Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
386 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

na prawdę obejrzeli jakiś film z tym chłopakiem i wystawili mu prawdziwą, zgodną ze swoim sumieniem ocenę. Założę się, że nawet 10 takich nie będzie. Chociaż przyznam się, że go nie lubię, ale nie wystawiałam mu żadnej oceny, bo po co? :/

użytkownik usunięty
Otake

No kr.wa wątpię żeby toś z tego forum rozmawiał z nim i wiedział jaki jest naprawdę.

Bez nerwów, spokojnie. o.o Zakładam więc, że rozmawiałeś i poznałeś Hugh Laurie, skoro dostał od Ciebie aż 10 gwiazdek i dodałeś go do ulubionych? Czy może oceniłeś go na podstawie więcej, niż jednego filmu, w którym grał?

Otake

Widziałam tą jego biografię, i jak wystąpił w reklamie o kremie [ na syfy bodajże ], i to mi w zupełności wystarczy abym wystawiła mu mocne 1/10.

Chloe_Carter

Ludzie, ludzie... Zdaję sobie świetnie sprawę, że nie ma co oceniać, bo w końcu PIOSENKARZ, więc jego miejsce tu ma małe uzasadnienie, ale komuś może wystarczyć chyba tylko to, że jest bogaty i ma taki a nie inny wygląd, by dać 1. Sama nie jestem jego fanką, słucham innego gatunku muzycznego, słuchałam jego piosenek może z dwa razy i powstrzymuję się od oceny, bo tylko tyle widziałam.

Otake

Naprawdę starałem się, kilka razy podchodziłem do tego filmu. Moim zdaniem jest to jeden wielki przekoloryzowany klops ukazujący tego piosenkarzynę w jak najlepszym świetle. Prawda jest taka, że chłopak istnieje w showbiznesie niewiele ponad 3 lata, a już tworzy o sobie biografie. Nieudolne biografie. Moja ocena: 2/10