http://www.filmweb.pl/person/Justin+Bieber-1246081/discussion/10+10+I+tyle+w+tem acie-1530627
Napisałem kiedyś coś bardzo podobnego ale na frajerów nie zadziałało. Zdaje się im, że to nie o nich. Niedorozwoje i tyle.
Nom skt84 jestem pod wrażeniem,a sądziłem że ty jesteś jednym z tych małoletnich krzykaczy którzy wojują tutaj bluzgając bez potrzeby..Wypada mi cie przeprosić za prowokowanie cie na forum Saw,było to zupełnie bezpodstawne.
A największy to ten gorący który napisał po jednym słowie w każdym głupim temacie, żeby zepchnąć ten temat na dół. Pewnie przeszkadza mu niewygodna prawda o frajerstwie.
Dokładnie! daje 10 i jebią mnie szczekania małolatów którzy swoje frustracje spowodowane brakiem perspektyw życiowych wylewają w internecie.Do roboty kretyni,uczyć się,pracować a nie siedzieć 24/h w sieci i pierd.olic głupoty o kimś kogo się nie zna.
Ja akurat nic nie mam do jego kasy. Ale niestety talentu u niego brak. Niszczy dzieciakom mózgi. Wygląda jak baba. Właśnie dlatego nienawidzę tego pedzia Bejbera, nie dlatego że ma hajs. Taka jest prawda.
Dziecko 1992... Masakra po prostu? Troll? Dziecko neo? Nie antyfan biebera. A wiecie co jest najlepsze? Że będąc nimi to nazwisko zostało na zawsze do was przyklejone. Zastanawiam się jaką grupę wiekową tworzy ten nowy twór internetowy.
nie rozumiem twojego zachowania. Wystawiłeś 10/10, aby nas ukarać, zrobić na złość. To dobra robota, bo właśnie wszyscy w furii rozwalają swoje miasta, bo dałeś 10/10! Jaka jestem ''zła'' !
autor tematu to zwykły troll i prowokator cieszący się z każdej odpowiedzi- więcej mu nie odpisze żeby się nie miał czym podniecac
A ja akurat popieram autora.
Antyfani... ta Wasza nienawiść do Bieber'a jest już naprawdę nudna i zwyczajnie irytująca. Prawda jest taka, że nienawidzicie go, bo inni go nienawidzą. Dalibyście sobie spokój...
Żeby nie było, nie jestem jego fanką. Jestem obiektywna...
Lekki edit. Bo, co zauważyłam, trolle to nie ludzie broniący Bieber'a, ale właśnie mieszający go z błotem bez żadnego powodu, bo tak ''wypada''. Żal mi Was, naprawdę...
Ja go nie lubię bo po prostu nie umie śpiewać tylko wyje i nie wiadomo po co chcą z niego zrobić Jacksona 2. (I nie lubię go jeszcze za jego fryz).
Jeśli mowa o M.J. to wiadome jest, iż J.B. nie ma się nawet co z nim równać. Skąd wgl ten pomysł? Istny... skandal.
Ty co tu robisz? Akurat jak ja tutaj przylazłem? (Chyba pół roku Cię nie było - zostałaś uznana za zmarłą ;p)
Dziękuje :)
Hm... czy do grona "słiiit fanów" dołączyły jakieś nowe, aktywne i zdeterminowane pokemony? Zagrażające Inkwizycji?