Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
386 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

I piasek w oczy wszystkim zawistnym frajerom!
Haters gona hate!

Pan_Snopek

http://www.filmweb.pl/person/Justin+Bieber-1246081/discussion/10+10+I+tyle+w+tem acie-1530627
Napisałem kiedyś coś bardzo podobnego ale na frajerów nie zadziałało. Zdaje się im, że to nie o nich. Niedorozwoje i tyle.

skt84

Nom skt84 jestem pod wrażeniem,a sądziłem że ty jesteś jednym z tych małoletnich krzykaczy którzy wojują tutaj bluzgając bez potrzeby..Wypada mi cie przeprosić za prowokowanie cie na forum Saw,było to zupełnie bezpodstawne.

Pan_Snopek

O, zlot pokemonów

ObiWanKenobi444

"Czy już wszystkie masz, czy już wszystkie masz"

PlayTheGame

"Złap je wszystkie. Pokemon!"

Michalq

http://www.youtube.com/watch?v=vlq60QxQOdk

Pan_Snopek

A największy to ten gorący który napisał po jednym słowie w każdym głupim temacie, żeby zepchnąć ten temat na dół. Pewnie przeszkadza mu niewygodna prawda o frajerstwie.

Pan_Snopek

Piasek w oczy.
Hehehehehehehehe
Uważaj na cegłe przez okno

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Pan_Snopek

Dokładnie! daje 10 i jebią mnie szczekania małolatów którzy swoje frustracje spowodowane brakiem perspektyw życiowych wylewają w internecie.Do roboty kretyni,uczyć się,pracować a nie siedzieć 24/h w sieci i pierd.olic głupoty o kimś kogo się nie zna.

SLUmaniak

Ja akurat nic nie mam do jego kasy. Ale niestety talentu u niego brak. Niszczy dzieciakom mózgi. Wygląda jak baba. Właśnie dlatego nienawidzę tego pedzia Bejbera, nie dlatego że ma hajs. Taka jest prawda.

Kamilos1992

SLUmaniak czy raczej BIEBmaniak?? to ty slu powinieneś wyrosnąć. z biebera

napruto

Dokładnie.

Kamilos1992

Dziecko 1992... Masakra po prostu? Troll? Dziecko neo? Nie antyfan biebera. A wiecie co jest najlepsze? Że będąc nimi to nazwisko zostało na zawsze do was przyklejone. Zastanawiam się jaką grupę wiekową tworzy ten nowy twór internetowy.

Kamilos1992

Popieram

Pan_Snopek

nie rozumiem twojego zachowania. Wystawiłeś 10/10, aby nas ukarać, zrobić na złość. To dobra robota, bo właśnie wszyscy w furii rozwalają swoje miasta, bo dałeś 10/10! Jaka jestem ''zła'' !

Shenanigans

autor tematu to zwykły troll i prowokator cieszący się z każdej odpowiedzi- więcej mu nie odpisze żeby się nie miał czym podniecac

Pan_Snopek

A ja akurat popieram autora.
Antyfani... ta Wasza nienawiść do Bieber'a jest już naprawdę nudna i zwyczajnie irytująca. Prawda jest taka, że nienawidzicie go, bo inni go nienawidzą. Dalibyście sobie spokój...
Żeby nie było, nie jestem jego fanką. Jestem obiektywna...

Lekki edit. Bo, co zauważyłam, trolle to nie ludzie broniący Bieber'a, ale właśnie mieszający go z błotem bez żadnego powodu, bo tak ''wypada''. Żal mi Was, naprawdę...

KeiChan

Ja go nie lubię bo po prostu nie umie śpiewać tylko wyje i nie wiadomo po co chcą z niego zrobić Jacksona 2. (I nie lubię go jeszcze za jego fryz).

napruto

Jeśli mowa o M.J. to wiadome jest, iż J.B. nie ma się nawet co z nim równać. Skąd wgl ten pomysł? Istny... skandal.

KeiChan

nie oto chodzi. ludzie chcą zrobić z biebera taką kultową gwiazdę popu jak M.J

użytkownik usunięty
napruto

Pop to syf ;)

Mega syf.

użytkownik usunięty
Surine

Masz 15 lat - wracaj do lofciania biberka ;P

użytkownik usunięty
Surine

Żartuję ;p

Urocze poczucie humoru, przez chwilę nawet ci uwierzyłam.

użytkownik usunięty
Surine

Łatwowierność to wada...

Bieber to syf ;P

użytkownik usunięty
Sophie1926

Ty co tu robisz? Akurat jak ja tutaj przylazłem? (Chyba pół roku Cię nie było - zostałaś uznana za zmarłą ;p)

Tak, tak Adaś, śledzę Cię ;-)
Za zmarłą? Aż tak? Cholera xD
Więc przybyłam! <głos z zaświatów>

użytkownik usunięty
Sophie1926

To powyzywaj trochę bibera - powodzenia ;)

Dziękuje :)
Hm... czy do grona "słiiit fanów" dołączyły jakieś nowe, aktywne i zdeterminowane pokemony? Zagrażające Inkwizycji?

użytkownik usunięty
Sophie1926

Widać je wszędzie.

Irish, ja się boję...
Gdzie Astral?
Wielka Trójca Inkwizycyjna musi zacząć walczyć! :D

Sophie1926

Taki sam syf co Tokio Hotel. J**bać Tokio Burdel i Justysię Bejber.

Kamilos1992

... i 90% wykonawców "pop".
Ci od techno, dance, trance, house i innych też nie lepsi.

Sophie1926

pop i techno to najgorsze gówno

napruto

prawda

użytkownik usunięty
napruto

Aye!

napruto

Ave JA

Gotrek09

Ave Inkwizycja!