Marylin Monroe. Wspaniały 10/10 !!

xPrivate

Pewnie codziennie odwiedzacie demotywatory i kwejka

xPrivate

A pokiego grzyba mam odwiedzać codziennie demotywatory i kwejka ?????

Andy400

Sarkazm ludzie, sarkazm...to miał na myśli autor.

Blair123

No pewnie że sarkazm miał na myśli autor. Moja wypowiedz o Bimbrze też była sarkastyczna. To dziecko z mlekiem pod nosem jest irytujące !!
I tyle w temacie. Oczywiście jego fanki mają prawo do swojego zdania na jego temat to w końcu ich pupilek.

Andy400

Niektórzy chyba nie rozumieją co autor miał na myśli. Ale Andy400 moja wypowiedz akurat nie była skierowana do ciebie, bo wiem, że twój wpis był jawną prowokacją ;)

xPrivate

A co to ma do rzeczy?

xPrivate

Serio tak myślisz? Ja nie wiem, jak takie osoby mogą żyć. bieber lepszym aktorem od De Niro? Tutaj strasznie się pomyliłeś! bieber zagrał w dwóch filmach,a De Niro czy Pacino w co najmniej pięćdziesięciu!

Zafinka

Hahahahahahahahaha ! Bardzo dobry sarkazm w tym 1 poście.

xPrivate

Bitches please.... nie wiecie co to ironia?

Little_Jacob

Prawda, że słaba?

użytkownik usunięty
xPrivate

1/10 to beznadziejny aktor i jeszcze gorszy muzyk !

a ty jestes beznadziejnym czlowiekiem

xPrivate

Widać, że prowakacja genialna. Tyle odpowiedzi... kolega pewnie ma teraz niezły ubaw w domu :)

adeck92

ty kur..w bańke sie walnales chyba , ty p.j......ebancu lysy k...tasie

czarian1

Wieje sandałem...

adeck92

No to się trollowe dziecko uchachra że hej ;) A jak przeczyta rozwalająca wypowiedź czarian1 to z krzesła spadnie i rotfla walnie...

Slaught

zaiste ;)

xPrivate

Jest cudowny: w dramatach gra jak mistrz komedii, w komediach jak mistrz dramatu. Zasłużone 1/10.

xPrivate

Hahahaha. Leżę i kwiczę normalnie :D

hellodear

spoko . ja też :)

xPrivate

Powinien grać w horrorach. Byłby postrachem wszystkich, nawet bez scenariusza.

PaulaGajcuPL

Ja to bym zjadł batona...

platyna_2

hahahahha :D

użytkownik usunięty
xPrivate

yay, trolle atakują.

a ja chcę nutellę.

To jest typowy pustak biber bo każdy uważa że lady gaga jest pusta ale on w wieku 16 lata nie zrobiła swojej biografi to jest poprostu chore nie nawidze Bibera

timonek_2

Autor tematu pojechał do szpitala z powodu nieustającego bólu brzucha spowodowanego śmiechem.
Temat stał się listą życzeń ( tak między nami, to ja też bym zjadł batona xD )
@timonek_2 - tu się z tobą zgodzę w 100%. Chociaż nie lubię Lady Gagi ( jak mam lubić, jeśli słucham drum'n'bassu ), to nie uważam jej za pustą. No ale jeśli Lady Gaga jest pusta, to Bimber to chyba próżnia...

Dobra, kończę moją wypowiedź ponieważ szkoda mi klawiatury na kogoś tak idealnego, bez skazy, jak "Dżastin".
Pozdrawiam wszystkich (anty)fanów!

xPrivate

xProvatexPrivatexPrivateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

xPrivate

nikt nie jest lepszy od De Niro!

cytrynaxx

LEPSZY OD PACINO IDŹ SIĘ LECZYĆ !!!!!!!! POPROSTU MNIE ZATKAŁO A MOŻE HANNAH MONTANNA JEST LEPSZA OD NP. STREEP CZY CARTEN, MUWIĘ SZCZERZĘ NA URODZINACH KOLERZANKI, KTÓRA LUBI TEGO GÓWNOJADA DOSTAŁA OBRAZ Z NIM JA JADŁAM W TYM MOMĘCIE PIZZE I KIEDY ZOBACZYŁAM ŻE WIESZA GO NA ŚCIANĘ AŁTĘTYCZNIE SIĘ ZRZYGAŁAM

CukierkowaLala

* koleżanki
** mówię
*** momencie
**** autentycznie
ja pie**olę, jak nie znasz ortografii to się tu nie wypowiadaj.

xPrivate

kur..wa ty sie nie znasz dzieciaku nie pisz takich głupot . on jest beznadziejny śpiewa jak baba kur..wa ogar się >>>!!!<<<

xPrivate

Miley** i CukierkowaLala niezłe z was krejzolki, hejkaaa
buehehe

xPrivate

-.- Jeszcze niedługo usłyszymy ze jest "przystojniejszy" od Brada Pitta (ależ ja wcale nie twierdze iż on jest ładny ;3 ;p) czy od Johnny'ego Deppa -.- ... a co do komentarzy ... jednak warto wchodzić na to forum bo można się pośmiać ;D
P.S Nie jestem pewna czy dobrze odmieniłam imię Deppa ;o

xPrivate

nie wie co mówi a pisze

xPrivate

OMG!? OMG!?? OMG. OMG. OMG OMG OMG OMG Coś ty powiedział!???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prowokacja... tak? Takie słowa nawet nie powinny komukolwiek przez usta przejść!? ani nawet myśli takie po głowie krążyć nie powinny!

xPrivate

JUSTIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
xPrivate

http://www.youtube.com/watch?v=rm81LSKJC2k