Dziś jadąc Autobusem siedziałem przy kabinie kierowcy i słyszę w radiu że bejber dostał 48
godzin bo za kulisami podczas swojego koncertu przez przypadek trafił policjanta
balonikiem z wodą więc go zgarnął xD
Pozdro dla gliniarza :D
No brawo dla gliniarza. Zamiast łapać złodziei, gwałcicieli i morderców zaczaja się na bachora, który ma jeszcze szczeniackie myślenia. Nobla mu!
Ciebie też by mogli zgarnąć i to jak najszybciej ;)
Gotrek - trzeba gliniarzowi wysłać kartkę z podziękowaniem i podpisami :)
ten Lovekiller działa mi coraz bardziej na nerwy, a tak poza tym szkoda też bo jakby się uparli to by go oskarzyli za napaść na funkcjonariusza i CRIME :D
A ja nie zdążyłam przeczytać :(
A jaki będzie hymn pielgrzymkowy ? "Policjancie coś ty Biebera znokautował "?
Policjancie coś ty Biebera znokautował Ave tobie Ave !!! :D
Mogę napisać w przyblizeniu co Gotrek wcześniej napisał xD
Albo ktoś zgłasza albo klee niczym Don Pedro śledzi każdy nasz wpis xD, zresztą wisi mi to już i tak spadam z tego forum bo wszystko kasują, a ten bachor już mnie zaczyna nudzić :].
Gotrek, słuchaj, jak chcesz to zajrzyj na forum cyrus. Możesz też na "Tajemnicę B....." - prowadzę tam samodzielne działania partyzanckie mające na celu zniszczenie wroga od środka :) Walka podjazdowa, nękanie przeciwnika, blokowanie dostępu do pożywienia i pomocy, podstęp, pojedyncze ataki itp itd... :D Wszystko to zaowocowało m.in. produkcją mnóstwa postów :)
Pojechałeś mi po gaciach , nie ma co ! :D
Teraz pójdę do łazienki , wezmę grzebień do swej ręki , i przeczesze włosy swe ..
Zamach na funkcjonariusza (prawie śmiertelny) Briber to gangster .. . ale za coś takiego 48 ;) autentycznie się uśmiałem ... teraz jego fanki będą twierdziły , iż jest on niesamowicie męski i brawurowy skoro posuwa się do takich bandyckich czynów ...
Śmiem twierdzić , że dołek w Stanach nie wygląda inaczej niż dołek w Polsce .
Ale taka "gwiazdka " pewnie będzie mieć specjalne traktowanie ...