Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
386 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

Zauważyłem, że ten młody, bardzo utalentowany chłopiec ma mnóstwo inteligentnych fanów w Polsce dlatego należy zbudować dla niego monumentalny posąg, aby każdy mógł podziwiać tego chłopaka. Osiągnął on bardzo wiele: stał sie jednym z najlepszych wokalistów od czasów The Beatles czy Rolling Stones . Wiem, że każdy fan Justina uważa, że ten szlachetny czyn podkreśli jego niebywały talent. Żaden piosenkarz nie zdobył tak jednoznacznej sympati młodzieży. Wielu młodych chłopców chce być takimi jak on. Młode dziewczyny wzdychają do jego zdjęc i szanują jego ciężka pracę jaką jest piosenkarstwo. Dlatego postarajmy się i zbudujmy dla niego posąg.

Pozdrawiam Damian Wilczur

crazy_race

daliście się serio na takie banalne prowo?

crazy_race

Oj, to przecież bardzo zacny trolling, milordzie, czemu się pan tak sierdzisz? Zaprawdę, nie ma o co psuć sobie krwi.

Damian_Wilczur

Za przeproszeniem...P*J*BAŁO CIĘ DZIECKO !!!

Damian_Wilczur

a może posąg trololingu w POLSCE??????
teraz naprawdę myślę że zbliża się era pukemonów!
Takie zespoły jak Queen,Rlling Stones ABBA, czy wykonawcy M.Jackson E.Presley czy F.Mercury pójdą w niepamięć. Czy tego chcecie beztroskie??? Chyba na mózg padło xd

Damian_Wilczur

Chybaś oszałeś dzieciaku!

Damian_Wilczur

Justin Bieber nie zasługuje na żaden pomnik bo niczego wielkiego nie dokonał.
Nienawidzący oraz pryszczate gimnazjalistki uczyniły go tak popularnym.
Nie ma żadnej ciekawej barwy głosu,nawet z wyglądu też nic specjalnego nie prezentuje.
Całkowicie zgadzam się z użytkownikiem imperiumsith.

Damian_Wilczur

Sorry ale Justin to nie jest jakiś bohater narodowy żeby mu pomniki budować.

Damian_Wilczur

Żeby rzucać warzywami? Ok.
Do innych celów nie.

dawidking2

Ale śmieszne.

Spiderman_filmaniak

Mówię serio.

Damian_Wilczur

Ja nie jestem jego fanką. Ale każdy ma inny gust ale żęby pomnik ? Na pewno nie za mało ma tu fanów i nie chce być nie miła ale wiecie ile grup jest anty fanów Bibera na nk i facebooku? Mnustwo bez obrazy ale sława go niszczy.
(ja go nie lubię)

Damian_Wilczur

Jestem jego fanką, ale pomnik to chyba lekka przesada ;DD Po za tym, myślę, że gdyby taki pomnik postawiono, to następnego dnia już by go tam nie było :) hehe

Damian_Wilczur

Przykro mi, ale posągi stawia się zasłużonym osobą.Brał udział w wojnie?Nie.Wynalazł coś?Nie.Zasłużył się krajowi/światu?N.I.E.Koniec tematu, a teraz zapraszam na jakieś forum katolickie POZA obszarem Filmwebu.Panu już podziękujemy.

Damian_Wilczur

No to fajnie tylko po co? Lepiej wydać kasę na cele charytatywne niż posągi budować, z których nikt nic nie będzie miał.

Damian_Wilczur

raczej Eminemowi lub Bobowi Marleyowi

Damian_Wilczur

Posąg temu ####### ? Lepiej już wystawić posąg Irenie Sendler . Najlepiej zęby pieniądze poszły n aschroniska dla zwierząt i a biedne dzieći w sumie na co kolwiek tylko nie na posąg dla tego lalusia. Nas anty fanów jest więcej i by i tak ludzie protestowali więć wiesz marne szanse nawet zeby nawet ticiuteńką figurke z nim zrobić. Jeśli należysz do jakieś sekty to nie moja sprawa ale oszczędz tych tekstów.

Damian_Wilczur

popieram

Damian_Wilczur

Słaby troll :p

Damian_Wilczur

a ja auważyłam, że ta mloda, nieutalentowana dziewczynka ma mnóstwo antyfanów w Polsce co mnie bardzo cieszy
nie no, hahah ten kto to napisał chyba ma nieźle z glową. Oprócz tego chyba nie dostrzegłam tego ''fenomenu'' i talentu justina

Damian_Wilczur

Jedna rada I D Ź S I Ę U T O P dziecko !!!

Damian_Wilczur

Dobrze gada! Dać mu frytkę!
Co do posągu, to lepsze byłoby złoto czy platyna? A co do sposobu wykonania może by tak wziąć pomysł z Gry o Tron (ten ze złotą koroną Viserysa)?