Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
386 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

Biedny gość

użytkownik usunięty

Wstaje codziennie rano ze świadomością, że nienawidzą go miliony internautów (co widać po gigabajtach obrazków na kwejkach i innych "śmiesznych" stronach). W mojej opinii ci, którzy tak się nad nim pastwią w sieci, to nieudacznicy, którzy nie mogą znieść, że szesnastolatek trzepie nie tylko konia, ale także niezłą kasę.
Jak sie nie podoba, to nie oglądać, tak jak ja.

... i ch uj!

podejrzewam, ze konia juz nie trzepie, tylko selenke gomez czy jak jej tam, no i kaske oczywiscie

Coś ty!? Przecież on dzięki "hejterom" jest w ogóle znany.

napruto

Czyli codziennie rano jest wdzięczny im za to, że przez swoją nienawiść, wypychają jego karierę na wyżyny. Pare latek minie i każdy z tych haterów będzie się bawił przy Bieberze. Kiedyś wszyscy nie lubili disco polo a dzisiaj szaleją na parkiecie niczym koty na amfetaminie. Im bardziej ktoś go nienawidzi tym większa jest szansa, że pierwszy będzie leciał na parkiet krzycząc "bieber lecimy!" To jest pewne i nieuniknione. A prawda boli najbardziej.

skt84

"Od nienawiści do miłości jeden krok" ;)
Jeśli ktoś nas nie interesuje (bo nam się nie podoba jego muzyka, gra aktorska, zachowanie itp.) to normalnym zachowaniem będzie ignorowanie tego kogoś, no nie? Hejterzy zachowują się wręcz przeciwnie - nakręcają się tą osobą, ponieważ wyzwala w nich emocje - coś jest jednak na rzeczy... ;) Buehehe

użytkownik usunięty
napruto

nie rozmawiam z frajernią.

Zgadzam się z wami wszystkimi. Wiem, że to tylko 4 posty, ale kurcze, tak kulturalnej rozmowy o Bieberze o tak neutralnym wydźwięku jeszcze nie widziałam. :) Wraca mi wiara w ludzi ;P