Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
386 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

Niestety mój ostatni temat został skasowany przez jakiegos nadgorliwego moderatora(
mimo, że nie było w nim obraźliwych słów, wulgaryzmów,etc.) Wiec powiedzcie mi dlaczego
osoba o braku wszelkich zdolności aktorskich, wokalnych itp. robi na portalu jakim jest
Filmweb. Czyżby ktoś sobie kpił z tego niegdyś dobrego portalu o filmach ?

P.S

Nadgorliwy moderator, zostanie zgłoszony za stronniczość i nadużycia jakich sie na tym
forum dopuszcza do administracji. Wydaje mi się, że jest to Klee ale pewności nie mam

Ivalor

Zapraszam anty fanów na mój blog: http://www.filmweb.pl/user/maxior/blog/521791

maxior

maxior uważaj bo mój blog antypedalski właśnie skasowali bo irish chyba za bardzo go reklamował xD, Ivalor masz rację nie twierdzę że większość moich komentarzy była zgodna z regulaminem bo były wulgarne, ale tu też narusza się prawo człowieka do wypowiadania poglądów, Pan Klee kasuje posty w których chociażby i w kulturalny sposób neguje się geyów, co jest słuszne, masz rację to trzeba zgłosić bo widać moderatorów też trzeba cenzurować.

Gotrek09

Filmweb traci renomę i niestety staje się powoli brukowym portalem gdzie każdy ma wstęp nawet taki bejber.

Gotrek09

No niestety już mi skasowali mój blog antyBieberowy.

maxior

Właściwie to na swoim blogu specjalnie nie łamaliśmy regulaminu, więc wydaję mi się że zostały naruszone moje prawa wolności słowa.

Gotrek09

jeśli twoim zdaniem wołanie o śmierci pewnego wokalisty nie jest naruszeniem regulaminu, to polecam ponowne zapoznanie się z regulaminem.

Gotrek09

[szepcze]Chłopaki... ciii! Mój jeszcze jest ;-) Zapraszam.

Blog to osobista sprawa każdego użytkownika i może sobie tam pisać co zechce. Po co są, skoro mody mogą sobie usuwać co im się podoba?

Ivalor

Po obejrzeniu tego nie uwierzylem ze jest wsrod 100 aktorow i aktorek pozujacych do zdjecia;/

http://www.pudelek.pl/artykul/60109/100_najlepszych_aktorow_swiata_na_jednym_zdj eciu_galeria_s/foto_1#s18

swiat oszalal;/