Prawda jest taka, że taka "kariera" szybko się zaczęła i równie szybko się skończy xD haha..nie mogę się doczekać.!
Taaa... A te wszystkie Us5, i inne ''zespoły'', też ''miały w przyszłości ogromną karierę'' a jakoś teraz w ogóle o nich nie słychać. Tak samo będzie z tym Bieberem, jednak żeby coś osiągnąć w świecie muzyki, trzeba mieć zdolności których, no nie oszukujmy się, on nie ma.
przyszłość i ogromną karierę to miały takie dobre żespoły jak ugly kid joe guns n roses czy red hot chili peppers a nie ten wypucowany durny głupi laluś z mordą prosiaka chociaż nawet dla prosiak byłoby to obrażające porównanie :D
W tej chwili Bieber mógłby zakończyć swoją karierkę żyć z odsetek.
Przyszłość to on ma już zapewnioną.
Daję mu 1 bo jest żywicielem pokemonów.
a kou zalezy na twojej litości, hmm..... twoje foto.? to juz wiem co bym zrobiłą wrzuciła cie do pojemniku na plastiki nie za biebera bo to mi zwisa hehee
boże nie patrzecie ludzie co ja pisze a szczególnie akutorka (oprócz litości) bo już mi po tych kłótniach które czytam odbija mi sorry i to na poważnie, bo jeżeli twoje zdjęcie w avku to slicznie wyglądasz, plastika to ja mam w sowjej mijscowości ale z charakteru jest nawet OK xdd
Błagam cię, nie oceniamy ludzi po avku, tylko ewentualnie po filmach, które dana osoba widziała i po wypowiedziach.
Widać, że brakuje ci już argumentów, ponieważ się czepiasz takich drobnostek.
"a kou zalezy na twojej litości, hmm..... twoje foto.? to juz wiem co bym zrobiłą wrzuciła cie do pojemniku na plastiki nie za biebera bo to mi zwisa hehee." ... "boże nie patrzecie ludzie co ja pisze a szczególnie akutorka (oprócz litości) bo już mi po tych kłótniach które czytam odbija mi sorry i to na poważnie, bo jeżeli twoje zdjęcie w avku to slicznie wyglądasz, plastika to ja mam w sowjej mijscowości ale z charakteru jest nawet OK xdd" ... Łooo kurde .... YBLAY nie wiem ile ty masz lat ale coś z polskiego kiepsko ci idzie ... albo klawiatura ci szwankuje -.- Rozumiem jeszcze brak kropek czy przecinków ... ale mogłaś bardziej się postarać a nie "kou" "akutorka" "sowjej" "mijscowosci" ... z tym "kou" nie skumałam co tam ma być ;D
ja po prostu nie lubię pisać na klawiaturze bo jak pisze to zazwyczaj szybko i potem 'wysyłam' to co napisałam ... a z polsiego z ortografii zła nie jestem bo przeważnie mam 5
W muzyce na pewno nie ma przyszłości. "Słodki Dżastinek" popiszczy jeszcze do mikrofonu z rok i świat o nim zapomni.
To nie jest przyszłość -.- Za kasę nie można wszystkiego kupić . Najlepszym przykładem tego jest Stevie Jobs (Apple).
Dziewczyno/Chłopaku ... Stevie jest ciężko chory ... Chyba na raka. Owszem może sobie przedłużyć życie ale nie kupić -.-